finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

I'm leaving

Kategori: Dagbok

Åh vad jag är glad att den här dagen är över. Imorgon har jag bara 3 timmars jobb, sen är jag friiiiiii!! 11 dagars semester och guuuuud vad jag ska softa och ha mysigt. Jag måste bara packa inför Norrköping, gå på apoteket, säkerhetskolla bilen och hälsa på pappa som är hemma från Thailand. Sen bär det av på en lång biltur med vovvarna i baksätet. Och jag hoppas ni förstår att bloggen antagligen kommer vara lite död fram till måndag. Men jag behöver verkligen få komma ifrån vardagen lite och bara njuta i goda vänners sällskap. Får se vad vi hittar på, om vädret är fint kan det bli skärgården, uteserveringar och shopping.


Isabeli Fontana

varmt

Kategori: Dagbok

Gud vad seg jag blev idag, sov dåligt inatt för att en hund spydde rakt ut över täcke och lakan! Så jag fick gå upp mitt i natten och bädda rent. Sen hann jag inte äta ordentligt innan jobb och då orkar man inte riktigt hålla tempot uppe. Sen gav jag såklart efter för sockersuget på lunchen och åt en skitstor kanelbulle, sen fick jag lite ånger ångest för att jag ätit den i onödan. Jag har unnat mig lite väl mycket socker senaste veckan och det är inte alls bra att jag bygger upp ett beroende så snabbt igen.

Nu har jag bara 1 ½ arbetsdag kvar till semester =) Och det ska bli så skönt att vara ledig ett tag så ni anar inte!!! Jag ska passa på att söka nya jobb när jag är ledig, känner aldrig att jag hinner det annars. Nu ska jag luta mig tillbaka med min egen CP goda köttfärsås och bara varva ner.


Anais Mali

vacation

Kategori: Dagbok

Helgen är över alldeles för snabbt och har varit fullproppad med aktiviteter. Nu har jag bara 2 ½ arbetsdag framför mig och sen är det semesteeeeeer =)) Tyvärr kommer det innebära att jag inte kommer ha tillgång till våg eller blogg nästa helg, men det kan också vara skönt att slippa tänka på sånt några dagar. Dags att dyka ner i sängen och försöka sova några timmar, gonatt gott folk

a girl's best friend

Kategori: Dagbok

Nu är jag hemma helt slut efter en lång shoppingtur! Lyckoruset börjar övergå till en dunkande huvudvärk. Det blev ett träningslinne, ett par stuprörsjeans, en skjorta, ett par sommarbyxor, en body och två toppar. Massa folk ute idag eftersom det är lönehelg. Blev positivt överraskad att jag nu är såpass "smal" att jag kan hitta plagg som passar nästan var som helst. Bara att välja den största XL/L 42/44. Och på H&M fick jag tillåmed välja en storlek mindre jeans för dom var för breda i midjan. Allt som behövs nu är en härlig solbränna så är jag redo för semester!
Nu ska jag laga lite mumsig middag och sen luta mig tillbaka med vampire diaries (ser om serien igen).


Rödrutig skjorta Gina Tricot, marinblå byxor H&M

Matschema vecka 25

Kategori: Dagbok

Nu är det dags för lite belöningar så idag bär det av till stan. Sitter och käkar lite frukost och funderar på vad jag behöver kolla efter. Vill ha nån träningskläder, BH, byxor och sommarkläder.

Lördag 21/5
: frukost mealbar, lunch gifflar + fanta, middag pizza

Söndag: frukost mackor, lunch bakpotatis med kyckling & curry röra, fika delicatoboll, middag jordgubbar i yoghurt

Måndag:
frukost macka, lunch bakpotatis med kyckling & curry röra, mellanmål yoghurt med honung och valnötter, middag mackor

Tisdag:
frukost ostfrallor, lunch-, middag soppa, fika kex + russin

Onsdag:
frukost ostfrallor, fika choklad och juice, middag potatis med kycklingfile i kantarellsås

Torsdag:
frukost mealbar, lunch frallor + choklad + yoghurt, middag potatis med kycklingfile i kantarellsås

Fredag:
frukost mealbar, lunch frallor + kanelbulle, fika godis, middag köttbullar med potatismos och sås, fika glass


Dagens vikt:
89,9

Minus från förra veckan: -0,6 kg

Kvar till delmål 4: 2,9 kg


wednesday

Kategori: Dagbok

Gud vad jag ville stanna hemma från träningen idag och bara softa. Men jag tvingade mig själv dit och gav gärnet. Känns bra, börjar lära känna folket i gruppen lite också. Nu är det bara två långa jobbdagar kvar till helgen och shoppiiiiing =) Nu måste jag hoppa in i duschen.


