finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Skin

Kategori: Dagbok

Jag har inte riktigt haft energin och motivationen att kötta träning men jag jobbar på det. Det börjar bli vår och vädret tillåter att man kan springa ute nu. Häromdagen hade vi filmkväll på jobb med afterwork och lite trevligt. Satt och drack vin till kl 23. Imorgon ska jag på 30-årskalas. Så idag var jag och fixade present och lite annat som jag behövde själv. Det är samma vän som gifte sig i Thailand så dom ska få sin bröllopspresent nu också. Unnade mig en parfym som jag trånat efter länge! 

 
 
 
 
 

cellprov igen

Kategori: Dagbok

Kvällsjobb och halvt ihjälfrusen. Igår var jag hos tandis och blev godkänd. Och idag var jag på drop in och gjorde cellprov, skönt att få det gjort! Eftersom jag gjorde konisering på cellförändringar för 1 år sedan så går jag på extra kontroller. Jag börjar bli van vid att visa min Fifi för främlingar.

Håller på att göra klart vårt gym i källaren på jobb och det börjat arta sig bra! Imorgon är det medarbetarsamtal och massage på schemat. 
 
 
 

jetlag

Kategori: Dagbok

Fullt upp på jobb denna veckan, och kommer inte lugna ner sig förrän till sommaren troligen. Idag besiktigade jag min bil och den gled igenom utan anmärkningar!! Så jäkla shockad är jag över det, det har aldrig hänt förut med någon bil jag haft på 12 år! Där är alltid nåt jäkla strul som landar på 3-25 tusen spänn. 
 
Jag har inte kommit igång än med träning och rätt kost, jag är fortfarande jetlaggad från resan, somnar 21 döende och vaknar 6 pigg. Men nu är det snart helg och då får jag en chans att vända på det. 
Men planen är att försöka ha ett liknande men inte lika hardcore axonkoncept fram till sommaren och tappa runt 8 kg och sen hålla mig där. Nästa vecka blir fullsmäckad, tandläkarbesök, cellprov, massage, fönsterbesiktning, medarbetarsamtal och kvällsjobb osv. 
 

Vacation+wedding

Kategori: Dagbok

Nu är jag tillbaka från Thailand, något brunare och absolut utvilad. Det har mest varit fokus på min väns bröllop givetvis. Eftersom jag varit på Koh Samui tidigare (och i Thailand minst 10 gånger) så struntade jag i sightseeing helt. Jag badade och solade, käkade god mat, fick ryggmassage, fotmassage, mani-pedi, gick en matlagningskurs och shoppade lite. Jag är ganska jetlaggad nu men har fått en god natts sömn.
 
Här kommer några bilder från veckan, men det finns hundratals bättre bilder från bröllopet tagna av profesionella fotografer. Det kommer troligen dröja några veckor innan de bilderna är klara. 
Imorgon är det dags att jobba igen. Jag ska strax iväg och handla, tvätta och tagga mig inför mitt eget beach 2015 projekt.