finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

sugen

Kategori: Dagbok

Fick en massa gjort på jobb i sista minuten och sen drog jag på möte. Näsan fylldes med den ljuvliga doften av varma kanelbullar och alla mina sinnen skrek efter en bulle. Men jag satt i en hel timme framför en gigantisk bulle på talriken och rörde inte den. Men jag fick en fin bukett med rosor och det var ju faktiskt ännu bättre än en bulle! =) Nästa vecka ska vi få semlor/fastlagsbullar på jobb, åh jisses. Sluta fresta mig!
 
Efter mötet drog jag till gymmet och körde mage + cardio. Köpte en sallad på hemköp påvägen hem och pimpade den med räkor. Fredag imorgon och jag ska bli bjuden på lunchmöte. Det serveras Chiliglaserad fläskkarré med Alsacepotatis och äppelcidersås. Jag borde ju kunna äta det om jag undviker såsen och chillar lite med potatisen... Kan jag inte bara ha ett normalt jobb utan färskt bröd, kakor och luncher in my face hela tiden!!!
 
 

orolig

Kategori: Dagbok

Tog med mig gymväskan till jobb och stack en timme tidigare från jobb direkt till gymmet. Då hann jag träna klart innan den värsta folkskaran dök upp! Väldigt skönt att vara klar med träningen så tidigt och kunna slappa i soffan resten av kvällen. Det ÄR tufft vissa dagar att behöva släpa sig till gymmet klockan 18 när man är seg efter jobb och det är mörkt och kallt ute. Nu var jag hemma innan klockan 18 och riktigt nöjd med mitt pass. För 1 månad sedan kämpade jag med att göra kaaanske 4-5 repetitioner militärpress med den lättaste skivstången på 15 kg, och fick "hoppa" lite med knäna för att ens få upp den över axlarna (så bör man inte göra). Nu tog jag 15 kg LÄTT 10 repetitioner helt rak i kroppen och funderade på varför den var så lätt. Ökar definitivt i styrkan.
 
Vikten fortsätter stå still trotts att jag var säker på att jag skulle tappat något nu när jag medvetet druckit mängder med vatten. Visst, det kan vara att jag inte tappar vätska längre och att kroppen fått balans på det nya upplägget. Om jag ökar i muskelmassa samtidigt som jag tappar fettprocent så lär jag inte minska på vågen. Men jag vet inte 100% om det är så... och det gör mig nervös! Lord give me strength.
Jag fortsätter kämpa med träning, kost, sömn och vardag. Det är inte jobbigt, det är kul, men jag vill också kunna "ta på resultatet" tydligare.
 
Kycklingfärsburgare med guacamole och blomkålsmos =)
Man får göra det bästa av dieten.
 

Oneheat fat burner Fitnessguru

Kategori: Dagbok

Hade vilodag igår och låg i sängen hela kvällen och kollade på nya avsnitt av Family Guy. Så jäkla skönt att ha en dag där man inte måste iväg och stressa för att hinna med mat och träning. Jag sover så himla gott nu när jag inte äter socker, och min acne börjar läka. 
 
Vikten står fortfarande relativt stilla, jag pendlar mellan 81-82 och känner mig smått förstoppad dagligen. Allt detta kött sätter sig som en propp i magen. Ikväll har jag kört cardio och nu blir det hemmagjord kalkon pizza med mozarella, tomat, ajvar och lök. Himla gott är det.
 
Jag hämtade ut ett paket imorse med Fitnessguru fat burner. Jag kände lite desperat nu när vikten står still att det är värt ett försök, och med tanke på att jag blev rekommenderad av Axon att ta det så får jag väl prova. Jag får väl erkänna att jag är smått skeptisk till att betala flera hundra för kapslar med kryddor och örter. Men jag ger det 1 månad.
 
 
 

Resultat vecka 3 #Axon

Kategori: Dagbok

Käkade thaibuffé igår och försökt uppskatta hur mycket kött jag tryckte i mig. Gott gott gott! Fyndade lite på en konkursutföräljning och glömde såklart köpa det jag egentligen skulle köpt på stan.
 
