finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Läker

Kategori: Dagbok

Det känns något bättre i benet även om jag fortfarande har ont och går på smärtstillande. Dessutom börjar tabletterna ta slut och lär inte ens räcka helgen ut så det känns ju lite oroande. Jag saknar gymmet nu och börjar tröttna på att sitta hemma och mögla. I helgen tänkte jag prova träna (inte benen såklart) typ axlar bröst armar i alla fall.
 
I övrigt inget nytt direkt. Det kommer dröja några dagar i alla fall innan Axon börjar med mitt upplägg och det känns bra eftersom jag inte är redo för hård träning än. Däremot har vi diskuterat upplägget lite så att vi är på samma bana och jag känner att jag eventuellt kan prov-starta med upplägget redan innan jag får hans schema, för att det inte ska bli så stor shock att gå från 0 till 100 på en dag. 
 
 

dåsig

Kategori: Dagbok

Har jobbat idag och det har gått bra utöver att det gör ont när jag går fortfarande. Jag går hem varje lunch och rastar mina hundar, så det blir väl cirka 30-40 minuters promenad på lunchen oavsett väder och årstid. Och det är inte alls skönt när man har smärta i benet trotts 3 olika smärtstillande! Hur fan kan det göra så ont fortfarande?
 
Har inte hunnit städa, handla eller tvätta i helgen eftersom jag bara legat till sängs. Så jag ska köra iväg en liten sväng till affären så att jag kan göra några matlådor för veckan ikväll. Jag avvaktar någon dag till med träning, dels för att det gör för ont att gå dit och dels för att tabletterna gör mig väldigt dåsig. Jag känner att det är klokt...
 
 

Läkaren

Kategori: Dagbok

Har varit hos läkaren nu och fått starkare smärtstillande och en 10-dagars kur antiinflammatoriskt. Han trodde att det skulle läka av sig själv och att det bara var en inflammation. Så jag får hoppas att pillerna hjälper och att jag kanske kan återgå till träningen i veckan om jag undviker att träna ben. Om jag kan gå ikväll så ska jag försöka hämta hem hundarna, och jobba som vanligt i morgon. Det börjar redan kännas lite bättre nu med den nya tabletten. =) Förhoppningsvis kan jag kicka igång axon projektet i nästa vecka, han håller på med mitt upplägg nu!
 
 

worse..

Kategori: Dagbok

Idag känns det ännu värre i benet och trotts att jag har fått hjälp med att rasta hundarna så har jag bara gråtit i paniksmärtor efter att jag har stått upp och gått några steg. Jag står i valet och kvalet att åka in till akuten. Jag ska lämna bort hundarna och bara förska vila benet någon dag, och försöka få en tid på vårdcentralen imorgon. Jobba är ju helt out of the question.
 
Jag ber till alla gudar som finns eller inte finns att detta inte ska vara något allvarligt och att jag kan köra igång med axon ändå!!! 
 
 

In bed

Kategori: Dagbok

Försöker hålla mig sängliggande efter ett halvkasst attempt att rasta hundarna och köpa hem proviant. Buffrat upp med Thai-piller som är 3 gånger starkare än svensk receptfri medicin och lite mat för helgen. Ska få lite hjälp med hundrastningen. Så här ligger jag och glor på Biggest Loser, Paradise Hotel och Sons of anarchy. Vilken jävla blandning. Har googlat lite på muskelinflammation och muskelbristning och är livrädd för att det ska ta flera månader att läka. Inte så mycket för smärtans skull utan för min träning och hela Axon projektet som snart ska kicka igång! Jag kan ju knappt gå mellan sängen och köket utan att gråta, hur ska jag då kunna träna på elitnivå? Varför måste detta komma just NU och totalt mosa min flow!
Smörjer in mig med tigerbalsam, micrar min vetekudde och knaprar mig till en överdos på Voltaren.
 
 

ordinerad vila

Kategori: Dagbok

Var hos sjukgymnasten idag och fick bedömt att det troligen inte är ischias, vilket är skönt. Men sannolikt en muskelinflammation av överansträngning, och blev beordrad vila och värme. Ingen träning på några dagar och bara ta det lugnt, inte sitta för mycket utan hellre ligga ner. Så helgen får bli sängläge och försöka göra minimalt, vilket kan bli både svårt och långtråkigt. Men hellre att jag ligger och vilar några dagar än att det blir värre. Hon trodde att jag skulle må mycket bättre efter helgen om jag låter bli att gå alltför mycket. Men vafan jag har ju tre hundar, och jag måste handla hem lite mat i alla fall. Hoppas att jag slipper denna smärta snart!!!
 
