finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Nyttig lunch efter träningen

Kategori: Dagbok

En lunch på drygt 220 kalorier, jämför med till exempel ett Twix på 287 kalorier.
Ett grillat kycklinglår och en avocado med vitlökssalt + en klick sambal oelek.
Kycklinglår kan man köpa galet billigt och slänga in i ugnen, perfekt att ha i kylen när man behöver en snabb lunch. Jag tycker iaf att kall kyckling är lika god som varm. Men jag föredrar också kall korv, kalla köttbullar, kalla ägg osv.

Matschema vecka 121

Kategori: Dagbok

Mycket vitt bröd, restaurangmat och godis den här veckan! Nu är det ju påsk och blir en del middagsbjudningar i helgen, men träningen kör jag stenhårt med och efter helgen blir det allvar med kosten igen. Känner mig stark som en oxe och får mycket kommentarer nu om hur "smal" jag blivit (allt är väl relativt).
 
Lördag 23/3: frukost 3 ostfrallor, middag tacos, fika choklad
Träning 1: 40 min överkropp, 55 squats, 10 min uppvärmning
Träning 2: 15 min crosstrainer, 40 squats, 40 min core/rumpa
Kalorier: 1350

Söndag: frukost drickyoghurt, fika morotskaka, mellanmål 2 våfflor, middag falafelrulle med fetaostkvällsmat 1 ostfralla med leverpastej
Träning: 10 min crosstrainer, 35 min underkropp
Kalorier: 1300
 
Måndag: frukost ostfralla med leverpastej, mellanmål 1 fralla med ost och skinka, lunch pasta med kyckling, mellanmål 1 kanelbulle, middag halv fiskgratäng, efter träning banan + mörk choklad
Träning: 5 min crosstrainer, 35 min spinning, 60 squats
Kalorier: 1377
 
Tisdag: frukost bröd, banan + äpple, lunch korv stroganoff med ris, fika kakor, middag fläskestek med potatis och sås
Kalorier: 2024
 
Onsdag: frukost chokladmjölk + bröd, innan träning banan + redbull, lunch korv stroganoff med ris,fika sesamkakor, middag grov macka med ägg och hemmagjord guacamole
Träning: 10 min crosstrainer, 40 min överkropp
Kalorier: 1430
 
Torsdag: frukost bröd med ägg, lunch korv stroganoff med ris, choklad, middag kycklinglår med vitlöksbröd, fika lösgodis
Träning: 45 min intervaller, 20 min spinning, 70 squats
Kalorier: 1814
 
Fredag: frukost 2 frallor med salami, middag lammstek med potatisgratäng + cola, efterrätt kladdkaka med glass, godis
Träning: 25 min underkropp, 20 min intervaller
Kalorier: ca 2500
 
Dagens vikt: 85,6 kg
 
Minus från förra v: +0,2 kg
 
 

gotta get up and try

Kategori: Dagbok

Where there is desire there is gonna be a flame
where there is a flame someone's bound to get burned
 

better bodies

Kategori: Dagbok

Är dags att köpa nya träningsbyxor, har använt mina better bodies nästan varje dag i ett halvår och tvättat dom oändligt... nu kan man skymta om jag har vita trosor under. Tycker det ser så roligt ut när man ser vilka trosor tjejer har på gymmet, så jag vill helst undvika det :p Behöver ju inte tigga om att folk ska stirra på min röv.
Beställde ett par såna här nyss på budo & fitness! Har varit så nöjd med mina blå fast i den andra modellen utan text.
 
 

Nu ska jag åka och besiktiga min bil, så be en bön för att personalen också längtar till påsk och släpper igenom mig utan anmärkning!

Påsk

Kategori: Dagbok

40 min kvar till påskledigt och jag sitter på kanten på kontorsstolen och längtar tills jag får springa raka vägen in på gymmet! Jag går inte därifrån idag förrän jag har svimmat kräkt eller dött.
 

avocado

Kategori: Dagbok

Vilodag igår, lunchträning med kollega idag. Har blivit lite kär i avocado! Blandar det med citronsaft, vitlökssalt, rödlök och eventuellt lite chili och peppar, blir så jävla gott, och nyttigt! Nu är det snart påskledigt och det behövs så jävla badly! Ska bli galet skönt att va ledig i 4 och en halv dag!
 
