finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

veterinären

Kategori: Dagbok

Idag började jag dagen med att lämna in en av vovvarna på tandrengöring hos veterinären. Allt gick bra och sen fick han följa med till kontoret en stund. Han var lite groggy efter narkosen men han lyckades charma kollegorna rätt bra ändå ;) Nu får jag softa med mina pengar, har köpt konsertbiljett, dyra skor, 2 nya möbler, anmält till en utställning, betalt böter, och lagt mycket på veterinärkostnad och medicin. Också ska jag ju köpa träningskort! Så kan det gå, när man väntat hela livet på att "ha råd" med saker å ting. Då vill man gärna fixa allt på en gång.

nike+

Kategori: Dagbok

Det har varit en härligt lugn helg. Har veckohandlat, lekt med hundarna, tvättat och kollat på filmer. Köpt hundmat, träningsskor och en badrumsmöbel. Känner mig sjukt effektiv idag. Tyvärr jobbar jag kväll nästan varje dag denna veckan så det blir svårt att börja med träningen nu.
Håller på att leta efter ett bra gym med bra pris. Allternativt att jag kombinerar gym+pass på min kampsportsklubb, men risken är att det inte blir av när det inte är gångavstånd, plus att terminen bara är 4 månader, sen måste man köpa nytt igen och igen. Det viktigaste är iaf att jag kommer igång snarast och får upp kondisen igen.


nystart

Kategori: Dagbok

Känner mig totalt otränad och svullen och fläskig! Har inte vägt under 90 kg (som va mitt delmål 3) sen i augusti , det är SEX månader sen!!! Jag måste alltså ner tillbaka till mitt delmål 3 och sen fortsätta mot delmål 4 som jag aldrig riktigt nådde i sommras. Jag har mest pendlat upp och ner på 92-93 kg sen i september, även när jag tränade hårt 3-4 gånger i veckan så stod jag nästan still. Nu har dock musklerna ersatts av fett och midjan har expanderat igen. Jag går och fegar angående träningen, vill tillbaka till thaiboxningen men är lite skraj för att möta tränaren efter cirka 3 månaders frånvaro. Dessutom ser jag inte fram emot chocken kroppen får av den hårda träningen när man är förslappad! Men tanken är att jag ska skaffa både gymkort och nytt thaiboxnings terminskort. Så har man flera allternativ som inte bara är på fasta tider och dagar.

Jag tror jag behöver en nystart! Det har varit SÅ mycket överväldigande nu med det nya jobbet. Men nu har jag rotat mig och kommit in i rutinerna, fått lön och känner mig peppad! Jag ska nu kämpa för att gå ner 3,5 kg först och främst!!

DELMÅL 3: Under 90 kg

Matkostnader

Kategori: Dagbok

Satt och gjorde en budgetkoll på www.smartbudget.se igår för att få lite koll på mina utgifter. Gissade runt 3000 kr/mån på mat (inkl hygienartiklar). Men när jag nu satt och kollade tillbaka på mina kontoudrag för senaste kvartalet så inser jag att 3500-4000 kr i månaden är mer realistiskt. Är inte det sjukt högt för 1 person? I januari nu är jag redan uppe i 3500 kr men då är 800 kr alkohol på en kväll (inte bara till mig). Det farliga är alla dessa småköpen mellan 20-80 kr som är i stort sett 99% socker och impulsköp för att man är hungrig och sugen.