Ikväll har vi haft filmkväll ett litet gäng på kontoret med quiz och lyxtacos (pulled pork, lax och kolja) med massa goda egengjorda salsor, sallader, guacamole osv. Kollade på en gammal skräckfilm och hade trevligt! Tyvärr har jag ju haft lite ont och svårt att sitta bekvämt och känt mig lite handikappad, men jag ville ändå försöka vara med nu när detta var inplanerat.
 
Hade jag vetat att jag skulle bli så här på riktigt hade jag ju aldrig haft någon jävla leg day i söndags!!!! =(
 

Fettmätning

Kategori: Dagbok

Hej och välkommen till gnällbloggen. Har haft ont som fan idag med och suttit i telefonkö hela dagen idag också. Till slut fick jag boka en tid hos en privat sjukgymnast istället för att över huvud taget få en akuttid denna veckan. Fick en tid till imorgon, så jag hoppas kunna få en bedömning på vad det är och vad jag ska göra för att slippa ha ont. Det börjar tära på mig nu efter 4 dagar med skarp smärta så känner jag mig inte så jäkla peppad om man får säga så. Smärtstillande hjälper inte alls.
 
Gjorde en kalipermätning ikväll och fick skämma ögonen ur mig och klä av mig framför en väldigt vältränad kvinna som klämde och mätte och vägde mig. Fick fram siffror på att jag är 32% fett, vilket inte alls känns speciellt bra faktiskt....
 
 

spikmatta

Kategori: Dagbok

Har suttit i telefonkö till vårdcentralen halva dagen för att försöka få en tid till sjukgymnast. Men när jag äntligen fick tag på dom 17.30 så klickade dom mig, oh yes. Tack för den. Efter 1 timme på spikmattan lyckades jag ta mig till apoteket och köpa Voltaren. Ska smörja på det och se om det bedövar smärtan lite.
 
Idag har jag vilodag och försöker ta igen mig. Imorgon är det dags för min fettmätning, och det känns väl lite nervöst att klä av sig framför nån gladiatorkvinna som ska klämma på mig. Men det ska också bli intressant att få höra siffrorna, och var jag står om 5 månader. Vad som hade varit ännu mer intressant hade ju varit att veta hur hög fett % jag hade för några år sedan?
 
Januari-maj 2012
 

ischias

Kategori: Dagbok

Nu är all dokumentering gjord inför projektet och jag har bokat in en fettmätning på torsdag. Nu är det snart dags att kicka igång min resa med Axon! Och jag är så redo man bara kan bli! Jag inser att kosten troligen kommer ta hårdast på mig, träningen kommer troligen bara bli kul. Men för synligt resultat finns det inga protester från min sida!
 
Blev biceps och mage ikväll, mina weak spots! Fullproppat på gymmet trotts att klockan var över 20. Inte mitt bästa pass men, jag tog mig dit i alla fall. Idag var min ischias nästan lika illa fast jag grät inte, utan tog starkare smärtstillande. Jag ska höra med min arbetsgivare om det går att få en remiss till sjukgymnast/kiropraktor, för så här kan jag inte hålla på varje morgon! Tar 2 timmar att göra mig klar för jobb eftersom jag knappt kan röra mig. Det var tur att ingen såg mig igår kväll, när jag satt på golvet och rullade rumpan mot en kavel. ;)
 
 
Längtar till sol och bad. Vi planerar in våra semesterveckor på jobb redan nu för 2014, och jag har redan en ny resa planerad =) Denna gången lite mer vältränad än förra gången.
 

Gnäll

Kategori: Dagbok

haha jag kan säga idag var INTE min dag! Kunde inte sova på hela natten för att min nässpray var slut och jag fick försöka sova med öppen torr käft för att näsan var helt igentäppt. Min ischias har börjat spöka värre än någonsin och nu har det blivit outhärdligt i helgen. Idag kunde jag knappt gå och började nästan gråta flera gånger när jag var ute med hundarna. (Fast troligen har jag "falsk ischias" eftersom det bara strålar ner till knävecket) Det är värst på morgonen när man är stel i kroppen, men jag stretchar och försöker överleva med smärtstillande. Dessutom har tandköttet runt en visdomstand börjat strula och är svullet och smärtar. Plus att jag har acneutbrott som sällan skådats i halva ansiktet som bara dunkar av inflammation i huden med stora bölder! Nu har jag ovanpå allt fått en sticka i foten som jag inte lyckas få ut själv. Skjuuuuuuuuuut miiiiig! 
Nu ska jag sluta gnälla och gå till gymmet för cardio.....
 
