finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Bilen

Kategori: Dagbok

Är julledig denna veckan och har haft en mysig jul med familjen. Har bland annat fått en diskmaskin, platt TV, bestick, mortel, pläd, presentkort, en massa choklad och sängkläder. I helgen har vi bytt främre avgasröret på min bil, och försökt få tag på nya lampor till bilen så att jag kan ombesikta den. Ska ut och leta på en skrot imorgon eftersom nya lampor är så jäkla dyra.
På nyår blir det mest att ta det lugnt hemma med hundarna och göra lite god mat. Det kommer bli en hektisk vår, på jobb det vet jag redan. Men jag har 8 dagars semester på Madeira i januari och troligen en Thailand resa i sommar att se fram emot!

Snart julafton

Kategori: Dagbok

 
 
Jobbat kort vecka och varit ledig nån dag och tagit det lugnt. Fixat lite med bilen och packat in julklappar. Bakat lite mer och haft det mysigt. Varit på julmiddagar och marsipan pyssel, after work och gått lucia tåg. Gjort julkort och varit på chokladprovning.
Jag har lyckats omorganisera min tjänst på jobb så att jag troligen kan förhandla upp min lön någon tusenlapp. Dessutom har jag skrivit en projektplan som togs emot väldigt väl av ledningsgruppen och jag är nu projektledare över den. Det är mycket nu!! Alla julklappar är klara utom 1 och jag är rätt lugn. 
 
 
 
 
 

Ledig

Kategori: Dagbok

Varit ledig idag och besiktigade bilen men där var nån fel som jag måste byta. Hoppas att det inte blir alltför dyrt.  Annars har jag mest städat och tagit det lugnt. Tiden går snabbt och snart är det jul. Imorgon ska vi ut med jobb och bygga marsipangrisar och käka middag på en gård. Jag ska försöka hinna fixa några bildelar innan dess. 
 

glöggfest

Kategori: Dagbok

 
Haft en ganska lugn helg utöver glöggfest i fredags och husvisning idag!
 
 
 
 
 

birthday

Kategori: Dagbok

 
Var ledig igår och skulle på ansiktsbehandling men det blev inställt, så det blev julbak, middag och bio. Jag har haft ett par underbara veckor med födelsedag och nära och kära. 

Det har löst sig med cystan på äggstocken, den sprack och allt är lugnt igen. Så gynekologen tyckte inte att det finns någon anledning att hålla på att frysa in ägg utan tyckte nog mest att jag var onödigt orolig. 

Jobbet har börjat lugna ner sig och jag har bara 2 kvällar kvar i år, utöver lite julmys. Min 30 års fest blev väldigt lyckad och jag hade skitkul och fick massa fina presenter!