 

don't tell me you're sorry cause you're not

Kategori: Dagbok

Körde ett hårt kondispass ikväll trotts att jag inte kände för att gå dit (det brukar bli som bäst då av någon anledning). Gillar att plåga mig själv, 5 minuter til, 5 minuter till. Var iväg på möte idag och vi blev bjudna på lunch ute på restaurang. Jag petade ut kycklingbitarna och lämnade en stor talrik pasta kvar som alla gnällde över. Men det såg verkligen inte aptitligt ut dränkt i nån skabbig sås. Låt dom tro vad fan dom vill.
 
Imorgon blir det vilodag eftersom jag har långa möten och kvällsjobb så jag kommer antagligen komma hem för sent, men blir åtminstone bjuden på middag.
 

Frestelser i vardagen

Kategori: Dagbok

Klassiskt möte på jobb....en fakking måndag morgon möts man av sånt här lixom!
 
Mina tappra försök att sköta min kost...

 

no pain no gain

Kategori: Dagbok

Ligger i soffan under ett täcke med alla vovvar, och försöker njuta av sista timmarna helg utan att somna. Igår körde jag 2 gympass, ett på morgonen och ett på kvällen. Korkar upp en Celsius nu och försöker peppa inför gymmet. Imorgon blir en lång arbetsdag då vi ska åka iväg. Men veckan kommer gå snabbt med tanke på att det är påskledigt och min bror kommer till sverige på fredag! 
 

Belöningar

Kategori: Dagbok

Ville inte bara sitta hemma idag, så efter lite gym och lite tvätt så drog jag och kollade på träningskläder på Stadium. Det mesta är skrikiga färger och galna mönster, kanske inte riktigt min stil även om det är fint på andra. Blev nåt smått och gott på H&M också =) Bara små belöningar på vägen som extra pepp!
Imorgon: Hundutställning, jobb och gym.
 
You can't live in the past anymore, it's time to move forward,
it's time to forgive yourself, 
who knows what the future has in store for you,
but right now you have today.
-Bob Harper

Matschema vecka 120

Kategori: Dagbok

Mina måltider ser inte så jäkla bra ut tycker jag? Jag äter mycket kolhydrater, vilket iförsig behövs när man tränar men det drar upp kalorierna. Jag bjuds också väldigt mycket på skit på jobb och när man är sådär sugen och trött så tackar man ju inte nej till en sockerkick. Måste bättra mig.
 
Lördag 16/3: frukost frallor med leverpastej, lunch fralla med leverpastej + chilinötter, middag thaimat med ris och kycklinggratäng, fika kaka + chips, cola och cider
Träning: 30 min intervaller + 10 min rumpa
Kalorier: ca 2900
 
Söndag: frukost turkisk yoghurt med valnötter och musli + 1 banan, lunch korv stroganoff med fullkorns couscous, middag hemmagjord guacamole med räkor, ägg, sallad och vitlöksbröd, fika mörk choklad
Träning: 35 min spinning + 25 min underkropp
Kalorier: 1800
 
Måndag: frukost drickyoghurt, nötbar, mellanmål choklad, lunch 1 ägg/guacamole macka, 1 leverpastej macka, middag fullkornsspaghetti med köttfärsås, fika 2 rutor mörk choklad
Träning: 15 min uppvärmning, 20 min spinning, 35 min överkropp
Kalorier: 1311
 
Tisdag: frukost knäckebröd + morötter, lunch pasta med kycklinggryta och 2 skivor bröd, fika choklad, kvällsmat räkmacka + rostbiffmacka och 1 burk läsk
Träning: 15 min uppvärmning + 25 min underkropp
Kalorier: 1675
 
Onsdag: frukost kesella rabarber, lunch hamburgare med pommes och dippa , middag fullkornsspaghetti med köttfärsås, fika M&M peanut
Kalorier: 2676
 
Torsdag: frukost 1 färskpressad grapefrukt, 1 grov macka med leverpastej, 1 banan, lunch afrikansk kycklinggryta, kvällsmat banan
Träning: 30 min spinning
Kalorier: 507
 
Fredag: frukost banan, mellanmål äpple, lunch fetaost pastasalla med bröd, fika daim biskvi, middag tacos, marrängswiss
Träning: 30 min spinning, 50 squats
Kalorier: 1568
 
Dagens vikt: 85,4
 
Minus från förra v: +1,0 kg
 
Tungt morgonpass för rygg, axlar och pecs

challenge

Kategori: Dagbok

 
Krälade till gymmet sent igår ändå, bara för att inte låta omständigheterna få påverka mina rutiner! Startade en knäböj-utmaning och körde slut på mig själv innan jag stupade i säng.
Ska försöka hinna träna i eftermiddag, hämta min bil på verkstaden, sen ha fredagsmys med vänner.
 