 
 

sunday

Kategori: Dagbok

Varför går helgen alltid alldeles för snabbt? Körde benpass idag tills jag var helt slut, och har gjort omelett för första gången i mitt liv! Det smakade helt OK med bacon och svamp, men det blev nog inte rätt konsistens för den gick mest i sönder. Ska sticka och handla hem lite mat nu och göra några matlådor. 
 
Ska försöka få tag i någon som kan göra kalipermätning så att jag kan få veta min fett%, men det verkar inte vara det lättaste! Känns som att jag går i nåt vakum nu och bara väntar på att få kicka igång mitt nya liv och se resultat på kroppen! Allt är så spännande och det är både motivation och press på en gång. Åhhh skruva fram tiden please!!! *otålig*
 
 

Bio

Kategori: Dagbok

Rygg-pass idag =) Har tagit bilder på min kropp i underkläder i alla vinklar och skickat iväg dom till min PT. Håller på att göra mig i ordning, ska på restaurang och bio ikväll med kompisar och se Wolf of wallstreet! Ska ut en sväng med hundarna, fixa till mig och hämta upp tvätten. Imorgon är det dags för favoriten, ben pass!!!! Ha en trevlig helg gott folk!
 
 
 

Dagsformen

Kategori: Dagbok

Idag efter jobb stack jag med en kompis till ett köpcentrum för att käka på Vapiano och kolla runt lite. Hon är nere och hälsar på över helgen för en babyshower, så vi letade presenter till lilla bebisen och kikade runt. Hittade även några grejer på rea och ett par lila träningsbyxor, en rosa shaker och lite smått och gott. 
 
Har fått hjälp att ta lite "före bilder" på formen innan jag kör igång Beach 2014 projektet! Jag kommer ta mer avklädda bilder privat för att både jag och min PT ska hålla koll på utvecklingen på hela kroppen. Men de kommer jag inte lägga ut på bloggen förrän projektet är färdigt troligen! =)
Tyvärr är det väldigt ljust på gymmet så jag ser sjukligt blek ut på bilderna. Jag vet att det inte är så mycket att hänga i julgranen för tillfälltet, men förhoppningsvis kommer ni se en förändring nu under våren i min form!!! Jag slet som ett djur när jag ville gå ner i vikt och nu är jag beredd att göra samma sak för mer synliga muskler!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dream a little dream

Kategori: Dagbok

Körde biceps/triceps och bröst ikväll, men det gick sådär. Där var väldigt mycket folk i styrke-rummen och jag fick vänta länge på vissa vikter, och till slut gav jag upp på någon maskin. Blev bara 2 övningar per muskelgrupp. Såhär omständigt har det aldrig varit att träna? Störigt när man känner sig o-färdig i sin plan.
 
Sitter och tittar på inspirationsbilder och funderar över min måbild. Jag inser givetvis att jag inte ser ut som dom, och att bilderna även är photoshoppade, men det är kul att drömma nu när man ska få proffshjälp med träningen, och man kan faktiskt lyckas man allt bara man vill tillräckligt gärna!
 
 
 
 
 
 
 

Nervöst nu

Kategori: Dagbok

Klockan 21 på gymmet var ett lyckat koncept, det var väldigt lite folk. Men i gengäld var jag sömnig och seg eftersom jag inte ville ta PWO eller koffein såhär sent på kvällen om jag vill somna. Jag brukar lägga mig nu vid 22 eftersom jag verkar ha ett enormt sömnbehov (9-10 timmar på vardagar och 9-12 timmar på helgen). Jag tränar aldrig efter kl 19 annars. 
 
Körde axlar ikväll, men det kändes inte som vanligt. Jag har börjat dokumentera min träning för att skicka till min PT, och självklart känns allt jag gör tveksamt och otillräckligt. Egentligen kvittar det ju om jag gör rätt eller fel för han ska ändå ändra på det. Men man börjar ändå fundera på om ens eget upplägg är helt åt helvete fel när man ska skicka in det till ett proffs för granskning. Det känns lite som att ställa upp IDOL utan att veta om man kan sjunga. 
 
Men det är bara att köra på som vanligt och låta honom do his thang, work his magic. Ska även skicka in vad jag äter under några dagar och det blir verkligen svårt att inte tänka på vad jag äter. Risken finns ju att jag äter lite nyttigare än vad jag brukar bara för att jag vet att jag blir granskad? Men jag ska försöka låta bli! Ikväll har jag bakat mina "proteinmuffins" = sockerfria banan/keso/kokos muffins som är perfekta att ha som mellanmål när man blir sötsugen! 
 
Varför ser jag så klen och smal ut helt plötsligt? Vart tog alla muskler jag trodde jag hade vägen?
 
 

Lucky girl

Kategori: Dagbok

Sitter och pausar efter middagen, tänkte prova dra lite senare än vanligt till gymmet för att se om det är mindre folk då (brukar vilja få det överstökat tidigt så man kan varva ner innan läggdags men). Funderar och uppskattar alla fina möjligheter som dykt upp i mitt liv under resans gång. Trotts många svåra tider och tuffa år så har jag lyckats resa mig upp varje gång. Känner mig väldigt speciell nu när jag inser att jag blivit utvald av så många människor och fått en så stor chans att lyckas med mitt mål! Kom på att det inte är första gången jag haft en jäkla tur. Jag måste vara grym på att motivera varför jag ska bli vald till vinnare i tävlingar?! För cirka 8 år sedan vann jag en tävling som Pringles hade i sammarbete med MTV. Jag fick shoppa loss för 100 000 kr under 1 dag, med personal shopper (Jean Pierre Barda), limousine och TV-kameror osv. Allt visades på repeat på ett TV-program på MTV i flera veckor, och jag skämdes ihjäl. När man känner sig tjock är det verkligen inte roligt att vara med på TV. Inte för att jag är en uppmärksamhets-typ annars heller. Men ja, både roliga och hemska minnen ;)
 
 
 

wow

Kategori: Dagbok

Har inte riktigt hunnit smälta nyheten än och tänkt igenom denna förändring som kommer ske. Men det kommer i glädjevågor imellanåt. Försöker formulera i ord vad mitt mål är, det är inte så lätt. Jag kommer i alla fall satsa på det här helhjärtat och låta detta bli mitt liv om det ska bli maxresultat. Det är ju trotts allt en väldigt begränsad period och ett projekt = start och slutdatum. En chans i livet och som dessutom kostar pengar, så jag kommer utnyttja möjligheterna till max självklart! Mitt liv måste bli äta träna sova, repeat. Snacka om att testa vad man går för! Jag känner ingen tvekan alls, det känns väldigt rätt bara. Min akilleshäl är ju definitivt kosten, och jag vet att jag måste följa det strikt för att lyckas. Men jag är taggad och ser fram emot att höra planen för mitt liv närmaste halvåret!
 
 
 
 
 

Oh...my...god!!!

Kategori: Dagbok

Kom till jobb idag, öppnade mailen och får världens shock! Jag hade fått svar från PT tävlingen och förväntade mig ett negativt svar såklart. "Du har gjort en GRYM resa hittils så jag vågar knappt tänka på vad vi kan göra tillsammans."Ungefär här någonstans insåg jag att jag blivit utvald och ungefär här dog jag och sprang runt i korridoren med tårar i ögonen och hysteriskt försökte förklara vad som hade hänt för mina stackars kollegor som bara stirrade på mig som frågetecken!!! Shit shit shit!
 
Det finns ju ingen mening med att hålla det hemligt eftersom jag kommer kämpa här på bloggen varje dag! Så det är lika bra att visa er redan nu. Jag råkade klicka mig in på denna länken via nåt inlägg på facebook (Fitnessguru) och anmälde mig utan att tro att jag skulle vara i närheten av att bli utplockad. http://axonblogg.se/axon-beach-2014-ansokningen-ar-fortfarande-oppen/
 
Jag är nu 1 av 25 som kommer få online coaching av den store Axon i 5 månader inför Beach 2014! Min blogg kommer väl troligen bli något intressantare framöver och förhoppningsvis nå nya höjder i träningen! Jag kommer få hjälp med min träning, kost, kosttillskott, coaching och support! Jag ska göra en fettmätning till att börja med, mäta och väga mig och ta "före-bilder" osv. Detta ska bli så sjukt kul att det är borttom all förklaring. Jag har kämpat hela dagen med att greppa vad som händer. Har suttit i möten hela dagen och inte hunnit smälta det riktigt. Jag måste verkligen börja formulera vad mitt mål är! Vad är rimligt inom 5 månder och hur vill jag egentligen se ut vid mållinjen? Jag är både nervös och lycklig och fullkomligt nollställd! =))) Snacka om nystart utan dess like? Hoppas ni är med mig hela vägen och hejar på mig!! Jag lär behöva det!
 