Jag ska faktiskt sätta upp ett mål att ligga under 2500 kr på matkostnader mellan 1-29 februari! Det blir en liten utmaning som gör att jag tvingas hålla bättre koll på mina pengar! =)

Matschema vecka 60

Kategori: Dagbok

Lördag 21/1: frukost frallor + redbull, middag blodpudding med bacon och lingon, fika godis + läsk

Söndag: frukost rostbröd + yoghurt, middag skogssvamp panna med kyckling och ris, fika choklad

Måndag:
frukost drickyoghurt, mellanmål macka, lunch skogssvamp panna med kyckling och ris, mellanmål banan, middag fullkornslasagne + redbull

Tisdag:
frukost mackor, lunch fullkornslasagne + macka, mellanmål redbull, yoghurt, macka, clementin, middag fullkornslasagne

Onsdag:
frukost mackor, lunch fullkornslasagne, middag ägg och räkmackor, fika redbull + choklad

Torsdag:
frukost mealbar, lunch ciabatta med räkor/ägg/räksallad, middag fryspizza, fika choklad

Fredag:
frukost macka + drickyoghurt, lunch ostfrallor + choklad, mellanmål rostmackor med ägg, middag fryspizza

Dagens vikt: 93,5 kg

Minus från förra v:
+1 kg

Kvar till delmål 4: 6,5 kg

lön

Kategori: Dagbok

Det var löning igår vilket firades med att betala räkningar och betala av lite lån haha! Idag köpte jag lunch ute och det var suuupergott= en nybakad ciabatta med räksallad, ägg, räkor och sallad på ett jättegulligt café. Kan inte fatta att jag redan har jobbat 3 veckor där, men saker och ting börjar falla på plats och det känns att jag kommer igång nu med riktiga uppgifter. På morgonen när klockan ringer så har jag svårt att lokalisera varför den ringer, vilken dag det är, om det verkligen är sant att jag ska gå till ett jobb som jag trivs så bra på!? Och det kallar jag glädje!

Beauty

Kategori: Dagbok

 

 

 

 

kvällsjobb

Kategori: Dagbok

Är hemma nån timmar i eftermiddag med hundarna. Jobbar nån timme ikväll också så jag får kompensera genom att åka hem och rasta dom och käka lite mat så man orkar med hela kvällen. Jag har oreglerad arbetstid så jag får komma och gå som jag vill, vilket passar mig utmärkt med hundarna. Det blir ju lite extra meck när man bor ensam att få det att funka med hundrastning och arbete. Men jag har såpass nära till jobb att det går bra faktiskt!

Inspiration

Kategori: Inspiration

Matschema vecka 59

Kategori: Dagbok

Nu när jag börjar komma in i rutinerna så inser jag att jag inte kan äta "middag" både till lunch på jobb och middag hemma på kvällen. Det räcker gott och väl att en av måltiderna är en lättare måltid. Annars kommer jag aldrig kunna hålla vikten eller gå ner. Det suger verkligen när man "tvingas" köpa snabbmat ute för att hinna få i sig något. Men jag ska försöka förbereda mig genom att alltid ha frukt och måltidsersättning med mig i väskan.

Lördag 14/1:
frukost frallor + choklad, middag fläskfilé med potatisgratäng, fika lösgodis

Söndag:
frukost surdegsmacka, lunch surdegsmacka med makrill + oboy, middag fläskfilé med potatisgratäng

Måndag: frukost macka + äpple, lunch potatisgratäng med fläskfilé, mellanmål macka + vindruvor, middag hamburgare + pommes

Tisdag:
frukost vitt bröd, lunch fiberhavregrynsgröt + grov macka, fika kaka, middag färsbiff med paprikasallad och fullkorns couscous, fika redbull, choklad och nötter

Onsdag:
frukost grov macka + redbull, lunch färsbiff med paprikasallad och fullkornscouscous, middag äggmackor, nötter och ost

Torsdag:
frukost banan + redbull, mellanmål macka, lunch färsbiff med paprikasallad och fullkornscouscous, fika kaka och redbull, middag nudlar

Fredag:
frukost surdegsbröd + cola, lunch köttbullebaguette + cola , mellanmål mealbar, middag baconpizza