And then I realised

Kategori: Dagbok

Blir nog ingen träning idag.
Kom hem för en stund sen efter en smått omtumlande kväll.
Vill bara dö.

vilodag

Kategori: Dagbok

Misstänker att jag börjar bli sjuk, (alla är sjuka nu) det kliar lite halsen och jag känner mig frusen. Men det kan vara för att jag snurrat runt och försökt laga min bil idag men inte lyckats hitta vad som är fel med den, och det är besiktning om en vecka!
 
 
Allt känns som ett snurr av hantverkare, verkstäder, försäljare och jobbiga "måsten" just nu. Jag ska få mitt badrum renoverat (tvångsrenoverat på grund av gamla rör) och jag ser inte alls fram emot 3 veckor med hantverkare i min lägenhet ihop med hundarna, och ett oanvändbart badrum.
 
Onsdagar har blivit som en helig vilodag och nu ska jag bara varva ner. Käka lite, läsa en bok, försöka att inte stressa upp mig över saker. Dämpa min ångest över att jag inte tränar idag...har PMS åt alla håll och kanter!
 

Put your happy face on

Kategori: Dagbok

Kvällsträning igår med kompis, lunchträning idag med kollega. Känner att jag verkligen behöver en vilodag imorgon. Ikväll är det långt möte och jag är redan sömnig, vill bara krypa ner i min varma rena säng och ligga kvar där. Jaja, låt oss få det här överstökat nu.
 

...

Kategori: Dagbok

let's dance our tears away

Kategori: Dagbok

Det goda humöret dalade tyvärr rätt snabbt idag, också fick jag böter på min bil... Men jag gör allt för att försöka vända det igen. Köpte en blomma till mig själv, har tänt levande ljus och äter lite mörk choklad till Biggest Looser finalen. Till middag gjorde jag en sjukt god guacamole på avocado, chili, rödlök, peppar och citronsaft. Räkor ägg och vitlöksbröd är något av det bästa jag vet!
 
 

Let's go!

Kategori: Dagbok

Välbehövlig helg! Har mest tagit det lugnt, var bortbjuden på middag igår och käkade gott gott =) Nu dansar jag omkring och käkar frukost, gymmet next!!
 

Matschema vecka 119

Kategori: Dagbok

Good week, nu är jag i hamn! Jag känner att jag kan släppa vikt-hetsen nu och bara fokusera på hälsa, träning och mentala mål. Detta är ett stort slutmål som har tagit mig 2 år, 3 månader och 9 dagar. Att ens få skriva detta inlägget nu är en stor stolthet som inte går att beskriva. Jag har lyckats med något, som kräver självdiciplin utan dess like, helt på egen hand, och jag har inte gett upp! =)
Jag kommer fortsätta gå ner lite till i fettprocent men har inget mål på vågen, det kvittar nu. 
 
Lördag 9/3: frukost 2 ostbullar med ost, lunch korv med bröd, turkisk yoghurt med honung och valnötter + banan, fika choklad, middag pappaya sallad med grillad kyckling och ris + cola
Träning: ca 30 min underkropp + mage, 5 min löpning
Kalorier: ca 2500
 
Söndag: frukost 3 frallor med ost + kaka, mellanmål cashew nötter, middag korvburgare (hemmagjord), fika kexchoklad
Träning: 10 min uppvärmning, 30 min spinning
Kalorier: 1511
 
Måndag: frukost macka med ägg, mellanmål banan + kolor, lunch äggmacka + varma koppen, mellanmål äpple + kaka, middag kycklinglår med sötpotatis, morötter, rödlök och hemmagjord fetaostkräm + macka, efter träning halv kesella citrus
Träning: 45 min spinning
Kalorier: 1539
 
Tisdag: frukost 1 äggmacka, mellanmål banan, lunch ostpaj + kaka, fika choklad, middag kycklinglår med sötpotatis, morötter, hemmagjord fetaostkräm, halv kesella citrus
Träning: 10 min uppvärmning, 40 min överkropp
Kalorier: 1262
 
