finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Bridesmaid

Kategori: Dagbok

Idag blev en fin dag. Gav mig ut på lite jogging på morgonen, och sen en liten shoppingtur vid lunch. Köpte lite hårfärg, mascara, underkläder, mysbyxor, bodyscrub, doftljus och annat sånt småskit. Och på eftermiddagen blev det en solstund i parken med hundarna och en kycklingkebab på vägen hem. Nu ska jag softa med en film.

Fick veta idag att jag är inbjuden till bröllop i augusti och dessutom ska få vara tärna!! Så nu är mina viktminskningsplaner uppe i skyarna inför det och snacka om bästa anledningen någonsin att vara klar med vikten tills dess! Ser framför mig hur jag springer marathon varje morgon och lever på vatten och gurka för att väga så lite som möjligt. Ok den planen dog direkt.  Men nu jävlar, hur mycket hinner man gå ner på 3 månader? MASSOR är svaret!!!



Jennifer Lopez

Matschema vecka 21

Kategori: Dagbok

Har precis varit ute på en promenad/löptur med rocky musik i öronen. Jag har verkligen känt mig duktig denna veckan, men jag antar att påskhelgen pajade vikten en del med mat och godis. Ner 2 kg och upp 1 kg haha. Jaja så kan det gå. Nästa vecka är jag back on track med minus ;)

Lördag 23/4:
frukost fralla + redbull, lunch fralla, middag påskmat, tårta, godis

Söndag:
frukost fralla + redbull, lunch rostmackor, middag papayasallad med ris och kyckling

Måndag:
frukost rostmackor, lunch grillspett med potatissallad , middag halv kebabpizza + cola

Tisdag:
frukost mealbar, lunch mealbar, middag rostmackor

Onsdag:
frukost mealbar, lunch mealbar, middag fullkornslasagne

Torsdag:
frukost rostmackor, lunch kitkat , middag fullkornslasagne

Fredag:
frukost mealbar, lunch ostfrallor, middag fullkornslasagne, fika mörk choklad


Dagens vikt:
92,6

Minus från förra veckan: + 1,0 kg

Kvar till delmål 3: 2,6 kg


Rocky Balboa

friday

Kategori: Dagbok

Då var det helg igen, gött! Valborg imorgon, får se om jag hittar på något eller bara softar. Idag har det mesta kretsat runt brittiska bröllopet och jag försökte följa lite från telefonen 10 minuter på lunchen. Nu är det bara 1 prins kvar och han är min!! :P Nu ska jag prova min nya epilator, och se hur smärttålig jag är!



Harry och William

målmedveten

Kategori: Dagbok

Nu när jag gjort det här med viktnedgången helt på egen hand och börjar närma mig mål så känner jag mig mycket mer modig att ge mig ut på nya äventyr. Jag vill vara en sån där spännande person som har massa intressanta saker på gång och inte är så himla förutsägbar. Jag vill göra något helt nytt, något oväntat, självständigt och utan att någon annan i världen behöver bry sig utan bara för min egen skull. Jag har upptäckt att alla andra tänker på sig själva och gör det dom vill, så varför kan inte jag göra det? Jag måste börja leva för mig själv, eftersom ingen annan gör det. Jag är inte van vid att göra något ensam, har alltid haft familj/vänner/pojkvän som hållt mig i handen men nu måste jag växa upp och ta mina första steg alldeles själv.


sylvester stallone

jobb..

Kategori: Dagbok

Härligt att det redan är torsdag! Snart helg igen, jobbar bara 3 timmar idag och 6 timmar imorgon. Sitter och käkar frukost nu och ringer runt till försäkringsbolag för att jämföra priser. Inser att jag jag får ha kvar min gamla super-försäkring, hittar ingen som är billigare och likvärdig. Tycker jag har så mycket räkningar varje månad, men antagligen är det bara min lön som är för låg. Måste verkligen söka ännu fler jobb! Nu måste jag köra.




Rosie Huntington Whiteley

muay thai

Kategori: Dagbok

Har kikat på det där med kalorier mer. Enligt en uträkning jag gjorde baserat på kön, ålder, längd och vikt så ska jag få i mig nästan 2600 kalorier med mitt aktiva jobb. Inte för att jag är så jävla bra på att räkna kalorier. Men det känns ju inte som att jag får i mig mer än 1200 kalorier en sockerfri dag? Fattar inte varför jag står still ibland flera veckor. Jag vet inte om "svältläge" är en myt eller inte men jag har sökt runt lite och hittat påståenden i stil med "ämnesomsättningen bromsas rejält om kaloriintaget blir allt för lågt för att kroppen försöker "rädda sig själv".

