finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

girlsnight

Kategori: Dagbok

Det har varit mycket gottande och frossande dessa lediga dagar och nu mår man ju lite halvkasst. I söndags gick jag ut och käka planka med familjen och sen blev det Exodus på bio, jättebra film! Igår hade jag tjejkväll med en kompis och lagade massa god mat och kladdkaka. Imorgon är det såklart nyårsafton och jag känner mig svullen som en gris. Tjoho det blir jag + alla nyårslöften som invaderar gymmet hela januari!
 
 
 
 

X-mas

Kategori: Dagbok

Har lata juldagar med familjen, kollar på film, äter god mat och umgås. Håller på att tvätta just nu och ska sen ut lite ärenden med brorsan. Hoppas ni alla haft en mysig jul och att tomten hade med sig några paket till er också. Själv fick jag bland annat en glassmaskin, hörlurar, sängkläder, choklad, en väska, en bok osv.
 
 
 

God Jul

Kategori: Dagbok

Regnet vräker ner och det känns inte så juligt, men idag är det julafton tydligen! Ska dra en sväng till gymmet så jag piggnar till och sen göra mig i ordning. Brorsan kommer med flyget om nån timme sen ska vi hem till släkten och fira med mat och tomte såklart. God jul på alla läsare!
 
 

julbak och glöggfest

Kategori: Dagbok

Haft en supermysig helg med glöggfest, bio och julbak! Nu är det snart dags för julledighet och massa mys. Ikväll har jag lyssnat på julmusik och packat in alla julklappar. 
 
 
 
 

Köttbaren

Kategori: Dagbok

Har haft några dåliga dagar, inte bara med kosten utan emotionellt också. Försöker rycka upp mig. Har varit ledig idag, sov till 11, tränade, fixade alla julklappar och har varit ute och käkat middag med jobb, avslutat med något glas vin. Imorgon är jag också ledig, tänkte bara tvätta och handla. På torsdag har vi en spännande utlottning på jobb bland en massa fina prylar/konst/design/presenkort/inredning. Har jag tur får jag något av det jag spanat på! Fanns bland annat en stringhylla, InDesign ljusstake, lammfäll, presentkort på några bra upplevelser och någon najs tavla. 
 
 

tredje advent redan...

Kategori: Dagbok

Haft en jättemysig lugn helg, träffat några kompisar,  gått på luciamys i kyrkan, julpyntat, julstädat och kollat på några bra filmer. Kan rekommendera You're not you och Terrible bosses 2, och en gammal goding Dragonfly. 

Kommande vecka är lugn. Jag är ledig tisdag onsdag då jag ska försöka köpa alla julklappar. På tisdag kväll ska vi ut och äta med jobb. På fredag är det glöggmys hemma hos en kollega med julklappsspel. Jag är så glad att jag har så många trevliga kollegor som gör att det känns KUL att gå till jobb varje dag! 
 
 
 

Lucia

Kategori: Dagbok

Har haft en bra vecka med kost och träning trotts kvällsjobb, gått ner några hekton i alla fall och känt mig piggare.  Var ledig i måndags och passade på att dra ut och hitta nån julklapp. Imorgon är det lucia och då ska jag såklart gå luciatåg på jobb! 

Jag känner mig lite sen med julstämningen som alltid, jag ångrar alltid när julen är över att jag inte bakat och pysslat och pyntat mer! Jag får kanske ta mig ett ryck och engagera mig. Är julledig mellan 24 dec-1 jan så det ska bli jättemysigt att vara ledig 9 dagar i rad, och brorsan kommer hem några dagar också!
 
 

andra advent

Kategori: Dagbok

Haft en riktig myshelg med filmer och serier, julmarknad, träning och lite småärenden. Imorgon är jag kompledig från jobb och tänkte passa på att ta en liten julklappsrunda. Men jag behöver också en ny hårfön till mig själv eftersom min gamla nästan satte fyr på lägenheten igår. 

Tiden går sjukt snabbt nu fram till jul, redan andra advent. Jag har inte ens julpyntat än. Det är hög tid att börja fundera på julklappar. Det är också bara 7,5 vecka kvar tills jag åker till Thailand på bröllop och det är verkligen hög tid att fundera på formen om man ska känna sig bekväm i shorts och linne. Nu blir det 7 veckors axon diet inför beach 2015! Inte för att jag har ett specifikt mål men jag känner mig jävligt plöfsig just nu och behöver skärpa mig med kosten!
 
 
 
 

sixdeuce

Kategori: Dagbok

Kommit igång lite bättre nu med mindre godis/hetsätning/skitmat, och mer träning. Så alla framsteg är bra. Igår var jag ledig halva dagen och passade på att köra ett helkroppspass. Ikväll körde jag 40 min intervaller på löpbandet. Imorgon blir det gymmet igen och på lördag blir det spinning på morgonen. Mörkret och vintern gör mig lite halvdeppig imellanåt och jag har nån hormonell svacka som gör mig både PMSig och irriterad och ledsen på minsta lilla. 
 
 

 
 

Fitnessfestivalen GBG

Kategori: Dagbok

Var i Göteborg på fitnessgalan och kollade på Luciapokalen bikinifitness i helgen. Hade jättemysigt och det var verkligen intressant att kolla på bikini tjejerna. Inte för att jag vill tävla själv eller se ut så alltid men dom var duktiga. Köpte en ny PWO och ett par träningstights. Bodde på hotell och käka massa god mat.
Jag känner mig helt slut efter en lång helg och skulle behöva en ledig dag att sova ut. Jag är iförsig ledig halvdag på onsdag men då tänkte jag träna på förmiddagen också.