Nyss kommit hem från gymmet och ryggpass. Nu måste jag städa, duscha, handla och göra matlådor som vanligt. Här kommer veckans resultat vilket inte är så mycket att hänga i julgranen men man kan inte rasa i vikt varje vecka. Har i alla fall tappat 2 cm på mage och rumpa, det är alltid något...
 
Vikt start: 86,6 kg
Vikt vecka 3: 81,6 kg
= -5,0 kg
 
Mått totalt:
Mage: -10 cm
Lår: -1 cm
Midja: -6 cm
Stuss/rumpa: -9 cm
Bröst: -6 cm
Armar: -2 cm
  

Legday

Kategori: Dagbok

Benpass på gymmet kl 10 lördag morgon! Tyngre än sist men det gjorde ont att göra marklyft och benspark/lårcurl så där tog jag det lite försiktigt. Är inte uppe i de vikter jag brukade köra, har känningar i benet fortfarande. Nu har jag tryckt i mig kvarg, ägg och banan och duschat. Ska rasta vovvarna lite och sen dra in till stan med en kompis. Mello hos pappa ikväll =) Veckouppdatering kommer imorgon men jag tror inte jag har något resultat att komma med.
 
 

snart helg

Kategori: Dagbok

Var svinigt trött efter jobb men lyckades ta mig till gymmet för lite cardio, middag, dusch, död. Tack gode gud att det är fredag imorgon! Vikten har stannat upp och jag har inte tappat något än denna veckan. Men det är väl naturligt att det går i vågor. Det hade även hjälpt om jag kunde få gå på toa nån jäkla gång! Over and out.
 
 

Marklyft

Kategori: Dagbok

Efter en skön rygg/nacke/axel massage i eftermiddag körde jag rygg relativt sent ikväll. Det var inte lika proppat med folk på gymmet vid 19-20 och det var inga problem att komma till de maskiner jag behövde. Blev en sen middag vid 20.20 och jag satt och tog pauser och rapade högt för att få i mig all mat. Gjorde kycklingröra med tortilla bröd. Idag känns det bättre i benet än det gjort innan och jag har bara haft ont ett par gånger på morgonen, annars har det känts jävligt bra. Skönt att vara på bättringsvägen och slippa fler läkarbesök.
Om någon vill ge mig lite magsjuka hade det varit helt OK, känns som att magen är full med mat! Jag önskar jag kunde gå på toa varje dag och inte samla på mig massa tungt i magen. *äckel*
 
Har blivit erbjuden hjälp med marklyft teknik och enbent marklyft av en kollega som tävlat i athletic fitness. Marklyft är nog den enda övningen jag aldrig kört så det kan behövas! Har bara testat raka marklyft med typ 15-20 kg. Har inte vågat köra tyngre när jag inte är säker på tekniken.
 
 

My chili

Kategori: Dagbok

Har haft sån SJUK träningsvärk i hela kroppen idag efter alla tunga pass jag körde i helgen. Jag hade vilodag igår och körde 8 maskiner tvätt. Nu har jag precis inhallerat my famous chili efter ett cardio pass på gymmet. Jag har saknat "min egen mat" sjukt mycket under denna diet men kom på att jag borde kunna göra vissa rätter ändå om jag bara väger maten först så att jag får rätt mängder och kanske utesluter vissa saker. På detta enkla recept fick jag ändå tre stora portioner och det smakade nästan som jag brukar göra. Jag hade ingen matlagningsgrädde eller mjölk hemma dock och kycklingfärs är lite saftigare/mjukare än annan köttfärs. Men Oh my GOD så gott det blev!!! Precis så kryddigt som jag gillar mat.

Mitt recept:
Kycklingfärs
Gul lök
Habanero
Paprika
Vitlök
Krossade tomater
En skvätt Oyster sås
1 dl sweet chilisås
Och i slutet vände jag i vita bönor i tomatsås och kidneybönor och lät det puttra någon minut.
 