Onsdag: frukost knäckebröd + drickyoghurt, lunch chorizogryta + macka, fika choklad, middag hemmagjord korv stroganoff med ris + macka, kvällsmat grapefrukt
Kalorier: ca 2000
 
Torsdag: frukost banan + lätt kvarg med frysta bär, lunch korv stroganoff, kvällsmat äpple + vindruvor
Träning: 10 min uppvärmning, 20 min spinning, 15 min core
Kalorier: 300
 
Fredag: frukost 2 mackor, lunch ciabatta med räkor och ägg, innan träning banan, middag korv stroganoff med ris, fika några bitar godis
Träning: 35 min intervaller, 1 timme överkropp
Kalorier: 1500
 
Dagens vikt: 84,2 kg
Minus från förra veckan: -1,6 kg
Inga fler delmål
 

last chance workout

Kategori: Dagbok

Idag har jag ett BMI på 25.1 (84,2 kg) och har nått det mål jag satte när jag startade bloggen. Hmmm det känns väl bra, men jag är inte klar på ett tag till. Satsar nog inte på en speciell vikt utan en kropp som känns bra. Hade varit kul att komma under 80 kg men det kan ju dröja länge!
 
Nu ska jag å min nyinflyttade polare dra till gymmet på LAST CHANCE WORKOUT som Jillian i Biggest Looser brukar skrika på tjockisarna sista träningen innan invägningsdagen! =)
 

positivt

Kategori: Dagbok

Härligt morgonpass idag! Tittade mig själv i spegeln på gymmet och såg positivt på min kropp. Det känns som att jag verkligen får synligt resultat nu. Jag har mina svaga punkter fortfarande, mage och lår, men det börjar se mycket bättre ut. Inget man inte kan dölja med kläder.
Även om jag blev utskälld av en tant för att jag inte stod på kommunens gräsmatta, och fick städa hela lägenheten på lunchen efter hantverkare, så ska jag försöka hålla mig glad och självsäker idag!
Bara positiva tankar, jag förtjänar det bästa.
 

Vila

Kategori: Dagbok

Vilodag, rätt skönt att ha en dag mitt i veckan och bara varva ner, gå en långpromenad med hundarna, ta ett varmt bad, läsa en bok och släppa stressen på jobb. Blir nog morgonträning imorn, kan ju inte hålla mig ifrån alltför länge ;)
 

work it

Kategori: Dagbok

Lunchtränade idag med en kollega. Även om det är lite stressigt att gå fram och tillbaka till jobb, gå ut med hundarna, duscha och äta, så får man enormt mycket energi av att träna mitt på dagen och rensa skallen lite. Körde 10 min uppvärmning och sen rygg, axlar, armar. Har haft ont i ryggen i över en vecka men det börjar släppa nu och idag va det inga problem att köra deadlifts. 
 

Måndag

Kategori: Dagbok

Lång dag på jobb, mycket att göra. Kom hem vrålhungrig, gjorde mat, satt och funderade på att ta en vilodag. Kollade på mitt kaloriintag, stack till gymmet och svettades. 
Är bara sjukt hungrig varje dag. Trött på att inte få äta vad jag vill.
Det tar udden av det härliga med maten att jämnt tänka på kalorier och hur mycket jag måste träna för att kunna äta vad jag anser är normalt. Jag kan omöjligt äta en mättande frukost, lunch, mellanmål och middag utan att behöva träna "galet mycket" för att kompensera. 
Men självklart kan jag inte bara släppa kontrollen och gå upp i vikt igen. Jag måste ju fortsätta hur jobbigt det än känns.
 

Helg

Kategori: Dagbok

Har ätit skit i helgen och känner mig helt uppsvälld! Fick in mina 3 pass som jag planerat: underkropp, överkropp och cardio. Igår va en lång dag och jag känner mig helt mörbultad idag. Sängen har varit min bästa vän halva dagen och när jag lyckades släpa mig till gymmet i snöstormen så kändes benen tunga som bly. Jag försökte jogga men fick håll och astmaattack efter några minuter, så jag övergick till motionscykeln. 550 kcal förbrända är inte fy skamm när man känner sig lagom mör med träningsvärk i både lår och mage. Ett genomfört pass är alltid bättre än inget pass alls. Vissa dagar är det helt enkelt prestige att bara ha tagit sig dit, trotts att man inte alls kände för det. Nu ska jag dra och handla ordentlig nyttig bra mat så att jag står mig hela veckan!
 