Nu har jag iaf bestämt mig för att börja på thaiboxning eftersom jag hittade ett prisvärt ställe ganska nära. Ska bara få svar angående när jag kan börja så hoppar jag in i nybörjarklassen 3 gånger i veckan. Låter skitkul med riktigt hård träning med ett gäng killar. Jag har provat kickboxning förut och tyckte det var väldigt effektiv träning!

kalorier

Kategori: Dagbok

Har peppat mig själv idag under 7 timmars jobb att verkligen tänka på hur jag ska gå ner nu och motivera mig själv igen. Blir så lätt efter en långhelg med påskgodis och skräpmat att slappna av i hjärnan och gå tillbaka till dåliga vanor. Jag VILL verkligen komma under 90 kg nu och jag är så jävla redo! Imorgon ska jag gå ut och motionera innan jobb eftersom jag inte börjar förrän kl 12.

Jag har funderat på det här med kalorier, som jag inte är så duktig på att räkna. Men jag har för mig att en normalaktiv kvinna ska äta ungefär 2000 kalorier per dag? Jag är ju väldigt lång och är dessutom väldigt aktiv men skitsamma. Idag har jag försökt räkna på att jag fått i mig och har hittils bara ätit cirka 500 kalorier. Men jag har ju inte ätit middag än. Oavsett så känns det som att jag borde ligga på ett rejält underskott och därför borde gå ner ganska snabbt? Men tydligen inte? Får nog undersöka det här med kalorier mer. Nu ska jag fixa middag, betala räkningar och kolla på vampire diaries.


Rosie Huntington Whiteley

Nu satsar jag!

Kategori: Dagbok

Nu ska jag göra ett riktigt krafttag och satsa hårt för att komma under 90 kg. Det är en fullkomlig DRÖM att väga något på 80 och jag är sååååå hiiiiimla nära nu! Jag ska göra ALLT jag kan för att så snabbt som möjligt gå ner dom sista hektona som krävs för att spräcka mitt tredje delmål!! Ja....EFTER pizzan ikväll ;) Har varit ute och grillat och spelat kort i parken med familjen nyss, och ikväll blir det filmkväll med brorsan innan han flyger hem. Så var det dags för en ny arbetsvecka igen. Men jag har nog aldrig njutit mer av en ledighet!! Och dessutom får jag min lön imorgon äntligen!!


Angelina Jolie 17 år

8 kg kvar

Kategori: Dagbok

ZzzZzzZzzzZzZZZzzZzz........Varmt som fan, riktigt seg söndag. Håller på att tvätta och sitter hundvakt. Sitter och tänker på allt jag ätit nu under påsken. Fyfan får nog ta mig i kragen om jag ska gå ner något till nästa helg. Men annars känner jag mig väldigt positiv och glad! Jättemysigt att få träffa brorsan och spendera massa tid med familjen, vila ut och koppla av. En ledig dag till och sen en ganska lugn vecka framför mig. Jobbar bara halvdag några dagar och då hinner jag ta mig ut och motionera lite. Skulle verkligen vilja gå ner typ 6 kg minst innan sommaren, så jag kan sola och bada utan att skämmas. Kanske våga ha shorts och linne utan att känna mig som ett fetto.

Matschema vecka 20

Kategori: Dagbok

Äntligen har det hänt lite mer med vikten! Jag vet inte HUR det gick till men trotts att jag käkat godis och allt möjligt så har jag rasat i vikt denna veckan. Nu finns det inte så mycket tid att blogga när jag är långledig och brorsan är hemma på besök. Igår var vi ute på stranden och grillade, käkade årets första mjukglass och hade allmänt trevligt hela dagen. Ikväll ska vi på påskmiddag men jag är redan trött på påskmat! Men det ska bli trevligt ändå att träffa lite släkt.