 
 
 
Fick veta att jag är top 3 bland Axons beach 2014 projekt på dessa 2 veckor som gått. Top 3 vad vet jag inte. Viktförlust, procentuellt eller mått? Who cares, det går bra nu kompis. Och visst väcker det lite tävlingsinstinkt i mig att höra att jag ligger bra till. Inte för att vi tävlar mot varandra, men man vill ju briljera till max om man nu ska slita såhär hårt. Att ha gjort sämst ifrån sig hade ju inte varit så kul, att misslyckas när han valt ut mig bland 3300 personer? Gud vad pinsamt.

Treat

Kategori: Dagbok

Redigt pass för bröst/triceps/axlar idag, efter att ha unnat mig min första treat på 2 veckor. Jag ville vänta tills jag släppt mitt sockersug och haft min första träningsrapport innan jag lät mig själv äta något "extra", och det blev lite M Peanuts medans jag tittade på Orange is the new black. Sjukt bra serie by the way, hett tips!!
 
Söndags frukost ;) Hemmagjord pizza med skinka, svamp och fetaost. Kalla det "kylskåpsrensning". Kan inte fatta att jag ätit upp allt jag köpte förra veckan utom några ägg och nån paket bönor. What the fuck. Men nu är kylen full igen. 
 
 
 
 
 

Resultat vecka 2 #Axon

Kategori: Dagbok

Vikt start: 86,6 kg
Vikt vecka 2: 81,4
= -5,2 kg
 
Mått totalt:
Mage: -8 cm
Lår: +1 cm
Midja: -6 cm
Stuss/rumpa: -7 cm
Bröst: -6 cm
Armar: -2 cm
 
Yes där har ni veckans resultat. Nu måste jag städa, äta, träna, handla och göra matlådor!
 
 
 

Benpass och foamroller

Kategori: Dagbok

Var iväg några ärenden idag och köpte bland annat en träningsväska, en foamroller och en stavmixer. Jag har kört foamrollern på min rumpa och mina lår och det känns gött, som massage. Efter det provade jag ett lättare benpass som gick förvånansvärt bra. Jag kunde utföra alla övningar enligt schemat fast jag sänkte vikterna för att inte överanstränga muskeln och riva upp bristningen igen. Det som kändes värst var nog sittande benspark. Efter det skulle jag köra 5 olika magövningar, till utmattning, 4 set på varje. Jag kan säga att jag redan var slut efter benpasset och är inte van vid att behöva fortsätta. Dessutom att köra 4 set till utmattning tar ganska lång tid när man använder bara kroppsvikt. Jävla långt pass blev det, och hungern tryckte på och jag hade ingen mat hemma! Grillad kyckling fick det bli från Hemköp.
Imorgon kommer rapport med vikt och mått för vecka 2, som jag även ska skicka in till Axon =)
 
 
 

Damn it

Kategori: Dagbok

Försöker hålla humöret uppe även om jag är besviken på en massa saker. Min hyresvärd, min chef, min vårdcentral och lite annat. Känner mig helt enkelt låg idag. Har försökt muntra upp mig med att socialisera mig med alla trevliga kollegor jag har och köra ett rejält ryggpass på gymmet! Försöker fokusera på positiva saker och ser utveckling i min styrka jättesnabbt. Från att ha lyft 7-8 kgs hantel i en övning körde jag idag 12,5 kg! 
 
Jag har små-testat att belasta mitt ben när jag är rejält uppvärmd i kroppen och det känns som att jag kan prova ett väldigt lätt benpass nu i helgen. Det är ändå bara ett fåtal övningar som faktiskt belastar just den muskeln. Marklyft känns ju tex uteslutet. Jag har försökt få ett återbesök hos vårdcentralen även idag men fick veta att min läkare ska sluta så jag får gå till nån annan. Som köplats nummer 14 i växeln har jag fortfarande inte fått komma fram, och jag ringde för 7 timmar sedan.
 