Ruby Alridge

Belöningsdags?

Kategori: Dagbok

Löning imorgon och jag är lycklig över att ha nått mitt tredje delmål. Därför har jag bestämt att jag ska unna mig lite shopping i helgen. Behöver ändå några träningskläder och kanske sommarkläder inför semestern. Men vi får se vad jag hittar, kan inte slösa för mycket cash ändå. Har mina ögon på tradera varje dag. Jag är bara 6 kg ifrån BMI normalvikt, och jag har inte varit denna storleken på 7 år, kan ni gissa om jag är glad?! Visst inser jag att sista kg kommer ta tid, men än så länge har det varit värt vartenda sekund av kämpande.

delmål 3

Kategori: Dagbok


Äntligen har jag kommit under 90 kg!! Kan inte fatta att det tog så lång tid som 11+ veckor att gå ner 5 kg bara, men det har varit mycket svårare än dom första 25 kg!
Nu sätter jag ut mitt 4e delmål som kommer bli att komma under 87 kg. Ett mindre delmål eftersom det går sakta nu och jag dessutom ska ha semester snart. Jag har ingen deadline men självklart så snabbt som möjligt.

så nära

Kategori: Dagbok

Nu är jag bara något ynka hekto ifrån mitt tredje delmål. Bara tanken på att väga 80-något gör mig nästan yr! Är jävligt målmedveten och fokuserad på min uppgift nu. Ska strax iväg på träningen och kämpa röven av mig. Det handlar om dag/ar bara tills jag uppfyllt målet som jag strävat efter i 11 veckor!


Arlenis Sosa

harmony

Kategori: Dagbok

Så härligt med helg! Speciellt när jag har en lugn vecka framför mig, då känner jag sånt lugn i kroppen. Håller på att tvätta och har varit och handlat lite god mat. Käkade precis bakpotatis med kyckling&curry röra, fyfan vad gott det var! Hade en supertrevlig solig dag igår med sköna människor. Fick ytterligare komplimanger från mer folk angående min viktnedgång. Så nu är jag på strålande humör. Längtar till min semester nästa vecka och lite shopping förhoppningsvis. Hoppas ni haft en trevlig helg kära läsare!

Matschema vecka 24

Kategori: Dagbok

Lördag 14/5: frukost mealbar, lunch rostmackor, middag plankstek + cola, Eurovisionfika godis, popcorn, läsk

Söndag: frukost frallor, lunch kex, middag fläskfilegryta med potatis

Måndag:
frukost måltidsersättningsdryck, lunch mealbar + äpple, middag fläskfilegryta med potatis

Tisdag:
frukost rostmackor, lunch mealbar + äpple, middag fläskfilegryta med potatis

Onsdag:
frukost mealbar, lunch päron+drickyoghurt+grovt bröd , mellanmål grovt bröd, middag köttbullar

Torsdag:
frukost mealbar, lunch köttbullemackor, mellanmål drickyoghurt, middag köttbullemackor

Fredag:
frukost måltidsersättningsdryck, lunch köttbullemacka, middag mackor


Dagens vikt:
90,5 kg

Minus från förra veckan: -1,1 kg

Kvar till delmål 3: 0,5 kg

Georgia May Jagger

inget passar

Kategori: Dagbok

Har provat lite outfits ikväll eftersom jag ska bort imorgon och vill känna mig fin. Inser att jag typ inte har något som passar alls. Allt sitter som en stor jävla säck med potatis, det ser riktigt löjligt stort ut. Känner att jag måste shoppa snart. Inte för att jag har några pengar till det men, förhoppningsvis blir det en slant över till kläder på skatteåterbäringen. Köpte ett par jeans på tradera som passar men känner mig inte helt bekväm med så lågt skuren midja. Min sista övervikt sitter på mage och lår, och då känner man sig lite opropotionerlig lixom. Om jag skulle tappa 10 kg bara på dom 2 ställena så skulle det vara perfekt, men tyvärr kan man inte bestämma var fettet bränns från. Jag blir smalare och smalare men jag måste träna mig till en snygg kropp!

yes!!