Lördag 16/4:
frukost macka, lunch macka, middag pizza + cola, fika choklad

Söndag: frukost frallor och redbull, lunch yoghurt med flingor , middag schnitzel med potatis, fika cashew nötter

Måndag: frukost mealbar, lunch äggmackor +kaka, middag kotletter med stekt potatis

Tisdag:
frukost mealbar, lunch mackor, middag kotlett med klyftpotatis, fika påskgodis

Onsdag:
frukost mealbar, lunch mealbar + äpple, middag spaghetti köttfärsås (felix burk)

Torsdag:
frukost äggmacka, lunch hamburgare med potatisgratäng och cola, middag påskmat, fika tårta, godis

Fredag:
frukost frallor, lunch korv med potatis sallad, fika mjukglass, kvällsmat pizza slice, fika godis


Dagens vikt:
91,6 kg

Minus från förra veckan: -2 kg

Kvar till delmål 3: 1,6 kg


bror

Kategori: Dagbok

Vilket antiklimax det blev idag! Vaknade utvilad och på strålande humör, visslade och hoppade på rosa moln * lön lön lön lön lön* NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!! Kollade mitt konto, what? 8 kronor? Ringde kontoret och dom hade samma problem, ingen lön? Efter en del ringande till deras bank osv så fick vi besked att lönen kommer på tisdag efter påskhelgen och det finns inget dom kan göra åt saken. Eh jaha......*snyyyft* Min lilla plan att fullkomligt vältra mig i pengar smulades sönder omedelbart. Hade inte ens någon lunch med mig till jobb ju! Hela påskhelgen förstörd?! Ingen mat, inget kul, inte ens nödvändigheter som allergimedicin och hundmat? Gud vad man blir trött på sånt här strul. Jaja ingen idee att gråta blod över det här. Solen skiner och min bror har kommit till sverige. Nu ska jag ta en dusch och hoppa bort till familjen och hälsa på honom!


Kasia Struss

nice view

Kategori: Dagbok

Snart är det äntligen påskledigt! En arbetsdag till, och LÖNEN kommer imorgon, så jävla sweeeeeet! Idag satt jag ute i solen å käkade min lilla lunch, så jävla gött i solen. Det ska bli 20 grader varmt här i veckan. När jag kom hem för en stund sen så möttes jag av en vacker syn. Tre byggarbetare i bar bringa fulla av tatueringar som monterar ner en ställning utanför mitt fönster. Ja men tjena hallå!!


Anthony Kiedis

påskägg

Kategori: Dagbok

När man flera gånger på en dag tänker "vilken underbar dag" ja då vet man att man har det gott. Idag fick jag ett påskägg fullt med mumsigt godis av en kund på jobb. Ja då blir man riktigt glad och känner sig uppskattad! Men jag får nog gå ut och jogga igen om jag ska hålla vikten nere med allt godis hehe. Nu är det 1 dag kvar till löning! Så fort lönen kommer ska jag tanka bilen, köpa hundmat, allergitabletter, ny BH till jobb, beställa nya kontaktlinser och handla frysen full! Sen ska jag ha en wunderbar påsk med familjen.


2 dagar

Kategori: Dagbok

Måndag och det kändes BRA när jag startade veckan. Trotts att jag knappt sov något inatt så var jag positiv på morgonen. Vågen har rört sig och jag är tillåmed under förra veckans vikt. Så fort jag går ner så känner jag mig så jävla snygg och grym! Solen skiner idag och jag fixade spotify premium på min iPhone igår så jobb blir lite roligare med massa bra musik i öronen. Tråkigt bara att batteriet i telefonen inte håller hela dagen! Nu är jag rätt mör efter 8-17 arbetsdag och lite träningsvärk i smalbenen från igår. Nu ska jag fixa till lite middag innan mitt blodsocker faller totalt. TVÅ dagar till löning!!! =D


Jogging sunday

Kategori: Dagbok

Vackert väder och energin bara spritter i kroppen efter 10 timmars skönhetssömn! Efter frukost tog jag mig ut på en långpromenad vid havet och även några löpsteg fick jag in i några omgångar. Sprang kanske totalt 100 meter på 1 timmes promenad men det var skönt att känna hjärtat pumpa och kroppen i en hastighet som den inte rört sig på säkert 10 år! När jag kom hem körde jag 5 minuters rockring tills svetten lackade. Har varit jättedålig på att använda den men det är väl dags att komma igång nu på riktigt! Vikten står still och jag måste helt enkelt börja träna trotts att jag rör på mig 7-8 timmar om dagen på jobb. Skönt var det iaf!


