finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Damn it

Kategori: Dagbok

Försöker hålla humöret uppe även om jag är besviken på en massa saker. Min hyresvärd, min chef, min vårdcentral och lite annat. Känner mig helt enkelt låg idag. Har försökt muntra upp mig med att socialisera mig med alla trevliga kollegor jag har och köra ett rejält ryggpass på gymmet! Försöker fokusera på positiva saker och ser utveckling i min styrka jättesnabbt. Från att ha lyft 7-8 kgs hantel i en övning körde jag idag 12,5 kg! 
 
Jag har små-testat att belasta mitt ben när jag är rejält uppvärmd i kroppen och det känns som att jag kan prova ett väldigt lätt benpass nu i helgen. Det är ändå bara ett fåtal övningar som faktiskt belastar just den muskeln. Marklyft känns ju tex uteslutet. Jag har försökt få ett återbesök hos vårdcentralen även idag men fick veta att min läkare ska sluta så jag får gå till nån annan. Som köplats nummer 14 i växeln har jag fortfarande inte fått komma fram, och jag ringde för 7 timmar sedan.
 
Smärtan i benet har gått från EXTREM DÖD, till dunkande värk, till knivar i muskelfästena, till nu en väldigt konstig känsla. Nu stramar det, och allt mitt sneda haltande har gjort att jag har ont i vader och vrist mest. Det känns som att muskeln läkt ihop i viloläge men nu är för kort för att kunna gå normalt. Så när jag ska böja mig fram eller stretcha lite lätt så gör det skitont och smärtan skjuter genom hela kroppen och benet. Hoppas det blir bättre snart så jag kan ta nån jävla promenad! I normala fall hade jag inte oroat mig men det känns ju jävligt pissigt när man är två veckor in i Axon Beach 2014 projektet att inte kunna promenera, springa eller träna ben!!!
 
 
Hett tips, Finn crisp med Philadelphia Sweet chili, smakar chips med dippa!!!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: