finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

hetsätning

Kategori: Dagbok

Det har lugnat ner sig på jobb och det känns skönt att kunna fokusera på rätt saker och prioritera. Var ute och käkade asiatisk buffé idag med en kollega. Fått hem en bok om ätstörningar som jag tror kan hjälpa mig att lära mig hantera mina sug och impuler att äta fel mat, för mycket mat, för snabbt, och få skuldkänslor över det. 
 
 
 
 
 

vila och vilja

Kategori: Dagbok

Kört ett helkroppspass ikväll och känner mig ganska mör nu. Kollar på biggest loser och peppar mig själv! Jag känner att jag börjar komma in the zone och VILL gå ner igen. Om inte viljan finns så blir det bara halvdant. Jag väntar på att få hem en bok som kanske kan hjälpa mig mentalt med inställningen.
Imorgon är jag ledig från jobb, skönt med långhelg. Ska bara veckohandla, träna och göra matlådor. Nästa helg ska jag till Göteborg på fitnessgalan och kolla på bikini fitness, det ska bli jättekul att se!
 
 

time to cut some fat

Kategori: Dagbok

Jag har varit helt slutkörd efter urladdningen på jobb häromdagen och var så trött att jag nästan kände mig bakis. Har vilat upp mig ordentligt, sett ett par bra filmer och käkat lite gott. Försöker jobba upp kondisen igen. Om jag ska ha en chans att gå ner några kg till januari måste jag köra cardio som fan! Åker till Thailand om typ 9 veckor och jag måste brukar allvar om jag ska känna mig någerlunda fit for fight i bikini och shorts igen. Ska lägga upp en plan med mycket förbränning (och såklart styrketräning) kombinerat med lite spinning och yoga. Men det viktiga är såklart kosten, träningen är mest för att hålla mig stark, frisk och aktiv.
 
 
 

jubbelijobb

Kategori: Dagbok

Det är stressigt på jobb denna veckan och imorgon peekar det till ett kvällsmöte, och sen lugnar det ner sig inför julen. Ska bli skönt när denna jobbveckan är över och jag kan chilla. Vi skulle gått på bodypump imorse men det sket sig när vi kom dit pga lite parkeringsstrul, så vi tog ett vanligt gympass istället.
 
 

wook

Kategori: Dagbok

Lång arbetsdag, toppat med 45 min cardio och lite chicken cashew wook på det. Sov dåligt inatt som jag gör varje söndag natt. Imorgon blir det kvällsjobb så det blir vila. Men på onsdag morgon har vi bokat in BodyPump!
 
 
 
 

birthday

Kategori: Dagbok

Igår fyllde jag år och hade en riktig syndar ätardag. Startade dagen med frallor, red bull och kollade på Frozen *let it gooooo*. Fick blomsterbud från en vän och blev jätteglad! På eftermiddagen kom familjen på middag och tårta. Jag var så mätt så jag höll på att spricka, men ändå fortsatte dagen med godis och chips. På kvällen blev det en liten utgång med någon drink och lite vin, avslutat på MAX med bästa underhållningen =packade bönder och tiggare. Nu behöver jag typ detoxa mig, jag behöver.....vatten, färskpressad juice, svettas och röra på mig. Känner mig så jäkla svullen och äcklig. 
 
 

Spinning

Kategori: Dagbok

Har utnyttjat mitt nya gymkort mycket nu och det blev bodybalance i måndags (chigong/pilates/yoga) vilket var hur skönt som helst. Och spinning igår som var supertufft. Idag har jag vila och tar igen mig lite, har varit väldigt trött på morgonarna och försov mig idag. Jag har lite för-mensvärk och brukar bli väldigt trött när jag får mens så det är bara att vila ut det.
Idag fick jag veta att jag ska vara med på bild i tidningen Fitness for men, som en av Axons tio mest framgångsrika klienter. Så det får man absolut se som en komplimang! Har en relativt lugn vecka nu på jobb men nästa vecka blir lite tuffare. I helgen fylller jag år så det blir väl lite gofika och umgås med vänner och familj =)
 
 
 

bodycombat

Kategori: Dagbok

BodyCombat igår var kanske inte riktigt vad jag tänkt mig. Jag gillar lite machoträning, sparkar och slag till tuff musik, avslutat med spya. Men det var mer illa vevande med armar, studsande i otakt till en koreograferad rutin som alla utom jag kunde i sömne. 
Har kört ett helkroppspass idag och känner mig fett nöjd. Så fort jag är på mitt gym känns det så skönt. Imorgon blir det BodyBalance som tydligen ska vara lite yoga/pilates inspirerat? Jag hoppas jag slipper skämma ut mig denna gången ;)
Nu ska jag slänga i mig lite mat, dra hem till pappa och fira fars dag, åka och veckohandla och sen diska och dammsuga. Jag försöker verkligen terapia och peppa mig själv att hålla en bättre kost nu. Jag vill ner typ 5-7 kg för att hålla min idealvikt. Och då räcker det inte med lite träning, jag måste hålla en bra kost också. 80% av viktnedgång är kosten, resten är träning, vila, och vardagsmotion. 
 
 

Kladdkakans dag

Kategori: Dagbok

Tjena people! Sorry att bloggen blivit lite försummad. Men jag har mycket i huvet just nu och både träning och blogg har blivit åsidosatt lite. Men nu har jag skaffat ett 24seven fitness kort så att jag kan gå på lite roliga pass med en kompis. Jag har haft kort där för några år sedan. Men nu har de öppnat 2 snart 3 stora anläggningar med olika PASS. Jag känner att jag behöver lite ny inspiration och omväxling. Imorgonbitti blir det BodyCombat!
 
Igår var det personalfest och vi hade så jäkla roligt! Startade med champagneprovning som gick rakt upp i huvet och sen var fniss-faktorn hög resten av kvällen. Ändå gick jag upp 30 min tidigare idag för att baka kladdkaka till mina kollegor på kladdkakans dag, vilket var väldigt uppskattat.
Så skönt med helg nu, min barndomsvän kommer ner från stockholm, och det är farsdag, med mera.