Något i den här stilen är min drömkropp!
http://deddenisen.com/
Denise Nordén
 
 
 

Leg day

Kategori: Dagbok

Ahhh man måste älska benpass. Körde lunges, squats, kickbacks, liggande lårcurl och benpress. Mycket folk som vanligt men jag kapade smithmaskinen en lång stund och gottade mig. 
Nu ska jag bara åka och handla och förbereda några matlådor, så är jag all set för nästa vecka.
 
 Nu går jag spänt och väntar på svar från en PT i Stockholm. Han är en av Sveriges bästa och har en tävling där flera tusen har ansökt och endast 25 stycken kommer bli utvalda till hans online-PT projekt. Jag fick veta idag att jag är utvald i första gallringen och väntar spänt på om jag går vidare och kommer få hans hjälp. Jag har fått maila in ytterligare motivering till varför han bör välja just mig, men hur lätt är det? Jag vågar inte hoppas på för mycket. Oavsett kommer jag satsa allt jag kan, med eller utan PT. 
 
 

Lördag

Kategori: Dagbok

Engagerade mig lite extra i frukosten som man kan göra när det är helg. Gjorde hemmabakade grahams scones med lättkvarg. Kokt ägg på varma scones är svårt att klå! I eftermiddag har jag tvättat, och tränat rygg. Det var egentligen dags för cardio men jag kände verkligen inte för det. Har för-mensvärk och väntar bara på att syndafloden ska komma, det gör ont att springa då. Känner mig svullen och vätskefylld, patetisk och fet. Jobbigt! Nu måste jag ta hand om diskberget (som skapats på något mystiskt sätt) i mitt kök. 
 
 

TGIF

Kategori: Dagbok

Dödstråkigt på jobb när det inte händer något, tack gode gud att det är helg nu!!!! Stack till gymmet i eftermiddag och körde bröst + biceps/triceps. Är helt matt i musklerna nu. Fullt med folk och mycket "nyårslöften" som tog upp onödig plats. Men jag köttade på ändå och brydde mig inte om någon annan. Fokus fokus fokus. Dom håller tyligen på att flytta runt maskiner nu igen. Typiskt också när man precis hade vant sig vid var allt var igen så ändrar dom om! Det är trångt i lokalerna och det blir inte bättre hur dom än flyttar runt skiten. Dom kunde haft 1 rum för cardio, 1 rum för folk som inte egentligen är där för att träna, och sen resten är skitsamma, bara dom slutar flytta runt det så man inte hittar nåt sen!! Pajar min rytm i mina upplägg. 
 
Gillar mitt linne som jag köpte på semestern i Bulgarien i somras, men har inte använt det förrän nu för det är så tight att man ser vad jag åt till frukost! Och ja, jag behöver klippa mig.
 

axlar

Kategori: Dagbok

Har varit katastrof trött senaste dagarna och inte alls på humör. Det har varit "tufft" att gå tillbaka till jobb efter ledigheten, även om det är lugnt och skönt just nu. Regnet och mörkret har inte peppat mig heller. Men idag tog jag en friskvårdstimme och drog till gymmet för axlar. 10 min uppvärmning och cirka 40 minuters axel-slakt. Kul och givande, mina axlar växer verkligen från pass till pass känns det som! Var galet hungrig och skyndade mig hem för att laga thai. Blev inte så gott men skit samma, hunger panik!!!
 
OMG exakt detta hade jag också på mig på gymmet idag. Not.
 

looking back

Kategori: Dagbok

Har känt mig väldigt PMS-ig senaste dygnet och varit lite svajig i humöret. Har problem med min ischas nerv som spökar varje natt och varje morgon. Sover väldigt dåligt, och min hy har exploderat i acne-anfall. Ska ha lite hemma-spa ikväll och ta hand om mig själv!
 