Kate Hudson

Me myself and I

Kategori: Dagbok

Fyfan vilken syndarhelg! Har blivit bjuden på mat i mängder, godis, läsk, choklad, kaka, redbull, PIZZA! Snacka om att chocka kroppen, blööööö vad mätt jag är! Synd att det är så tråkigt väder, har mest varit inne idag, städat tvättat handlat. Får se om det går att motionera i fint väder imorgon. Nu slänger jag på några bra filmer och myser denna lördagskväll i mitt eget sällskap!


Lara Stone

Matschema vecka 19

Kategori: Dagbok

Var som sagt bortbjuden på middag igår och det blev en helkväll med mat mat mat! Är fortfarande mätt, har inte ätit så mycket på länge. Nu står det såklart plus på vågen med magen full av mat, men det gör inget. Har eventuellt funnit några joggingpartners! =)

Lördag 9/4:
frukost frallor, fika chokladpudding , middag stekt ris kyckling & grönsaker

Söndag:
frukost mealbar, lunch frallor, middag stekt ris kyckling & grönsaker

Måndag:
frukost banan, lunch frallor och choklad, middag kassler och vitlöksbröd

Tisdag:
frukost yoghurt, lunch mackor, middag thai green curry med ris

Onsdag:
frukost frallor , lunch - , middag tacos, fika choklad

Torsdag:
frukost yoghurt, lunch mackor + banan, middag tacos

Fredag:
frukost äpple , lunch frallor, mellanmål banan, middag 3 rätters thai + kokoskaka, godis, läsk


Dagens vikt: 93,5 kg

Minus från förra veckan: +1,0

Kvar till delmål 3: 3,5


TGIF

Kategori: Dagbok

Gud vad skönt med helg!!! 5 dagar kvar till lön (jag hoppas man får den innan påsk iaf?) och sen ska jag ha en riktigt najs lång påsk kan jag säga er! Ikväll är jag bortbjuden på thaimat och sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda. Det är riktigt härligt vårväder nu så det blir säkert några långpromenader. Nu ska jag söka på lite billiga middagstips på studentkrubb.se och se vad jag kan fixa till.


Liv Tyler

Va stark!

Kategori: Dagbok

Idag kände jag mig himla stark, fick knappt i mig nån frukost mer än några klunkar drickyoghurt. Efter 4 timmars hårt jobb var jag rejält törstig (hade glömt vattenflaskan hemma) och hungrig. Hade med mig banan och grova mackor med leverpastej till lunch. Åkte in till ICA på väg till nästa jobb, och hade såååå lätt kunnat falla för alla frestelser i butiken, men valde en Ramlösa och satte mig i bilen med min lunch! Där växte jag några meter! Kom på att jag borde ha en peppnings-lapp i bilen eller i plånboken så att man hela tiden kan påminna sig själv om att vara stark och hålla sig borta från allt sött. Senaste tiden har jag varit för svag och det har blivit alldeles för mycket choklad. Jäkla sockerberoende. Nu måste jag få i mig min middag, adios amigos! Snart är det helg!


Gisele Bundchen

Kära blogg

Kategori: Dagbok

Har funderat mycket ikväll på hur otroligt viktig stöd den här bloggen har varit för mig senaste månaderna. Tack vare att jag fått skriva av mig här varje dag och ohämmat tjata och älta mina tankar och funderingar om vikten, så har jag fått ett tydligare mål. Hade jag inte hela tiden påmint mig själv om vart jag varit och vart jag är påväg så hade jag nog faktiskt tappat siktet för längesen. I stort sett har jag knappt haft 1 eller 2 besökare i veckan men bloggen har bara varit till för mig själv. Bloggen har varit min största push, att hela tiden kunna uppdatera med positivt resultat och känna att det är svart på vitt. När jag nått mitt mål kommer det vara enormt roligt att kunna titta tillbaka på!

Idag har jag fått över 100 unika besökare tack vare Ella, och kanske har jag också inspirerat någon annan att ta steget mot ett lättare liv! För om jag kan så kan du!


Natalia Vodianova

Rainy day

Kategori: Dagbok

Jag är så himla sötsugen så det kryper i skinnet på mig! Efter en regnig tråkig arbetsdag vill jag bara trycka i mig godis och kakor om jag ska va helt ärlig. Men nu har jag fått i mig min middag och blodsockret börjar jämna till sig igen. Imorse steg jag upp tidigare för att påbörja min operation-äta-gröt-till-frukost. Den havererade kraftigt! Fick dricka lite yoghurt i bilen och kom 5 min försent till jobb. Fan vad jag är seg på morgonen!

Idag publicerades min vikthistoria på http://atatranakampa.shapemeup.se/ vilket gör mig väldigt peppad att se svart på vitt. Att någon mer än jag själv kan påverkas och inspireras av mitt kämpande. Vilken belöning!



Rosie Huntington Whiteley

Min viktresa

Kategori: Dagbok

Känner mig som en strandad fet val med lite äckliga paddor på. Försöker muntra upp mig själv med 4 månaders resultat.
Min viktnedgång sedan bloggstart:

5/12 - 112,6
11/12 -110,6
18/12 109,2
25/12 - 107,6
31/12 - 106,6
7/1 - 104,8
14/1 - 103,4
21/1 - 101,8
29/1 101,1
5/2 - 99,1
12/2 - 99,0
18/2 - 98,6
25/2 - 96,6
5/3 - 95,6
12/3 - 94,8
18/3 - 94,0
26/3 - 92,9
2/4 - 92,9
9/4 - 92,5

Total viktnedgång:
-20,1 kg

Ditt BMI är 27,6 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 8,8 kg.



choklad

Kategori: Dagbok

Sitter och kvider med käften fylld av choklad- som inte ens är gott. Det är bara tvångstankar jag har såfort jag känner mensen påväg! Väntar på att pillerna ska bedöva kramperna och att jag ska sluta känna mig som en stoppad julegris. Känns som att kroppen är helt uppsvälld av vätska. Var och provade ut nya arbetsbyxor efter jobb nyss. Men eftersom dom bara har herrstorlekar i dessa märken så fick jag klämma på mig ett par i 52. Inte alls samma sak som damstorlek 52 men fatta hur det känns att vara tillbaka i ett par byxor storlek 52 fyyyyfan. Dom sitter som ett ormskinn i midjan dessutom, eftersom jag fortfarande är påväg neråt med vikten så är det bättre att ta ett par som är tajta nu så kan jag ha dom längre och slipper känna mig som en pinsam hiphopare. Nu ska jag sparka ner min granne.


våren är här

Kategori: Dagbok

Våren är här på riktigt och jag började dagen med en härlig långpromenad i parken med hundarna och matade gässen (dödsläskiga väsande kanadensiska gäss cirka 50 ggr större än mina hundar)! Satt länge i solen och njöt i bara skjorta. Fick låna lite pengar så nu är mitt matproblem löst och jag har precis varit på LIDL och handlat hem lite nödvändigheter för veckan! Känns superskönt att inte behöva gå hungrig iaf. Strax är det dags för tvätt och lite städning. Sen ska jag söka lite jobb. Denna veckan blir skön, har halvdag både måndag och onsdag!


Anja Rubik

Rensar ut

Kategori: Dagbok

Har provat alla kläder i min garderob nu och kommit fram till att det mesta som brukade sitta tight för bara ett halvår sedan, nu sitter 3 storlekar för stort. Vissa saker kan jag ju ha på mig ändå, som myskläder eller som tunika till leggings. Men jag får kasta 10 par jeans och flera jackor mm. Men det känns bara skönt att bli av med det. Jag sörjer inte kläderna för jag har aldrig köpt dom för att dom var snygga - endast för att dom var i rätt storlek! Nu ska det bli skoj att kunna fylla gardeoben med snygga kläder när jag är färdig med vikten! Tradera får nog bli min bästa vän då om jag ska ha råd att köpa en hel garderob full ;)

wow, något som passade

Matschema vecka 18

Kategori: Dagbok

Nu har det iaf rört sig lite grann, vilket jag är glad för. Man tappar motivationen lätt när det inte händer något, och äter något sött bara för att "det inte gör nån skillnad ändå". Framöver kommer ni nog se jävligt konstiga tråkiga måltider eftersom jag inte har några pengar till mat just nu. Får verkligen rensa skafferiet om jag inte ska svälta.