Matschema vecka 118

Kategori: Dagbok

Lördag 2/3: frukost banan + 2 frallor med ost, middag 4 tacos, fika 2 nävarchips + 3 glas coca cola
Träning: 35 min intervaller, 40 min underkropp
Kalorier: 1232
 
Söndag: innan träning 1 kokt ägg, frukost turkisk yoghurt med musli, 1 fralla med ost, grapefrukt, middag 4 tacos, kvällsmat 1 sportnäcke med 1 kokt ägg, 2 sesamkakor, 2 bitar mörk choklad
Träning: 40 min överkropp + 15 min spinning
Kalorier: 943
 
Måndag: frukost banan + naturdiet shake, mellanmål 2 sesamkakor, lunch soppa + knäckebröd med ost + 2 bitar mörk choklad, mellanmål äpple, efter träning whey protein med mjölk, middag fullkornscouscous med kyckling thai curry med paprika och chili, fika mörk choklad
Träning: 40 min spinning
Kalorier: 946
 
Tisdag: frukost naturdiet shake, banan + 2 sesamkakor, lunch fullkornscouscous med kyckling thai curry, fika gifflar, mellanmål äpple, kvällsmat 3 mackor med ost och skinka.
Träning: 10 min spinning, 20 min ben
Kalorier: 1547
 
Onsdag: frukost naturdiet shake + banan, lunch 2 frallor med ost + kaka, fika gifflar, middag fullkornscouscous med thai kyckling curry, fika lösgodis
Kalorier: 3400
 
Torsdag: frukost naturdiet bar, lunch banan + keso + cashewnötter + 2 bitar mörk choklad, middag ost och broccoli paj, fika M&M peanut
Träning: 30 min spinning
Kalorier: 1179
 
Fredag: frukost 2 mackor med skinka + banan, lunch pastasallad med fetaost, fika toscabulle + redbull,  middag hamburgare med pommes, 1 pepsi, 1 cider
Träning: ca 25 min överkropp, 30 min intervaller
Kalorier: 2638
 
Dagens vikt: 85,8 kg
Minus från förra v: +0,2
Kvar till delmål 5: 0,8 kg
 
 
 

Hurt me baby

Kategori: Dagbok

Idag blev det stressigt och jag fick i mig en klen frukost, och ingen lunch. Blev något slags "förstärkt mellanmål" på lite keso, nötter och banan kl två men jag mådde rätt illa hela dagen. Nu äter jag äntligen lite middag efter ett svettigt snabbpass på gymmet. En fryst jävla paj från coop för att jag inte hunnit laga mat. Men man får göra det bästa av såna här dagar! Nu mår jag rätt bra, ser fram emot helgen, har några planer som jag tror blir kanonkul =) Och ska försöka få in 3 riktigt hårda pass! Ett cardio , ett underkropp och ett överkropp. 
 

I've learned to live half a life

Kategori: Dagbok

Solen skiner. Allt går smidigt. Men jag har svårt för att va glad.
 

lunchträning

Kategori: Dagbok

Svettades järnet igårkväll på motionscykeln, kunde knappt äta sen, mådde så illa, tog verkligen emot. Idag blev det lunchträning, drog med mig ytterligare en kollega nu när mina tisdags-pass börjar bli kända här på kontoret. Körde ett rätt kort benpass och lite kondis som uppvärmning. Ikväll är det jobb, så jag lär inte hinna få i mig nån ordentlig middag. Bunkrar upp med frukt osv.
 

Kanske en dag duger jag

Kategori: Dagbok

Mentalt är jag med i Biggest Looser och är helt överpeppad i huvet på viktnedgång. Jag stog i affären ikväll och tittade på kakor, choklad, godis och bara rynkade på näsan. Senaste dagarna har jag haft väldigt dålig aptit, och måste verkligen fundera noga för att hitta någon mat jag kan äta utan att må illa. Hungern finns inte riktigt där, suget finns inte där, och vissa saker som jag brukar äta känns oaptitliga. Jag blir också lätt yr på gymmet. 
 