Kategori: Dagbok

Jag har haft ett par jeans i storlek 33" i garderoben sen 2004 när jag naivt köpte dom med orden "jag ska ändå gå ner i vikt, och DÅ kommer dom passa perfekt". Jag använde dom 1 gång, gick upp i vikt och dom har legat oanvända. Har provat dom varje månad för att kolla hur jag närmar mig mållinjen. För två veckor sen kunde jag inte knäppa dom. Nu har jag tränat 5 gånger, och idag kunde jag knäppa dom! Så trotts att vågen inte rört sig så mycket neråt, så ljuger inte måttet! Kroppen formas om och jag förlorar fett men bygger muskler =)


Ian somerhalder

lonely

Kategori: Dagbok

Veckan har gått jättesnabbt och är snart över tack vare mina ljudböcker under jobb. När jag bor ensam + jobbar ensam + äter lunch ensam i bilen och aldrig riktigt träffat några människor så går jag bara runt i nån skum drömvärld med ljudböckerna i öronen som en zombie. Snacka om asocialt! Tur jag har kickboxningen så att jag träffar något folk. Men på lördag blir det trevligt då får jag komma hemifrån och träffa massa trevligt folk, så det ser jag fram emot. Sen är det sista veckan innan semester =) Och jag bara måste komma under 90 innan dess känner jag, psykiskt. Jag har kämpat som en gris denna veckan med både träning och mat, men så fort jag tränar går jag upp det jag "bantat" ner...


Natalia Vodianova

rätt spår

Kategori: Dagbok

Har varit helt läskfri och godisfri nu i 4 dagar och vikten rör sig stadigt neråt, efter en topp på 92,4 kg i måndags! Jag känner mig stark och äntligen på rätt spår när jag lyckas hålla mig ifrån sockret och kör på mat som jag VET är bra för mig. Kom precis hem från kickboxningen som var ganska mild idag, vår huvudtränare va sjuk och inhopparen var rätt snäll mot oss. Plus att jag fick sparra mot en gammal gubbe som inte ens försökte så det kändes som att jag stod still halva passet pga honom. Hoppas det blir hårdare tag på fredag. Nu ska jag försöka laga lite middag! Ciao

ljudbok

Kategori: Dagbok

Dagen går skitsnabbt när man har en ljudbok i öronen under jobb. Efter att vampire diaries säsong 2 precis avslutats så är törsten för vappar gigantisk, så jag började lyssna om på böckerna som faktiskt är väldigt olik serien. Dödsälskar badboys!

Imorgon är det dags för träning, längtar faktiskt efter att känna hjärtat pumpa och svetten rinna. Då känner man att man lever! Saknade träningen igår när jag inte kunde gå pga jobb, och kände hur jag önskade att jag hade haft möjlighet att gå för att känna den energin man får efter! Känns jättebra att jag tycker det är såpass kul att jag längtar dit, precis så ska det vara!


Paul Wesley

cranky

Kategori: Dagbok

Usch seg och orkeslös man blir av att bara äta måltidsersättning! Har i nåt desperat försök att gå ner under 90 kg denna veckan levt på minimalt med näring idag. Frågan är om det hjälper? Är det värt det? Såklart blev jag bara grinig och seg. Imorse skulle jag gett nästan vad som helst för att få sova vidare, och regnat har det gjort hela dagen också.  ZZzzZZzZz shit vad gnällig jag blev av blodsocker-svängarna då! Bäst jag lägger mig och vilar en stund så jag inte springer till affären och köper godis.