Lördag 2/4:
frukost: mackor och redbull, middag kyckling tikka masala med ris, fika wasabinötter

Söndag:
frukost mackor, lunch choklad, middag lax med potatis, kvällsmat köttbullemackor

Måndag:
frukost mealbar, lunch köttbullemackor, middag köttbullar och redbull

Tisdag:
frukost mealbar, mellanmål macka, lunch frallor och cola, middag pannkaka

Onsdag:
frukost banan, lunch pannkaka + äpple, middag blodpudding med bacon och lingon

Torsdag:
frukost två bananer, lunch pannkaka och redbull, middag blodpudding med bacon och lingon

Fredag:
frukost mealbar, lunch mealbar, middag kassler + vitlöksbröd, kvällsmat räkor,vitlöksbröd + cola


Dagens vikt: 92,5 kg

Minus från förra veckan: -0,4 kg

Kvar till delmål 3: 2,5 kg



Malgosia Bela

Helgis

Kategori: Dagbok

Veckan har sprungit förbi utan att jag hunnit reflektera över den! Har sovit mycket och haft problemfria lugna dagar med mest jobb jobb jobb. Har försökt fundera över vad jag gör för fel när jag står still i vikt. Jag känner ju i kroppen när jag går ner, och jag känner när jag står still. Alltså måste jag sträva efter den rätta känslan och lista ut hur jag når dit utan att sätta kroppen i svältläge.

Skönt att det är helg nu, har ingenting planerat och kan ändå inte göra något utan pengar. Men förhoppningsvis kan jag ta lite solpromenader och städa här hemma. Läsa en bra bok och varva ner i mina ömma muskler.

10 kg kvar bara

Kategori: Dagbok

Nu är det slutspurten, sista 10 kg (jag vet 10 kg är mycket haha). Men 10 kg är inte omöjligt för någon, och absolut inte för mig. Sedan sommaren har jag gått ner 28 kg och det är ENORMT. Min hjärna kan inte ens greppa att jag vägt 28 kg mer än vad jag gör idag. Och det är NU det gäller att jag inte tappar gnistan och låter det rinna ut i sanden. Jag SKA ner till 83 eller mindre, om jag så ska behöva gräva ut fettet med en tesked!

De närmsta veckorna kommer bli hårda på mig psykiskt och det kommer nog märkas i bloggen. Jag kommer vara sur som ett bi utan pengar och hungrig som en jävla gnu. Min bror kommer hem till påsk om 2 veckor, han har inte sett mig på 28 kg! Är det möjligt att nå under 90 tills dess? Hmmm nä antagligen inte. Men jag kommer köra järnet nu i april!!! Heja mig!!!

Månadsresultat sjunde

Kategori: Dagbok

Har inte hänt jättemycket denna månaden, gått ganska trögt. Men det är OK för mig så länge det går neråt och jag fortfarande kämpar på. 3 kg är inte fy skamm även om jag önskar det gick lite snabbare såklart. Allt är bättre än inget och jag är ändå stolt över min prestation! =) Jag har hela tiden vetat att viktminskningen skulle sakta ner när jag har mindre fettprocent i kroppen, och det har den gjort senaste månaden. Det är ju stor skillnad på BMI 36 och 27.


Sen förra månaden: Minus 3 kg


Totalt  på 17 veckor: Minus 21 kg



Isabeli Fontana

No money

Kategori: Dagbok

Har kommit på att jag inte har så mycket pengar kvar av lönen och har några utgifter jag inte kan komma undan, och det är tre veckor till nästa! I stort sett har jag NOLL kronor kvar till mat. Har hysteriskt kollat frysen och skafferiet och kommit fram till att jag kanske klarar att skrapa ihop 20 middagar om jag snålar som fan. Och jag har havregryn så att jag kan käka frukost hemma (istället för i bilen påväg till jobb). Men frågan är hur jag gör med lunch på jobb. Får kanske sälja något här hemma så att jag kan köpa lite bröd.

Men nu lär jag ju börja gå ner i vikt igen om jag ska snåla med maten såhär mycket!!


Raquel Zimmermann

duktig

Kategori: Dagbok

Känner mig så duktig ibland när jag får saker gjort. Förr brukade jag vara så jäkla trött och seg så jag inte ens SÅG om det behövdes göras något, och faktiskt inte brydde mig för jag pallade inte ens tänka. Orken räckte inte till för att göra mer än livsnödvändigt. Numera lagar jag mat nästan varje dag, kan planera för en vecka i förväg, orkar hålla ordning här hemma, tar tag i saker direkt istället för att vänta ett halvår, och det känns så himla bra efteråt. Kan göra 10 saker på en kväll utan att det tar musten ur mig.
Nu måste jag bara komma på rätt spår igen med vikten som står helt still.