Dagens vikt: 92,5 kg

Minus från förra v: 0

Kvar till delmål 4: 5,2 kg


B. Bardot

I just wanna be happy

Kategori: Dagbok

GLAD LYCKLIG GLAD LYCKLIG GLAD LYCKLIG GLAD LYCKLIG GLAD LYCKLIG

happy

Kategori: Dagbok

Jag är såååå lycklig! Mitt nya jobb och mina kollegor gör mig riktigt hoppfull om framtiden! Jag känner äntligen att mitt liv klickar och alla bitar faller på plats! Har stått och lagat avancerad mat ikväll så att jag har några matlådor till veckan. Allt som innehåller mer än 4 ingredienser är avancerat enligt mig. Gjorde färsbiffar (köttfärs, lök, ägg, senap, kryddor) med couscous och paprikasallad (grillad paprika, rödlök, balsamvinäger, spenat, brieost)! Blev sjukt gott och ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Det tar sjukt mycket energi att komma in i det här jobbet och försöka göra framsteg i ljusets hastighet....ZzZzZZzZzz...

första mötet

Kategori: Dagbok

Ååååh mitt huvud, har varit en lång arbetsdag, kom hem nu närmre halv nio på kvällen utan att ha käkat middag förrän nu (har prioriterat hundrastning och hann inte käka). Fick såklart bli mcdonalds eftersom jag inte hade någon färdig mat att värma upp. Tyvärr blir det så ibland när man inte kan planera i förväg. Mitt huvud känns som det ska sprängas och jag vill bara lägga mig och sova nu. Imorgon blir ännu en lång dag där jag ska köra rätt långt för ett möte och sen tillbaka igen. Det tar så mycket energi också att lära känna alla nya människor och bara försöka hänga med i snacket och försöka imponera på chefen. Jag är inte alls van vid att vara såhär social och min annars så totalt asociala personlighet får anstränga sig rätt rejält. Men det är samtidigt oerhört utvecklande och jag märker hur jag dagligen blir en bättre människa av det här jobbet. Nu ska jag däcka, imorgon ska jag fotas på jobb och jag ska gå upp tidigt och fixa till mig lite extra.

eufori

Kategori: Dagbok

Har fått mycket gjort i helgen... storstädat, rensat garderoben, stortvättat, fixat bilen, handlat, träffat pappa som kom hem från semester nyss, shoppat lite i stan, varit på långpromenad med vovvarna, och planerat veckans mat. Jag mår väldigt BRA, trotts att jag är sjuk så har jag en känsla av lycka, jag känner inget behov av att tröstäta just nu. Jag är mer sugen på vatten och mat, än godis och läsk. Nu när jag har ett jobb där jag träffar människor hela dagarna, och "tvingas" klä mig i privatkläder men ändå försöka se representabel ut så funderar jag mer på utseendet än vad jag innan gjort. På både gott och ont såklart. Är rädd att jag kommer shoppa alldeles för mycket när jag får pengar. Jag vill jättegärna komma igång med träningen igen men vet inte hur jag ska få tid till det. Nu längtar jag till jobb, ska bli kul med en ny vecka full med utmaningar!

Matschema vecka 58

Kategori: Dagbok

Lördag 7/1: frukost frallor, middag pyttipanna med ägg, fest alkohoooool

Söndag: brunch knäckebröd, fika chokladkex, middag taco pastagratäng

Måndag: frukost vindruvor + lättfil med paulins superflingor, mellanmål macka, lunch vegetarisk parpadelle, middag taco pastagratäng

Tisdag:
frukost banan + grov macka, mellanmål surdegsmacka, lunch taco pastagratäng + clementin, middag chicken cashew med ris, fika kexchoklad + cola

Onsdag:
frukost grov macka, mellanmål ljust bröd, lunch chicken cashew med ris, fika kexchoklad, middag taco pastagratäng + macka

Torsdag:
frukost grov macka, mellanmål macka + banan, lunch fiskgratäng, middag kycklinglår med strips, fika gifflar + choklad

Fredag:
frukost grov macka, mellanmål ljust bröd, lunch mozzarella paj, middag skaldjurs smörgåstårta + cola

