finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

100 dagar

Kategori: Dagbok

Kör en liten "nystartskick" idag. Sitter och äter kesella lätt med mandlar och apelsin, och ett glas järntillskott. Ska strax iväg och träna. Behöver komma i bättre form! Jag har ju gjort det förr så varför skulle jag inte kunna göra det igen? Målet är bikiniform till beach2013 och belöningen blir en resa i sommar helt enkelt =)
 
  • Ingen snabbmat eller friterad mat
  • Ingen red bull eller läsk med socker
  • Inget tröstätande
  • Ingen alkohol
  • Minst 4 träningspass i veckan
 

deff

Kategori: Dagbok

Hårt pass på gymmet idag. Brukar allvar nu med kost och träning. Får se hur det går =)
 
 
 

god jul

Kategori: Dagbok

Var på gymmet idag och körde 30 min hårda intervaller och sen armar och bröst. Vissa dagar känns allt jättebra och jag känner mig peppad och duktig. Andra dagar tänker jag väldigt negativt och destruktivt, vilket nästan skrämmer mig ibland!
Vikten har inte gått neråt denna veckan, har blivit mycket "julmys", men det är bara att ta sig i kragen igen efter julafton =) Imorgon ska vi baka lussebullar. Nu ska jag packa in klappar, något av det roligaste jag vet!
 
 
 
 

...

Kategori: Dagbok


julklappar

Kategori: Dagbok

Var ledig idag och passade på att ta en lång runda på stan och fixa julklappar. Blev en hel del grejer till mig själv också såklart! ;) Jobbar halvdag imorgon, tänkte börja dagen med ett gympass! Har kontaktat en ny boxningsklubb som ligger här i närheten för att ta upp thaiboxningen igen när jag läkt. Det är så effektiv träning att det inte går att jämföra med ensam träning. Ibland behövs det helt enkelt en hård ledare som skriker på en.
 

snart jul

Kategori: Dagbok

Har haft bloggen i över 2 år nu och det känns bra att jag började på 112 kg och faktiskt har gått ner över 24 kg sen dess. Tänkte dra och träna och kolla efter julklappar, ska jobba lite imorgon.
 
Dagens vikt: 87,6 kg
Mål till nästa vecka: komma under 87 kg.
 

tävling hos Bea

Kategori: Dagbok

 
http://svettlukt.myshowroom.se/2012/12/13/tavling-vinn-produkter-varda-1200-kronor-fran-budofitness/

I'm back

Kategori: Dagbok

Tentan gick väl OK, får se om jag får godkänt. I fredags var min enhet ute på en gård och lagade mat med en kock och hade mysigt. Jag har blivit utvald till lucia på jobb, och tvingas läsa nån jäkla dikt. 2 veckor till jul och jag börjar få panik med julklappar. Hade tänkt gå in till stan idag men det är sånt jävla snöoväder. Var på gymmet igår, väldigt fräsch och modern lokal här, skönt att bo mittemot ett gym nu så man kan gå över gatan bara. Tog en 30 min powerwalk och sprang nån minut bara för att testa om det gjorde ont. Stor skillnad på lungkapaciteten! Har slutat på smärtstillande nu, såret läker jättefint och jag känner inga hinder längre utöver att magmusklerna måste läka ihop igen.
 
Dagens vikt: 88,3 kg.
Mål till nästa vecka: komma under 88. 

juridik tenta

Kategori: Dagbok

Juridik tenta imorgon, känns OK, ingen panik än, bara det inte är för svåra frågor. Om man blir för stressad så låser det sig när man ska skriva och man tänker inte på alla möjliga vinklar. 
Närmaste veckan blir soft, julmiddagar, luciaövning, glöggmingel osv.
Jag kommer ha fullt upp tills helgen så jag har bestämt att lördag blir gym-premiär på löpbandet!
 

sex and the city

Kategori: Dagbok

Dagens vikt 88,9 kg. 
Vet inte längre vad jag har för målvikt riktigt. Men jag ska under 85 kg bara för att ligga på normalt BMI.
Imorgon åker jag och storhandlar, och försöker sträva mot mitt mål. Jag kan nog börja powerwalka på löpbandet nu, kan sluta på smärtstillande och börjar jobba på måndag så jag får bättre rutiner!