Smärtan i benet har gått från EXTREM DÖD, till dunkande värk, till knivar i muskelfästena, till nu en väldigt konstig känsla. Nu stramar det, och allt mitt sneda haltande har gjort att jag har ont i vader och vrist mest. Det känns som att muskeln läkt ihop i viloläge men nu är för kort för att kunna gå normalt. Så när jag ska böja mig fram eller stretcha lite lätt så gör det skitont och smärtan skjuter genom hela kroppen och benet. Hoppas det blir bättre snart så jag kan ta nån jävla promenad! I normala fall hade jag inte oroat mig men det känns ju jävligt pissigt när man är två veckor in i Axon Beach 2014 projektet att inte kunna promenera, springa eller träna ben!!!
 
 
Hett tips, Finn crisp med Philadelphia Sweet chili, smakar chips med dippa!!!
 
 

Salladsbar

Kategori: Dagbok

Ikväll blev det lite motionscykel och tacka vet jag dessa nya uppfinningar med salladsbar i butik. Kände inte att jag hade tillräckligt/goda grönsaker hemma för att göra en god sallad så jag köpte lite blandad sallad, toppat med lite bönor, soltorkade tomater, oliver och couscous. När jag kom hem vände jag bara i en burk räkor som jag fyndade för 11 kr på Willys i helgen. Tadaaaaaaaa middag! Och proppmätt är jag nu! 
Imorgon är det fredag, och piss alla hjärtans dag helvete. Jag ska förhoppningsvis bara ta det lugnt i helgen, göra lite ärenden, träna och förbereda nästa veckas matlådor! =)
 
Benet blir värre igen och jag är så galet arg på det. Jag har suttit och ringt min läkare på vårdcentralen hela dagen för att få ett återbesök men ingen har svarat såklart. Om det inte är en muskelinflammation eller bristning så vill jag ju veta vad det är och vad jag kan göra åt det. Är det ischas så är det väl till och med uppmuntrat att träna? Då är det ju bara att kötta på. Men är det en muskelbristning så vill jag ju inte förvärra något! 
 
 

Earlybird

Kategori: Dagbok

Fy vad skönt att träna på morgonen!! Man blir pigg inför resten av dagen. Oavsett vad som händer resten av dagen så har man redan gjort ett träningspass. Och man slipper all trängsel på gymmet! Jag hade hela ovanvåningen nästan helt själv i en timme. Då kan man frusta och pusta hur mycket man vill!
 
Det är faktiskt värt att ställa klockan lite tidigare och släpa sig till gymmet. Jag var där vid 7 och stack hem vid 8.15. Jag stressade passet lite på grund av tiden för jag hade ont i mitt ben så 10 minuter gick till att försöka få på mig skorna kl 7, för det gör ont när jag böjer mig ner/fram. Men jag lyckades vara på jobb till 9, duschad och sminkad!
 
Vikten fortsätter rasa och nu är jag bara något hekto ifrån vikten jag lyckades nå i maj 2013. Det lägsta jag vägt på över 10 år! Jag och Axon satte som mål för 1 vecka sedan att jag rimligen kunde gå ner 10 kg på 20 veckor men att vikten inte är i fokus. Men jag har fan snart gått ner hälften av det ju. Vi får nog fundera om! På söndag ska jag avlägga min första rapport till honom, så får jag höra vad han tycker. Jag har inget emot att tappa vikt men jag vill inte bli för tunn.
 
 

lång dag

Kategori: Dagbok

Dagen har känts otroligt lång med facklig utbildning, magen kurrade hela förmiddagen men det var bara att stå ut till lunch. När jag kommit hem och rastat vovvar och fått i mig lite mat så däckade jag någon timme. Har precis tryckt i mig min middag som jag toppade med Casein (double rich chocolate) med laktosfri lättmjölk som jag hade i frysen en stund = chokladpudding! Nu känner jag mig värsta skyldig, som om jag faktiskt har ätit chokladpudding, men det har jag ju inte!! =)
 
Eftersom jag är helt slut i rutan och inte har tränat idag, så tänkte jag lägga mig tidigt, och dra till gymmet kl 6 imorgonbitti istället! Jag känner att jag behöver lugn och ro för att kunna utföra mina pass ordentligt. Jag orkar inte konkurera om maskinerna, kompromissa mina övningar och skippa saker bara för att där är för mycket folk. Jag fattar att gymmen vill sälja så många kort som möjligt. Men hur mycket valuta för pengarna får man egentligen om man inte kan träna för att där är för mycket folk? 
 
 

Utbildning

Kategori: Dagbok

Ikväll skulle jag egentligen jobbat till sent men det blev inställt, så det blev en lugn kväll med träning istället. Imorgon ska jag iväg på en utbildning hela dagen, gissar att jag är ganska matt i skallen efter det. Såklart blir det en jäkla massa fika osv men jag tar med mig en shake och kanske en frukt för eftermiddagen. Också har jag i förväg tagit reda på vad det bjuds på till lunch  så att jag kan anpassa det ;) *tönt* Som tur är finns det lax med potatis på menyn! 
 
 

Matlådor

Kategori: Dagbok

Nu känner jag mig någerlunda förberedd för veckan som kommer. Städat, tvättat, storhandlat för nästan tusen spänn och gjort rent köket efter all matlagning. Har precis gjort klart matlådorna som kommer räcka kanske 4 dagar, shit vad mycket mat jag behöver få i mig. Jag bor ensam men kylen är fullproppad, och då tror jag inte ens maten räcker veckan ut lixom!
 
Har gjort kycklingfärsbiffar med svamp och bakpotatis, kycklingfiléer fyllda med ädelost och kvarg, kassler med kall chilisås, och räksallad med ägg. Min digitala matvåg gick sönder, så mycket som jag överanvände den. Men jag har en manuell våg också även om den inte är lika exakt.
Nu hoppas jag att veckan ska gå smidigt och att jag slipper känna att maten är äcklig och tråkig! =) 
Sötsuget känns mycket bättre nu och jag känner mig relativt pigg och glad trotts att jag är på diet.
Bring it bitch!!!!!!!!!!!
 
 

Resultat vecka 1 #Axon

Kategori: Dagbok

Vikt start: 86,6 kg
Vikt vecka 1: 83,7 kg
= -2,9 kg
 
Mått:
Mage: -7 cm
Lår: -1 cm
Midja: -3 cm
Stuss/rumpa: -3 cm
Bröst: -3 cm
Armar: -1 cm
 
Jag är faktiskt paff av resultatet på en vecka! När man får se såna här siffror så känns helt plötsligt allt slit och kämpande ganska orelevant! Jag förstår att kroppen är i shock och reagerar väldigt snabbt på kostförändringarna. Jag har även kissat väldigt mycket så jag kan tänka mig att det är mycket vätska jag tappar i början. Men jag är sjukt glad och sjukt peppad över att se dessa siffror på så få dagar! Detta hade jag faktiskt aldrig trott även om jag är van vid att kunna tappa vikt. Jag tror -1,8 kg är mitt max tidigare på en vecka. Helt plötsligt känns det inte så omöjligt att nå min "dröm" att komma under 80 kg. Tänk att jag hade som mål för 4 år sedan att komma under 85 kg och nu har jag bara startat detta äventyr genom att krossa det ordentligt! =) Det här ska bli spännande att följa!
 
 

Coming to terms

Kategori: Dagbok

Jag har fått sova, varva ner, se resultat på kroppen och komma till freds med tanken på att jag ska leva såhär strikt under en period. Det är "once in a lifetime" chans och ett kul projekt, tänk vad häftigt att få se vad man går för. Visst jag har redan bevisat att jag har diciplin och att jag kan tappa vikt på egen hand. Men detta är så mycket större, att få proffshjälp med att bli vältränad!
 