Idag har jag gjort alla nödvändiga söndagssysslor, städat tills alls skiner, veckohandlat, tvättat, diskat och rensat ut kläder som är några storlekar för stora. Det är väldigt overkligt att se hur kläder som jag köpt bara för någon månad/veckor sedan sitter för stort. Man börjar titta på kläderna och funderar om det är något fel, har de förstorats i tvätten? "Kanske var dålig kvalitet på dom, resåren kan väl inte släppa redan" osv. Huvudet hänger inte ALLS med kroppen, och jag känner mig tjock och ful trotts att jag inser att så inte kan vara fallet när jag bara är hekton ifrån BMI "normalvikt" och har synliga muskler på vissa ställen.
 
Ett kilo i taget, jag har ingen målvikt längre, men jag hoppas någon säger till mig när det räcker! Jag har absolut ingen önskan att vara för smal. Jag är 183 cm lång och vill inte se ut som en planka. 
 

You're not gonna die!

Kategori: Dagbok

Överkropp är mitt favoritpass, körde extra hårt med ryggen idag, bröst, armar, axlar och core. 
Hörlurar, bra musik, kräken i halsen på motionscykeln och svetten sprutar åt alla håll. 
Och en fin helgfrukost på det!
 

To whom it may concern

Kategori: Dagbok

För er som har mig på Facebook: jo, jag tränar fortfarande, hårdare och mer än någonsin. Men jag kommer sluta "checka in" på gymmet hädanefter, om det inte är något speciellt. Anledningen är väl att jag mest får negativ respons av folk IRL som ska tycka och pika.
När jag började träna på gym i augusti var jag så himla stolt över att jag vågade gå dit, och att få checka in och visa alla att jag var duktig betydde mycket för mig, som en sporre. Men jag känner inte att den biten sporrar längre så jag skippar det. Jag klarar av att träna utan den moroten. De som intresserar sig för min träning läser ändå min blogg, och det räcker för mig.
 
Yes, it's sweat! 
Känslan när killar sätter sig i maskinen efter mig, och inte höjer vikten ;) 

Matschema vecka 117

Kategori: Dagbok

Tycker jag har skött mig bra denna veckan och verkligen lagt fokus på intensiva träningspass. Har träningsvärk överallt! Kalorierna har också legat bra hela veckan men vikten står nästan still. Jaja, next week maybe!
 
Lördag 23/2: frukost 3 frallor med korv + kexchoklad, lunch 1 fralla med korv, middag hamburgare med pommes,  fika M&M
Träning: 30 min intervaller + 30 min ben & rumpa
Kalorier: 1825
 
Söndag: frukost lätt kvarg med honung och valnötter, lunch scone + kaka, middag kött med potatis och sås, kvällsmat cashewnötter
Kalorier: 1700
 
Måndag: frukost banan + yoghurt + juice, mellanål knäckebröd, lunch kalops med potatis, morötter och rödbetor, fika choklad, middag kött med potatis och sås, fika kaka + nötter
Träning: 35 min spinning, 40 min powerwalk
Kalorier: 1226
 
Tisdag: frukost juice, macka, mellanmål äpple, lunch ost & broccoli paj, fika kakor, middag köttsoppa, kvällsmat turkisk yoghurt med honung och valnötter
Träning: 35 min överkropp
Kalorier: 1280
 
Onsdag: frukost natur diet bar + banan, lunch halv grillad kyckling, fika kaka, middag spaghetti bolognese, fika kakor
Träning: 30 min spinning
Kalorier: 1057
 
Torsdag: frukost lätt kesella med bär, 2 mackor med ägg, mellanmål banan, lunch halv grillad kyckling, fika cola + muffin, middag fullkornsspaghetti med köttfärssås
Träning: 35 min simning
Kalorier: 1052
 
Fredag: frukost nutrilett bar, mellanmål choklad, lunch pucko + 2 frallor med ost, middag fullkornsspaghetti med köttfärsås
Kalorier: 1814
 
Dagens vikt:  85,6 kg
 
Minus från förra v: -0,2 kg
 
Kvar till delmål 5: 0,6 kg
 

emotional rollercoaster

Kategori: Dagbok

Mår lite bättre idag, solen skiner, det är helg och jag har fått en glad nyhet som bara kan göra mig glad =)
Jag kunde inte sova mycket inatt så nu tänkte jag faktiskt vila en stund, så jag kanske orkar dra till gymmet senare.