Dagens vikt:
92,5 kg

Minus från förra v: +0.4 kg

Kvar till delmål 4: 5,5 kg

första veckan

Kategori: Dagbok

Thaaaank god it's friday, vilket jag firar med en smörgåstårta och en cola! Denna första veckan har varit riktigt tung för huvudet, och nu när jag får slappna av så är jag så trött att jag skulle kunna somna på studs. På fredagar slutar vi lite tidigare så jag passade på att gå och köpa ett månadsbusskort. Eftersom jag räknade ut att jag antagligen kommer åka buss den närmsta månaden när det är för kallt för att cyckla. Och det skulle kosta mig över 700 kr att åka t&r varje dag till jobb, men med månadskort kostar det bara 460 kr. Idag provade jag dock att GÅ hem eftersom det känns som att jag inte fått se dagsljus på 1 vecka, och det tog bara 20 min så det känns som helt OK avstånd sen när det blir varmare väder.

Idag fick jag lära mig lite av datasystemen som var rätt simpla. Annars känns det mesta lite förvirrande, även om jag börjar få en helhetsblick så är jag lite snurrig när det gäller detaljerna i praktiken. Men jag antar att det lossnar efter hand när jag får learn by doing. Nästa vecka ska jag vara med på en del möten, även kvällstid så det blir mycket nytt. Annars trivs jag väldigt bra och mina kollegor är helt underbara. Det är så trevligt att få sammarbeta med så olika människor i blandade åldrar osv. Jag är otroligt glad att jag har hamnat på ett så bra jobb! Nu ska jag varva ner, kolla på vampire diaries och bara njuta.

vikt

Kategori: Dagbok

Viktmässigt tror jag det här nya jobbet kan vara rätt bra för mig. Med tanke på att jag äter på fasta tider, rutinerat, planerat och har möjlighet till uppvärmning och kyl. Dessutom finns det ingen läskmaskin, utan vattenmaskin så jag dricker bara bubbelvatten nu. Det som kan vara negativt är väl att man mest sitter still på möten, framför datorn osv. Och att vi blir bjudna på frukost varje morgon = vitt bröd. Det är ju inget som säger att man måste äta brödet, man får ju ha med sig vad man vill till fika. Jag har tagit med lunch hemifrån varje dag och tagit med frukt till eftermiddags rasten. På fredagar slutar vi två timmar tidigare =) Och på sommar-halvåret slutar vi 1 timme tidigare varje dag + 3 timmar tidigare på fredagar. Huuuuuuuur soft!!???

Funderar mycket på hur jag ska hinna med träning, har helt kommit ifrån thaiboxningen nu. Och det kan bli svårt att hinna med både jobb och hundar och träning. Kanske ett gymkort hade varit mer anpassningsbart för denna livsstil med en del kvällsjobb som kan hindra fasta tider och gruppass. Samtidigt tycker jag boxningen är skitkul och vill helst fortsätta med det.... Jaa....? Vi får se hur livet känns om nån vecka när jag kommit in i jobbet bättre och kan bedömma hur mycket tid jag får över till träning. Börjar känna mig lite krasslig, trött och ont i halsen/hostar. Hoppas jag inte blivit smittad av nån jävel på bussen, har inte tid att vara sjuk nu.