Körde rygg idag och det kändes grymt bra. I was in the zone. Känner att jag kommer göra stor utveckling i styrkan med mitt nya träningsschema och det är kul med ett nytt upplägg. Det är inte så stor kontrast från mitt eget upplägg tidigare i form av övningar. Den stora skillnaden är från mitt tidigare 4-split schema till hans 3-split, 4 set istället för 3, och sänka repetitionerna men öka vikten. En liten förändring kan göra stor skillnad dock! Möjligt att man får ändra schemat efter någon månad för att inte kroppen ska vänja sig. Jag ser snabbt resultat och längtar tills jag kan konditionsträna ordentligt så att jag kanske får ännu snabbare resultat!!! 
Update kommer imorgon på veckans resultat =) Invägning och mätning.
 
 

TGIF!!!!

Kategori: Dagbok

Åh vad skönt med fredag! Alla spänningar i kroppen släpper när mensen kommer och jag känner mig så skönt nöjd som klarat min första axon vecka med hittils 3 styrkepass och 2 kondispass, plus en vilodag och perfekt kost. Första veckan borde ju kännas värst?
 
Var på gymmet i eftermiddag och kände mig STARK, slank och peppad efter en dos PWO som jag inte druckit på länge. Kanske jag inbillade mig men jag såg tydliga definitioner av muskler i spegeln när jag tränade bröst och axlar. Jag kommer att ge er en rapport varje söndag med siffror på veckans resultat. 
 
Mitt ben känns bättre idag och jag har knappt haltat alls idag. Kanske jag kan ge mig ut på en promenad imorgon och se hur det känns att gå en längre runda. Förhoppningsvis kan jag träna ben i nästa vecka =) I helgen ska jag träna, fixa matlådor, handla, se på mello, städa och lite annat fix. Jag ska försöka förbereda så mycket som möjligt så att jag slipper oroa mig för kosten. Det är jobbigt nog att försöka äta rätt saker, rätt tider, rätt mängd och inte äta något annat. Så förberedelse är guld värt. Hittade en bra sida med recept som verkar smaskiga och inom mitt kostschema http://www.fitnessplay.tv/ Jag har svårt att få min mat god på denna diet. Det blir så torrt och tråkigt. Alla tips är välkomna!
 
 

Vilodag

Kategori: Dagbok

Jag är trött trött trött idag, känns som att jag ska somna sittande. Jag blir inte mycket bättre i benet, och idag var min sista dag på antiinflamatoriska medicinen. Jag har sockerabstinens deluxe. Jag fick mens idag och jag vill helst bara lägga mig och sova. Jag har fixat några matlådor till ikväll som inte ens blev goda, för jag lyckas inte få någon maträtt hittils aptitlig! Nu ska jag när som helst få besök, men sen ska jag lägga mig tidigt. Skönt att det är helg snart så jag får sova, fundera på hur jag ska hitta något på mitt kostschema som jag tycker om att äta, och självklart träna. 
 
Ni får ursäkta om jag låter gnällig, men jag har ganska tufft med min avsockring och omställning i kosten. Släng PMS och en skada på det så blir det inte så lätt. Jag försöker bara att ta en dag i taget och göra mitt bästa tills jag kommit in i det.
 
 

en dag i taget

Kategori: Dagbok

Ytterligare en dag med frestelser och kämpande. Tvättade och tränade (motionscykel) på morgonen och sen har jag jobbat till sent ikväll. Jag satt med banan, kalkon och nötter när alla andra åt goda mackor.
Jag har känt mig väldigt "lightheaded" idag, kan inte avgöra om det är hunger eller sockersug men troligen det senare. Men det är bara att kämpa på och jag har redan gått ner över ett kilo, så det får ju vara värt det. Jag måste bli av med mitt sockerberoende och det kommer vara tufft som fan några dagar/veckor!!! Jag blev inbjuden på cupcake kväll imorgon men det dök upp en annan grej som var viktigare, så jag undviker den frestelsen!
 
