finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

pms

Kategori: Dagbok

 
Sjukt trött måndag, och jag har sjuk mensvärk och är svullen. Blööööööööö....
 
 

Jurassic world

Kategori: Dagbok

Tog en sväng i stan efter jobb i fredags och köpte nån sommarklänning och lite nytt tillskott på MMsports. Igår käkade jag middag hos pappa som ska på 1 månads semester. Idag ska jag på bio och se Jurassic world i 3D. Men först städning tvätt och handling. 
 
 

Pesto

Kategori: Dagbok

Igår jobbade jag kväll så jag checkade ut lite tidigare idag och passade på att köpa lite hårprodukter och tvätta bilen. Nu luktar mitt hår som en godisaffär! Fredag imorgon och jag ska försöka gå på bio i helgen och se Jurassic world. Gjorde hemmagjord pesto ikväll som blev supergott. Häromdagen gjorde jag smörrebröd med tonfisk och lökringar, mmmmmm...
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Kategori: Dagbok

 
 
Hade en väldigt lugn midsommar helg och lagade god mat.
Regn regn regn, men det får regna bäst det vill så länge inte jag har semester.
Har bokat flyg att hälsa på min bror några dagar i augusti. 
Nästa vecka ska jag till Roskilde festivalen =)
 
 

smink

Kategori: Dagbok

Har väntat med spänning hela veckan på sminket jag beställde från cocopanda! Idag gick min chef på semester i 8 veckor, sweet heavens, så jävla skönt. Tränade ben och rygg idag, hårdare pass än jag kan minnas på länge länge. Tog PB i både militärpress och marklyft.
Sen stack jag och köpte proviant till midsommar. Lite cider, jordgubbar osv. Jag och en kompis ska träna och laga en god middag med hundarna =)
Nu ska jag gotta mig på säsong 3 orange is the new black.
 
 
 

överkropp

Kategori: Dagbok

Idag körde jag bröst/axlar/armar och avslutade med 3 km jogging. Jag har kondis som en röv men jag gjorde det! Och det kändes himla bra efteråt!!! Vi har musikanläggning med bra bas som man kan koppla sin telefon till och tagga ordentligt. Så jävla lyxigt det är att ha sitt egna gym!!! Ska köra ben och rygg imorgon.
 
 
 

Kranvatten

Kategori: Dagbok

 
 
Slow sunday. Tog en PW, chillade med räkor och biggest loser. Handlade och snackade skit med en polare medans jag fixade matlådor. Köpte dessa kanon glasflaskor för att lära mig dricka mer kranvatten. Jag är otroligt dålig på att dricka vatten. Jag dricker kanske 1 glas bubbelvatten om dagen till lunch men annars är ALLA mina vätskeintag pepsi max och energidrycker. Det är inte bara onyttigt utan DYRT och rubbar säkert både hormoner och energin i kroppen. 
 
 
 
 

muterade gener

Kategori: Dagbok

 
Jag förstår inte hur snabbt veckorna går! Jag hinner inte med alls, nu är det helg igen. Vi har grillat, tvättat och kollat på prinsens bröllop. I veckan var jag på genetisk vägledning på sjukhuset för att utreda om jag bär på en ärftlig cancergen som gör att jag har förhöjd risk att få bröst och äggstockscancer. Jag fick information om vad det innebär och vad man kan ta för säkerhetsåtgärder. Jag fick lämna blodprov och väntar en månad på svar. Eftersom både min mamma och mormor (och flera andra kvinnor i släkten) har ärvt genen och dött i cancer så känns det bra att få det utrett och få hjälp. 

 

Kyrkogården

Kategori: Dagbok

Har haft en ganska bra vecka jobbmässigt men inte mat- eller träningsmässigt. Inga träningspass denna veckan trotts att jag känt mig ganska pigg och alert. Sitter och tittar på biggest loser och peppar mig själv. Det ska bli jättefint väder nu och jag är astaggad på att jogga utomhus.

Idag skulle min mamma fyllt 56 år så jag var på kyrkogården och satte blommor. Det är inte klokt hur långsamt och snabbt 10 år kan kännas på en gång!
 
 
 
 

Good night

Kategori: Dagbok

Har haft en jäkligt bra kväll och nu är jag trött som ett djur. Tempot börjar lugna ner sig på jobb och jag hinner ikapp med mina ärenden ett steg i taget.... Skönt. Jag samlar sakta in pluspoäng på jobb och för en lista över mina lyckade projekt, att använda som argument vid löneförhandlingarna i höst. Det har nämligen anställts två helt nya, som har fått högre lön än mig!? Jag har sökt nytt jobb och börjar känna mig ganska missnöjd över min situation. 

Jag måste säga att jag verkligen gillar Linas matkasse, speciellt salladstillbehören är helt sjukt goda. Blandningar och grönsaker och hemmagjorda såser som jag ALDRIG hade kommit på själv. Jag hatar klassisk isbergssallad. Detta är helt brutalgott....

 
 
 
 
 

Hälsa

Kategori: Dagbok

Lång vecka. Men nu börjar det lugna ner sig inför sommaren. Jag har bara några enstaka möten inbokade innan semester (5 veckor kvar). Var på företagshälsovården idag och fick mätt blodvärden och göra konditionstest. Jämfört med två år sedan var det lite sämre både på vikten och konditionen, vilket inte är så konstigt eftersom jag inte konditionstränar nu. Men mitt kolesterolvärde var lite högt, så det känns bra att jag har svart på vitt att jag måste göra något åt skitmaten. Bort med kakor, choklad, vitt bröd och smör. 
 
HELG
 

Vecka efter vecka

Kategori: Dagbok

 
 
I fredags blev det after work för att avtacka en kollega. Jag drack ganska lite men fick ont både i huvudet och magen. Nästan hela helgen kände jag mig bakis, uttorkad och trött. So not worth it. Men veckan var bra trotts att den var lång. Jag fick avklarat en uppgift som stressat mig OCH jag höll en jäkla bra utbildning som jag fått mycket bra feedback från. Denna veckan startade jag i lika positivt flow med att ta tag i ärenden som jag inte hunnit prioritera förut. 
Veckorna bara flyyyyyyyger fram, nu är det 1 juni och jag är fortfarande mentalt på mars! Om 6 veckor har jag semester och jag känner ju mig låååååååååångt ifrån bikinifit. Det gör inte så mycket iförsig, jag överlever minsann en sommar utan att vara trådsmal.