third day

Kategori: Dagbok

Dag tre känns ännu bättre, fick vara med på mitt första enhetsmöte (mina kollegor på min avdelning), vi är 3 stycken, plus en assistent också chefen då. Väldigt intressant att få lite inblick i veckorutinerna och fokusera på våra uppgifter djupare. Sen var jag på introduktion på dom andra avdelningarna och fick prata lite närmre med varje kollega där för att få en bättre förståelse för hur jag kan använda kontakterna inom företaget och vem jag vänder mig till med olika frågor och problem. Dom flesta är oerhört trevliga och jag tror jag kommer ha skitkul detta året. Min närmsta kollega har redan föreslagit att vi ska gå ut och luncha ihop och han verkar vara en härlig man som vill stötta mig på rätt väg. Nu ska jag faktiskt försöka koppla av och läsa lite och sen lägga mig tidigt ikväll. Har inte fått sova många timmar senaste dagarna och känner att jag bara behöver relaxa nu. Imorgon ska jag ta tag i den andra delen av mitt arbete (har en cirka 70/30% tjänst fördelat på två olika yrken inom företaget) och det kommer bli ännu rörigare känns det som, att lära sig TVÅ jobb!

second day

Kategori: Dagbok

Andra dagen på jobb har gått jättebra, fick en liten djupare introduktion till mitt arbete av en kollega som gör samma sak fast i en annan stadsdel. Enormt roligt att få höra om vad mina arbetsuppgifter ungefär kommer bli, och hur fritt det är och hur mycket inflytande jag kommer kunna ha i mitt närområde. Ska bli väldigt roligt även om det är lite nervöst också med all frihet och ansvar. Mitt huvud nästan svämmar över av information. Sen fick jag lite intro till vad vi har för program på datorn, men jag ska lära mig lite mer på fredag om det också. Imorgon blir det en hel del möten för att förstå vad dom andra avdelningarna sysslar med.

Känner att jag vill satsa 100% på det här även om det är väldigt mycket att hantera just nu. Det kommer säkert bli jättebra när jag väl kommit igång med det. Det känns som rätt väg i mitt liv och jag vill göra allt för att det ska bli rätt nu. Chefen har sagt att möjligheten kanske finns att jag får fortsätta med samma jobb även efter vikariatet, om ekonomin finns att anställa en till.

first day

Kategori: Dagbok

Är nöjd med min första jobbdag men trööööött. Sov dåligt inatt också och mådde så jäkla illa imorse. Antagligen fortfarande bakis + nervös (även om jag inte kände mig nervös i huvet). Fick ett väldigt varmt mottagande och träffade alla cirka 50 kollegor. Fick mitt eget kontor brevid chefens, dator och nycklar, en ny mobil och lite annan presentation. Sen blev jag bjuden på lunch på fin restaurang och fick lära känna mina chefer bättre! Ja, väldigt mycket information och intryck på samma dag. Men det ska nog bli bra, känns som enorma möjligheter att utnyttja min utbildning och påverka positivt för dom mest utsatta i samhället. Finns många bra projekt tex för kvinnor, för barn och ungdomar och miljö.

Matschema vecka 57

Kategori: Dagbok

Ursäkta den sena uppdateringen med vikten, men jag har glömt väga mig i helgen. Har mått piss som fan i helgen och magen har varit helt utslagen av all alkohol.

Lördag 31/12 nyår:
frukost frallor + choklad, middag Förrätt: laxtatar med bröd, gräddfil, sallad. Huvudrätt: grillad oxfile med svamp, paprikasås och ugnsbakad potatis. Efterrätt: hemmagjort daim glasstårta.

Söndag: frukost fralla, mellanmål knäckebröd med tacokött, middag fiskgratäng + juice, kvällsmat risgrynsgröt

Måndag: frukost grova mackor, fika gifflar + chokladmjölk, middag ryggbiff med pommes och bearnaise, fika cookie och chailatte

Tisdag:
frukost banan+ mealbar, mellanmål grovt bröd med makrill, lunch frallor + chokladmjölk, middag chicken cashew med ris

Onsdag:
frukost mealbar + digistive kex, middag chiecken cashew med ris, fika choklad + redbull

Torsdag:
frukost mackor + redbull, fika choklad + redbull, middag fullkorns spaghetti med köttfärs

Fredag:
frukost mackor, middag hamburgare + pommes + cola, fika chips + redbull

Dagens vikt: 92,1 kg

Minus från förra v: -2,3 kg

Kvar till delmål 4: 5,1 kg

a night out..

Kategori: Dagbok

Igår var jag "äntligen" ute och festade och kom hem kl 5! Jag drack alldeles för mycket och mår inte speciellt goodie just nu. Har mest ont i huvet, tror det beror på att jag rökte nästan ett helt paket cigg, jag som inte ens röker?! Lägg på en flaska champagne, en flaska vodka, och x antal fishermans friend shots. Fyfan. Jag ska aldrig dricka igen.

Jag ska försöka samla tankarna tillräckligt nu för att kunna veckohandla ordentligt inför min första arbetsvecka på mitt nya jobb.... Börjar imorgon och jag börjar nog bli lite nervös nu, mest för att jag ska må illa/va trött fortfarande imorgon, jävligt dålig dag att vara bakis på det här. Men samtidigt kanske det tar bort lite av stressen. Vi får se, wish me luck!

Lost

Kategori: Dagbok

Idag skulle jag egentligen bara åkt några små ärenden, men det var så fint väder att det slutade med en tur till skogen med alla voffisar. Den planerade skogen var överfull så vi åkte vidare till nån remote håla mitt ute i ingenstans och började traska runt glada i hågen och träffade inte en människa på flera timmar. Ja tills vi började fundera på vilket håll vi skulle gå för att komma tillbaka till bilen. Och runt runt, fram och tillbaka i återvändsgrändar och haunted hill och motorsåsmassakern och spit on your grave + dödens återvändsgränd med ruttna sockerbetor och stängsel. Ooooiiiiijjj och kallt var det och solen började gå ner och tacka gud får GPS på iphone. Efter 3 h hittade vi bilen och flög till MAX och tryckte i oss nån slags egenpåhittad plus-extra-allt meny. Sen tänkte vi att så fort vi tinat upp lite så kan vi ju gå ut och festa också!! Men så blev det inte riktigt när tröttheten slog till. Kanske en annan dag.

fri som en fågel

Kategori: Dagbok

Jag har idag oficiellt jobbat min sista dag som städerska! Känslan att åka ifrån mitt sista hus var enorm. Att säga fuck it, jag kommer aldrig tillbaka!! Vilken glädje. Åkte raka vägen till kontoret och lämnade in nycklar, kläder osv. Sååååå härligt att äntligen vara fri från slavjobbet!
I eftermiddag passade jag på att åka och simma, och basta en stund. Nu har jag 3 dagars helg innan det är dags för allvaret, ansvar, heltidsjobb, allt nytt och stort. Vet inte hur jag ska förbereda mig, har inte ens blivit nervös än?


jessica alba

sweeeeet

Kategori: Dagbok

Idag hade jag bara 3 timmars jobb, sen åkte jag hem och städade lite här hemma. Sen kom snickaren och sågade i mitt kök. Jag ska få ny kyl + frys men det behövs större hål för att få in dom moderna varianterna. Min nuvarande kyl/frys har säkert stått där sen Jesus föddes. Så nu är hålet större efter 2 timmars sågande och bankande. Jag tog ut hundarna på en långrunda under värsta oljudet. Nu ska jag bara vänta på att den nya kyl&frys ska komma från leverantören. Frågan är när vaktmästaren ska kunna installera den och frakta bort den gamla. Lycka till säger jag, med tanke på att jag börjar mitt nya jobb på måndag och aldrig kommer vara hemma på dagtid. Jaja det återstår att se.

Imorgon skulle jag egentligen jobba 8.30-15.00 och sen lämna in mina arbetskläder och nycklar på kontoret. Men jag fick nyss veta att min ena kund ställt in så jag slutar kl 12. Så jäkla härligt, tillochmed min SISTA arbetsdag som städerska blir softish. Jag känner att turen är på min sida, jag har flyt just nu! Igår vann jag en tradera auktion på en lätt dag-parfym som jag suktat efter jättelänge och nu fick jag den för 180 kr inkl frakt, perfekt!

tintin

Kategori: Dagbok

Igår var vi inne i stan och kollade lite på rean, käkade på steak restaurang och kollade på TinTin i 3D på bio, fikade och göttade oss. Imorse vill jag iiiiiiiinte stiga upp, kände som om jag bara vill dööö så trött jag var! Släpade mig till jobb och vad fakking händer? JO min första kund (som jag ej har nyckel till för dom är alltid hemma) öppnar inte dörren!!! Dom har säkert glömt bort att jag skulle komma, och har inte ens mage att öppna dörren när jag står och fryser kl 8 på morgonen. Kontoret provade ringa dom i 30 min och jag blev tvingad att stå kvar och knacka på dörren hur länge som helst. Till slut fick vi ge upp och jag fick åka till kontoret och sätta mig och glo tills jag skulle till nästa kund. Blir så jävla sur, så jäkla lite respekt folk har? Förlorad tid som jag kunde SOVIT på, och förlorade pengar när det inte blir något jobb, som om jag inte har bättre saker för mig! Ska bli så jävla skönt att sluta på det här jobbet. 2 dagar kvar = 8,5 h städning kvar bara!.....ska lägga mig och sova nu, är sååååå sömnig!

last week

Kategori: Dagbok

Idag hade jag bara 3 timmars jobb, men var helt slut i rutan efter en sömnlös natt nästintill. Var så klarvaken att jag fick sätta mig upp och läsa en stund mitt i natten bara för att ögonen skulle bli lite trötta. Nu ska jag strax in till stan på bio med mina friends, vi tänkte nog se New Years Eve som nyligen hade premiär.

2012

Kategori: Dagbok

Nu är det nytt år och nya tag. Inget mer daltande och halvkasst engagemang. Jag vill ju gå ner 10-15 kg till och då får jag väl göra något åt det nu. Självdiciplinen finns ju där inne uppenbarligen annars hade inte 32 kg förvunnit innan, eller hur? Idag var jag stark i affären, och köpte inget gott trotts att jag var dödligt sugen. Nu är jag ännu mer supersugen men ska snart gå och lägga mig! Yahosi


Matschema vecka 56

Kategori: Dagbok

Oiiiijjjjjjj...........vilken frossarvecka!! 2011 var fokus på vikten, och 2012 ska bli fokus på jobb + träning. Det viktiga kommer inte vara siffrorna på vågen utan hur jag känner mig och ser ut i spegeln. Kommer skaffa ett gymkort när jag fått min första lön, måste få min fysiska träning för att ORKA med ett mentalt påfrestande jobb. Om jag bara sitter still framför en dator hela dagarna kommer jag garanterat gå upp alla kilon igen. Så jag ska satsa på rätt mat, träning, sömn och sunt tänk.

Lördag 24/12:
frukost knäckebröd med korv, julafton: lax ägg skinka köttbullar brunkål korv , gröt, choklad, osv.

Söndag:
frukost frallor med korv, middag skinka, lax, ägg, potatis brunkål. fest chips och alkohol

Måndag:
frukost prinskorvar + chokladmjölk, lunch hamburgare+ potatisgratäng +cola, middag pepparstek med potatis, svamp och bearnaisås, efterrätt gröt

Tisdag:
frukost grovt bröd med makrill, middag 2 pannkakor med sylt, kvällsmat rostat bröd med marmelad och ost

Onsdag:
frukost rostat bröd med marmelad, lunch mealbar + pannkaka, middag tacos, fika choklad +redbull

Torsdag:
frukost mealbar, mellanmål nötter, lunch frallor + cola, middag varma taco-mackor

Fredag:
frukost mealbar + rostmacka, lunch kanelbulle + choklad + cola, middag hamburgare med pommes + cola, fika kakor

Dagens vikt:
94,5 kg

Minus från förra v: + 3,3 kg

Kvar till delmål 4: 7,5 kg