Ian Somerhalder

upp i sadeln

Kategori: Dagbok

Har haft en riktigt lugn och härlig söndag hemma, städat och lagat jättegod middag. Ny vecka imorgon och nya krafttag! Denna veckan gör jag ett löfte till mig själv: ingen läsk och inget godis! Total nolltolerans, också ska jag försöka spendera så lite pengar som möjligt. Ska ha semester om 2 ½ vecka och vill spara pengar tills dess. Jag har valt att inte ta ut så mycket semesterdagar denna sommar eftersom jag bara är timanställd vilket ju innebär att jag har obetald semester! Så jag har tagit ut några dagar i juni och några dagar i juli bara. Så i juni har jag ledigt 11 dagar i rad, varav 4-5 dagar kommer spenderas i norrköping hos en vän med massa skoj. Fy vad seg jag blev av att sitta still halva dagen....om jag pallar ska jag färga mitt hår svart ikväll!


Michelle Rodriguez & Vin Diesel

bio

Kategori: Dagbok

Hade en riktigt najs dag igår. Efter tvätt och handling så drog jag på bio och såg Fast and the furious 5 som var riktigt bra! Sen blev det plankstek på en restaurang och kvällen toppades med ett spännande eurovision song contest! Även om det blev lite godis och läsk under kvällen så kändes det sjukt skönt att koppla bort allt och bara ha kul för en gångs skull. Prata och umgås och slappna av.
Kanske jag börjar se i syne, men jag tycker redan (efter bara en vecka) att kroppen börjar forma till sig lite av träningen. Jag tycker iaf det känns som att den här typen av träning borde ge resultat på några månader! Tyvärr jobbar jag sent imorgon och hinner inte till träningen =( Men onsdag och fredag är spikade såklart!

Matschema vecka 23

Kategori: Dagbok

Veckan började med en hård inställning men efter hand som vikten gick UPP trotts träning efter träning så dalade motivationen. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Känner mig jävligt vilse med vikten nu. Jag vill ju att det ska gå snabbt neråt men istället går det snabbt uppåt...? Jag mår bättre och känner mig starkare av träningen, men jag behöver också gå ner i vikt!

Lördag 7/5:
frukost fullkornsbröd, lunch choklad, middag kycklinglår med potatiskulor och exotisk sås

Söndag:
frukost fullkornsbröd, lunch naturgodis, middag soppa

Måndag:
frukost mealbar, lunch soppa, middag fläskpannkaka med sylt

Tisdag:
frukost mealbar , lunch äpple + cola, middag fläskpannkaka med sylt, kvällsmat A-fil

Onsdag:
frukost frallor och redbull, mellanmål päron, middag thai chicken green curry med ris

Torsdag:
frukost mealbar, lunch frallor + kanelbulle, middag thai chicken green curry med ris, fika choklad

Fredag:
frukost mealbar, lunch frallor + choklad, mellanmål redbull, middag A-fil och mealbar

Dagens vikt:
91,6

Minus från förra veckan +0,8 kg

Kvar till delmål 3: 1,6 kg



Heidi Mount

Poooower

Kategori: Dagbok

OK jag har kanske aldrig varit mer stolt över mig själv. Jo det har jag säkert men just nu är jag så jävla nöjd. Efter jobb där jag faktiskt fick beröm och försökte göra ännu bättre ifrån mig, körde jag hem och regnet öste ner. Vädret gjorde mig på lite sådär segt helghumör. Ville mest hem och äta choklad. Där hemma väntade två spännande paket plus ett ännu roligare kuvert med bröllopsinbjudan! Visst ville jag bara stanna hemma och påbörja min helg i lugn och ro!
Istället gjorde jag precis som planerat:
1. tog ut hundarna
2. slängde in tvätten
3. fick i mig nåt lätt
4. hängde upp tvätten
5. stack i sista minuten på träningen!
6. rastade hundar åt en vän
7. hämtade ut paket på posten
8. duchade
9. hämtade upp tvätten
10. käkade middag

Detta hade varit en HEEEEEEEELT otänkbar kväll efter jobb för några månader sedan kan jag säga er! Det kanske låter töntigt för er men för mig som inte har haft någon ork, vilja eller energi, så är det så enormt framsteg att jag har självdiciplin och kraften att genomföra en sådan kväll EFTER en hel arbetsdag! Vilken skillnad det gör att tappa så mycket vikt! Vilken skillnad det gör på humöret att träna! Och redan nu känner jag mig mycket starkare. Idag kunde jag göra massa armhävningar på KNÄ, tänk att jag knappt kunde lyfta upp kroppen på händerna för en vecka sen!!
Idag var det en ung kille som tränade oss istället för huvudtränaren och såklart skulle han hävda sig genom att tortera oss till respekt. Han körde riktigt jävla hårt med oss, först rå konditon, sen massa teknik. Om vi någonsin sälppte garden så fick vi en smäll i ansiktet. Eller "vi dödar er" som dom kallade det. Dessutom fick vi stå med händerna på huvudet medans en kille slog oss i magen, och i sidan och sparkade oss på ben och höfter. Utöver miljontals pushups som avrundades med att vi alla fick lägga oss på golvet, och sedan gick 3 stora killar på våra magar 10 varv! Det var den tuffaste träningen jag någonsin varit på, men ärligt talat var det skitkul! Jag får hellre stryk fysiskt än att må dåligt psykiskt!


woman's curse

Kategori: Dagbok

Vaknade upp med världens mensvärk så idag har jag faktiskt syndat med en center rulle! Lite halvsurt mumlade jag nånting om att jag ändå bara går upp i vikt hur jag än gör och svalde hela chokladet på 1 minut. På lunchen köpte jag ett par Adidas kickboxningshandskar och fick en mits på köpet. Längtar nästan till träningen imorgon, känner mig mycket starkare efter varje gång. Och träningsvärk har jag sluppit sen.

Även om inte resultat syns på vågen än så måste jag hålla ut och fortsätta kämpa på träningarna! Jag vet att kroppen kan behöva balans ibland och speciellt inför mens så verkar jag samla väldigt mycket vätska. Min kropp känns starkare, friskare och mer energisk efter varje träning. Jag vill inte sluta träna och jag hoppas det ger utdelning i längden! I mina öron låter det iaf omöjligt att träna så hårt 3 gånger i veckan och inte gå ner ett gram?


Isabeli Fontana

what am I doing wrong?

Kategori: Dagbok

Gud vad varmt och kvavt det har varit idag! Jobbade bara 12-16 och fick mig en välbehövd sovmorgon. Kom nyss hem från min tredje kickboxnings träning. Det börjar kännas som rutin nu faktiskt och jag har inget emot att gå dit alls. Ska bara fixa ett par bra shorts och handskar så är jag set. Känner mig så jäkla upprymd för att jag har självdiciplinen att gå dit, att jag verkligen gör mitt bästa på träningarna och att jag utvecklas lite varje gång. Håller på att laga thaimat till middag och jag magen skriker efter näring! Idag vägde jag 2 kg mer än i lördags =((( trotts att jag har skött mig skitbra med kosten! *grrrrrrr*


Bambi

why?

Kategori: Dagbok

Blir sjukt irriterad av att jag går upp i vikt igen istället för ner!! Äter inget bröd, inget socker, och äter absolut inte för mycket mat. Dricker bara vatten, och TRÄNAR, men jag verkar gå upp 1 kg varje gång jag tränar!? Är det kroppen som binder vätska eller vad händer?? Kan ju inte vara så att jag bygger muskler så snabbt att jag skulle gå upp så mycket, det låter inte heller rimligt. Suck och stön. Jag som sett fram emot att komma under 90 denna veckan men deeeet lär ju inte hända om jag bara går upp?!


Natalia Vodianova

I'm a champion

Kategori: Dagbok

Asså förlåt men hur grymt duktig är jag? Jag är så stolt att jag gick på träningen idag. Jag var sååå sömnig (pga pollen medicinen), och på dåligt humör pga jobb, och nervös för att jag känner mig pinsamt dålig. Men idag var det skitkul! Gruppen var mindre, träningen mer varierad med kondition + styrka + teknik. Plus att det var en annan tränare, han är huvudtränaren i kickboxningen så det är han som kommer hålla i vår klass mest. Sååå skönt med någon som verkligen tog sig tid att förklara övningarna, och visa mig på ett pedagogiskt sätt hur jag ska göra, och förstod att jag va nybörjare. Nu känns det riktigt bra! Detta gav mig massa energi och jag har tom. orkat svänga ihop en fläskpannkaka som får bli dagens middag.

girlpower

Kategori: Dagbok

Jag skrev nyss ett långt inlägg om min nervositet inför kvällens träning. Men när jag läste igenom det och insåg hur patetiskt det låter så raderade jag alltihop. Nu ska jag lyssna på Rocky musik och peppa mig själv inför kvällens pass istället. Gå in i mig själv och strunta i vad alla andra kan tycka och tänka! Jag ska klara det här. Min uppgift är bara att göra MITT bästa, och att se till att jag tar mig till alla 3 passen denna veckan!