Återblickar på min utveckling i träningen!
  • -Juli 2012 (95 kg) skaffade jag mitt första gymkort och började jag så smått våga ta mig dit och köra cardio några gånger i veckan.
  • -Efter en operation i november låg jag helt däckad några veckor men kom igen starkt i januari 2013. Jag startade året på 89 kg och lyckades med ett envist 6-7 dagar i veckan cardioschema ta mig ner till 81 kg på 4 månader.
  • -I maj bytte jag till mitt nuvarande gym för att satsa mer på styrketräning eftersom jag kände mig relativt nöjd med vikten. Har lärt mig, provat, utvecklats och läst på och haft skitkul, ligger nu på 85 kg muskler istället! Det handlar inte om vikten längre utan hur jag mår och vad jag ser i spegeln.
 
Väger samma på dessa två bilder med 6 månaders mellanrum. Känner enorm skillnad på min kropp, hade varit intressant hur mycket fett% jag minskat och muskel% jag ökat! 
Mars 2013 (cardio bitch)                                            November 2013 (muskler)             
 
 

Legday

Kategori: Dagbok

Körde killer benpass idag och börjar lära mig tekniken bättre! Vet vad jag ska öva på nu och känns att det går framåt. Skönt med långhelg, inte lika skönt att gå tillbaka till jobb imorgon. Men man kan inte vara ledig förevigt! Nu matlådor prep! 
 
 

Sexy Back

Kategori: Dagbok

Har varit oförklarligt sugen på kokta morötter nu i flera dagar, intresseklubben anteckna!
Sov länge länge idag i min supersäng och sen drog jag till gymmet efter en gluten och laktosfri frukost på havregrynsgröt med mandelmjölk. Det var dags för rygg idag och jag testade 3 övningar som jag aldrig kört innan. Kändes sjukt bra och jag fick bra kontakt i musklerna. Rygg är skitkul pass tycker jag. Nu peppar jag inför morgondagens benpass! Jävla squats, passa er!!!
 
 

Dizzy

Kategori: Dagbok

Tog en liten powerwalk i solen och hämtade ut mina nya glasögon idag. Och sen stack jag till gymmet för cardio och mage. Jag är inte van vid glasögon eftersom jag bara haft kontaktlinser i 12-13 år. Har precis satt på mig glasögonen och känner mig yr. Känns som att allt flyttar på sig när jag rör huvudet och jag har svårt att bedömma avstånd. Om jag sitter blixtstilla så ser jag ju väldigt skarpt jämfört med linserna, men det känns jättekonstigt. Skumt som fan. Får se om jag vänjer mig, annars får jag be dom göra om dom ju! Man ska ju inte må illa av yrsel på grund av glasögonen. Jag ska ändå dit på återkontroll på onsdag. Typiskt, jag som sett fram emot mina glasögon! =(
 
 

back to work

Kategori: Dagbok

Jobbat i två dagar nu efter julledigheten. Helt dött på kontoret, inget att göra heller, det ringer inte och halva stan är stängd. Stack hem lite tidigare och drog till gymmet och körde bröst och triceps/biceps. Jag har ju lovat att köra det oftare, får inte glömma muskelgrupper ju! Ska få hjälp igen i helgen med mina squats och se om jag kan få rätt på dom! Skönt med långhelg nu också! 
Jag satt och räknade på mina sparade semesterdagar osv nu när det är nytt år, och kom fram till att jag har 56 betalda lediga arbetsdagar att plocka ut detta året om jag vill! Det är ju galet mycket, mer än dubbelt jämfört med vad de flesta har! Standard är väl 25 betalda semesterdagar per år i Sverige? Men jag känner på mig att jag kan behöva dom en vacker dag så jag ska försöka spara lite även detta år!
Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och se på film denna sköna fredagskväll =)
 
 

Google is your friend

Kategori: Dagbok

Hur mår alla idag på bakisdagen # 1? Jag mår prima, var bara hemma hos pappa på nyårsmiddag igår och drack bara 1 glas vin. Idag har jag försökt dra ut så mycket som möjligt på min sista lediga dag innan jobb. Men jag ser faktiskt lite fram emot att träffa några trevliga kollegor igen. Jag har ju faktiskt oftast väldigt trevligt på jobb! =)
 
Gjorde ett tungt axelpass idag. Jag är bäst på axelpass, enda pass jag känner att jag är 100% säker på. Men det ska det bli ändring på! Om jag ska vara helt ärlig mot mig själv så blir det ju väldigt mycket rygg, axlar och ben på gymmet. Inte så mycket mage, armar och bröst. Jag måste helt enkelt vidga mina kunskaper och öva på muskelgrupper som jag inte är bekväm med. Jag saknar ju varken tid, motivation eller ork. Resten går väl att googla sig till. Dags att bli grym på alla delar!!!