Arizona Muse

Monday

Kategori: Dagbok

Måndagar går alltid så jäkla snabbt, antagligen för att man lever på energin från all sömn man tagit igen på helgen! Trotts att jag hadde en 9 timmars dag så kändes det helt OK. Dessutom fick jag samtal från EON och fick ordnat så att jag har fast pris på elen nu och sänkt årsavgift. Också får jag elräkningen varje månad istället för kvartal, så slipper man få den där hemska klumpsumman var tredje månad hehe.
Imorgon jobbar jag bara 3 timmar så himla skönt, det förbättrar hela veckan när man får en bra start!


Bambi

check

Kategori: Dagbok

Tvätta håret -check
Tanka bilen - check
Diska berget i köket - check
Hänga in kläder i garderoben -check
Handla frukost - check
Göra egna köttbullar -check
Klippa 42 klor -check
Maila vaktmästaren om min trasiga toalett -check
Deklarera - check


Daria Werbowy

Söndag

Kategori: Dagbok

Söndag, sista chansen att göra något utan stress och trötthet hängande över en. Eftesom mitt jobb är så fysiskt krävande så behöver jag "vila" kroppen resten av dygnet på vardagarna för att orka med nästa dag. Varför är helgerna så korta? Börjar bli riktigt jävla less på mitt jobb nu märker jag, eftersom jag verkligen räknar dagarna till helg hela tiden. Jag sökte faktiskt 4 nya jobb igår som jag tror kan vara helt klart roligare att gå till. Får se om dom hör av sig. Jag vill så himla mycket med mitt liv men jag har svårt att faktiskt få något att hända.

Nu får jag börja göra lite nytta här hemma.

Olivia Palermo

slow month

Kategori: Dagbok

Tvätt- check, handla - check, djuraffären -check , apoteket -check, fint väder -check!
Försökte komma på lite billig mat denna veckan för att spendera så lite pengar som möjligt, fick en rätt dålig lön denna månad. Så det blir typ blodpudding med bacon, hemmagjorda biffar, och pannkakor tror jag. Annars brukar jag tycka om att "unna" mig lite dyrare mat för jag vill ha variation, kvalitet och mycket smak. Jag är väldigt impulsiv när det gäller mat, om jag blir sugen på en speciell sak så MÅSTE jag bara ha det! Men jag har börjat lära mig att va ekonomisk med mina pengar, speciellt när jag tjänar så lite trotts att jag jobbar nästan heltid. Räknade lite på April månad, pga påsk kommer det bli lite inställda kunder. Men jag kommer jobba 120 timmar (160 är heltid) och det blir ändå bara typ 8000 kr efter skatt.......Ja nu ska jag klicka in på Arbetsförmedlingen och leta nytt!!!

Matschema vecka 17

Kategori: Dagbok

Åh nej vad tråkigt, ingenting har hänt, jag som varit duktig denna veckan och inte druckit läsk!!

Lördag 26/3:
frukost frallor och redbull, lunch yoghurt med flingor , middag mackor

Söndag:
frukost yoghurt med flingor, lunch muslibar, middag kycklinglår med pommes

Måndag:
frukost mealbar, lunch wasabinötter och muslibar, middag kallops med ris

Tisdag:
frukost mealbar, lunch mealbar och yoghurt, mellanmål muslibar och macka, middag kallops med ris

Onsdag:
frukost mealbar , lunch mealbar och frallor, middag kycklingburgare

Torsdag:
frukost mealbar, lunch frallor och yoghurt, middag kyckling tikka masala med ris

Fredag:
frukost mealbar, lunch frallor , mellanmål mealbar, middag mackor och nötter


Dagens vikt: 92,9 kg

Minus från förra veckan: - 0 kg

Kvar till delmål 3: 2,9 kg


Natalie Portman

thank god it's friday!

Kategori: Dagbok

Ååååh vad skönt med helg, har varit såå trött denna veckan men den har gått snabbt ändå! Ska försöka komma på något kul att göra i helgen, och inte bara dega bort två dagar. Ska även leta lite jobb jag kan söka, och göra lite nytta här hemma. Fy nu har jag så ont i ryggen så jag ska nog lägga mig en stund och vila på spikmattan.