kom igeeeeeeen

Kategori: Dagbok

Seriöst 7 kg kvar till BMI 25 och känna att jag inte är överviktig längre! Det kan ju gå jättesnabbt (och jättelångsamt) om jag har lite medvind. Varje helg sitter jag verkligen och funderar länge på veckans måltider och förbereder mig för att INTE stå i en situation där jag känner mig svag och väljer socker, men visst händer det ändå.

Men först är målet att komma under 90 kg, mitt tredje delmål måste brytas!
Delmål 1 tog 9 veckor att nå (-12 kg).
Delmål 2 tog 5 veckor (-5 kg).
Och delmål 3 (-5 kg) är nu uppe i 9 veckor and counting...

KOM IGEN FÖR HELVETE!

träningsvärk

Kategori: Dagbok

Jag har haft träningsvärk from hell nu i över ett dygn och kvider när jag måste ställa/sätta mig eller göra något så enkelt som att trycka på tvålpumpen. Benen kan jag leva med men bröstmusklerna är riktigt plågsamma, får knappt på mig jackan för jag inte kan lyfta armarna, vet inte hur jag ska kunna göra armhävningar nästa pass. Varför är jag så jävla svag att jag inte ens kan göra en armhävning på knä?!

Idag ska jag försöka utnyttja min lediga söndag med att städa och röja upp här hemma, gå ut i fina vädret och varva ner mentalt inför att börja hårdträna. Vem som helst kan väl stå ut 1 timme 1 gång. Men att få in det som en rutin 3 dagar i veckan efter en hård arbetsdag kommer kräva mycket diciplin från min sida. Men jag vet att jag måste göra något om jag vill gå ner i vikt nu, annars kommer jag bara stå still hela jävla sommaren och det känns inte alls som ett val. Jag har ju pratat om att träna nu i ett halvår, klart jag ska fortsätta nu när jag vågat mig dit och överlevt första passet! Imorgon köper jag terminskort ;)



Eniko Mihalik

Månadsresultat 7e

Kategori: Dagbok

"Dålig" månad tycker jag. 2 kg är ingenting, absolut inget som syns. 2 kg brukar jag typ kunna gå ner per vecka. Men nu har jag bara stått och åkt upp-ner-upp-ner hela tiden. Har antagligen slappat till med båse choklad och vitt bröd och någon läsk då och då. Får ångest när det inte händer något. När man kunnat visa så himla bra resultat innan så känns 2 kg lite kasst. Men nu är jag äntligen igång med TRÄNING och ska väl kunna bättra mig till nästa månad! Kom igen nu ska jag ner sista skiten under 90!!!!

Sen förra månaden: Minus 2 kg

Totalt  på 22 veckor: Minus 23 kg

Matschema vecka 22

Kategori: Dagbok

Ja det är ju ett smärre mirakel att jag gått ner denna veckan, har ätit rätt mycket onödigt.

Lördag 30/4:
frukost rostmackor, lunch scone + iste, fika vindruvor, middag kycklingkebab med cola

Söndag: frukost-, lunch frallor, middag halv fryspizza, fika digestive kex

Måndag:
frukost fullkornsbröd, lunch choklad , middag pasta med bacon-chilisås + grönsaker

Tisdag:
frukost äpple, lunch fullkornsbröd , middag pasta med bacon-chilisås + grönsaker, fika choklad

Onsdag:
frukost -, lunch biffar med minikeso och gräslök + chokladmuffin och cola , middag biffar med fullkornsbröd, fika choklad

Torsdag:
frukost kex, lunch kycklingburgare med potatisgratäng, middag biffar med fetaost

Fredag:
frukost kex, lunch biffar med grönsaker och minikeso, middag två cheeseburgare & cola, fika chokladmuffin