 

Frestelser

Kategori: Dagbok

Efter några dagar utan socker och allt jag brukar tycka om så börjar det kännas tufft mentalt. Jag vet att det är värst i början men. Det börjar sjunka in hur hårt det kommer bli att följa detta i 5 månader. Det enda jag hunnit göra dessa dagar utöver jobb, är förbereda matlådor, äta, träna, duscha, sova. Nu är klockan "sent" på kvällen och jag har nyligen kommit hem från jobb och tryckt i mig protein protein protein. Helst vill jag bara somna sittande. Men jag måste förbereda matlådor för imorgon eftersom jag ska jobba till 20-21 på kvällen. Och vad måste jag göra när jag kommer hem imorgon? Exakt samma sak igen!  Nu har jag lärt mig av dessa dagar. Matlådor måste förberedas på helgen annars håller det knappt! Planering planering planering...
 
Se vilka frestelser jag utsätts för!!!
Plåga att stå och öppna dessa förpackningar och inte få äta!
 

Äta ute

Kategori: Dagbok

Idag kom redan det första "eldprovet" och vi skulle ut och luncha med jobb. Som tur var fanns det mycket att välja på och jag kunde välja min egen sallad med kyckling, medans de andra åt typ 1 meter fläskpannkaka. Jag kan ju inte påstå att det var jättegott utan dressing, men det gick ner. "Tyvärr" har jag ganska ofta sådana situationer i mitt jobb där vi blir bjudna på mat och jag får hoppas att jag lyckas lösa det lika bra som idag.
 
Nu tänkte jag försöka köra lite kondition på cykel eller crosstrainer beroende på hur benet känns när jag kommer dit. Sen ska jag få i mig ännu mer maaaaaat. Har jättesvårt att äta så mycket mat. Börjar känna sockersuget i huvudet nu. Eftersom jag ska jobba kväll två dagar i rad nu så kommer det bli morgon-träning och mer planering med matlådor. 
 
 

Dag 1

Kategori: Dagbok

Har kört min första axon-dag och det känns helt OK, tack gode gud att jag får dricka coca cola zero! Jag har jävligt svårt att tvinga i mig all mat dock! Kanske aptiten blir bättre när jag kommit igång med träningen igen? Jag hinner inte ens bli hungrig mellan måltiderna för jag äter så mycket mer än vad jag är van vid. Absolut inte mer kalorier än vad jag är van vid, men känns som dubbelt intag av protein.
 
Körde mitt första gympass och det kändes bra efter 11 dagars uppehåll. Efter passet och stretchning av benet så testade jag 1 minut på motionscykel, crosstrainer och promenad på löpband, för att se hur benet funkade. Löpbandet gjorde ont nästan direkt på grund av den hårda stöten som uppstår vid steget, och smärtade i muskelfästet vid rumpa och knäveck. Så det får vänta några dagar till.
Snälla snälla snälla snälla snälla låt mig bli bra i benet!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 

Beach 2014

Kategori: Dagbok

Idag kör jag igång med Axon beach2014 och känslorna är blandade! Jag är frustrerad för att jag inte kan promenera/springa/träna ben. Jag är ledsen för att jag har ont, och orolig för hur det ska påverka starten. Jag mår lite illa av att försöka trycka i mig en stor portion tonfisk med pasta och fetaost som första måltid på dagen. 
Mina tunga smärtstillande är nästan slut och jag fick klara mig på 1 tablett igår och 1 tablett idag. Det känns klart mycket bättre i benet nu än förra helgen. Men jag är så jävla trött på det.
 
Men utöver det så känner jag mig lite förväntansfull, och det ska bli spännande att testa mitt första träningspass idag på nästan två veckor. Mitt första Axon träningspass! Jag har fått ett tresplit schema till att börja med och jag tror bröst/axlar/triceps funkar bra utan att jag behöver använda mitt ben. Men först ska jag iväg och veckohandla, när jag knaprat i mig lite painkillers!