Dagens vikt: 90,8

Minus från förra veckan: -1,8 kg

Kvar till delmål 3: 0,8 kg


Natasha Poly

dead meat

Kategori: Dagbok

Ja efter 9-16.30 jobb och hem en runda och rasta hundar och byta om, så bar det av mot kickboxningen. Vart nära på att vända på parkeringen och banga ur! Men jag hade bestämt mig och in gled jag och fick mig en rejält stenhård träningstimme! Blev helt genomsvettig, röd som en tomat och genomdöd. Vi körde mest ben idag vilket innebar typ tusenmiljoner sparkar. Jag är enormt otränad men där var några andra tjejer som också va nya och svaga. Pinsamt att man inte ens kan göra en armhävning. Jag kommer nog kvida mig igenom helgen med ömma muskler, garanterat!! Jaja poängen är ju att jag ska förbränna fett som en tok och bygga muskler. Men det där med teknik och uthållighet är fan inte min grej! Förhoppningsvis blir jag lite bättre med tiden innan dom sparkar ut mig med huvet före ;)


Coola Bea som tränar thaiboxning http://beich.blogg.se/

kickboxer

Kategori: Dagbok

Har hittat en ny kampsportsklubb som jag pratat med och dom hade plats för mig i nybörjarklassen kickboxning som började igår. Så jag hoppar på imorgon så har jag bara missat 1 gång! =) Hoppas att jag får svettas rejält och att det är en trevlig grupp med blandat folk. Sommarterminen varar från maj till slutet av augusti, så det blir 4 månaders råhård träning har jag bestämt mig för! Hoppas kunna röra vågen neråt igen med hjälp av det här extra inslaget av förbränning! Jag har totalt fastnat och min kropp vägrar komma under 91 kg, har antagligen slappat till lite och fått en mental block att det inte går.


Fail

Kategori: Dagbok

Suck vilken kass dag, allt gick fel. Började med att jag försov mig lite och fick stressa utan frukost. Och sen fick jag samtal med klagomål angående två kunder. Det knäcker en lite att få höra att man inte duger. Och to top it off, så fanns det ingen plats för mig i thaiboxningen för nybörjarklassen var full =( Så allt lixom föll idag trotts att jag var peppad och förberedd. Dessutom är där en jävla köpare på tradera som klyddar med både frakt och inbetalning, tror hon försöker lura mig. Åh vad less man blir!


äntligen!

Kategori: Dagbok

Sökte ett jobb igår i en sportbutik som ska öppna här i stan snart. Och idag fick jag svar att dom gärna vill träffa mig! Äntligen får jag en intervju, har varit fast i städjobbet nu i 6 månader. Tänk vad kul det hade varit att jobba i en sportbutik!? Säkert har dom valt mig för att jag är tjej och jag skrev att jag tränar thaiboxning. Så imorgon (om jag inte fegar ur) är det jag som drar mig bort till boxningshallen och kommer igång med träningen illa kvickt! Blir lite tajt efter jobb men det finns igen mening med att skjuta upp det mer, det passar lika bra imorgon som någon annan dag. Nu har jag TVÅ bra anledningar att börja snarast, intervjun och bröllopet!


Eddie Spears <3

sjuker?

Kategori: Dagbok

Mådde skitkasst igårkväll, kallsvettades, mådde illa, hade ont överallt och kände mig allmänt hängig och trött. Vaknade och kände nästan likadant, så jag sjukanmälde mig från jobb. Men efter några timmar mådde jag bättre igen så jag hade kanske inte behövt vara hemma idag. Men nu fick jag vilat upp mig, sökt några jobb och fixat iväg lite kläder som jag sålt på tradera för dom är för stora. Chansade och la ut kläder för 1 kr som jag annars hade tänkt ge bort till välgörenhet, och fick ihop 400 spänn!

Rosie Huntington whiteley

it's good for you

Kategori: Dagbok

15 veckor till bröllopet. Har precis varit och handlat, försökte köpa så nyttiga saker som möjligt. Får se om jag lyckas göra en god sallad, har aldrig gjort det förut! Ska prova mig fram vad jag kan äta som jag både håller mig mätt på och går ner i vikt av. Havregrynsgröt, sallad, kyckling osv.  Håller på att tvätta nu, ska hälsa på pappa om en stund innan han åker på semester. Har en lång hård vecka framför mig och jag ska försöka få in lite motion där också. Borde städa, diska, bada hundar, färga håret och söka jobb men jag vet inte om jag orkar ikväll.