finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

confused

Kategori: Dagbok

 
Känner mig jätteförvirrad och PMSig. Men solen lyser, det är lördag och jag ska bege mig ut och träna. Ikväll ska jag träffa en vän på middag.

panikkurs

Kategori: Dagbok

Igår var jag på Blodgivningscentralen och försökte bli blodgivare. Tyvärr gick det inte eftersom jag inte har några synliga vener i armvecket som är tillräckligt tjocka för att kunna tömma en hel påse blod från. Synd synd, men jag uppmanar alla som vill och kan att donera blod! Det tar 30 minuter av din tid och räddar liv.
 
Idag skulle vara dagen då jag hann ikapp lite med mina ärenden på jobb. Men 8.30 ringde telefonen när jag fortfarande inte ens rastat hundarna. Någon är sjuk, vill du ta hans plats på en kurs kl 9? Fick styra ihop mig själv, mina hundar och styra mot andra sidan stan på nåt hotell och hann dit med andan i halsen.
Det var inga nyheter för mig men alltid bra att ha en till kurs på sitt CV! Eftersom jag fick skjuta på andra saker så körde jag inom kontoret och hämtade hem min laptop så jag kan jobba hemifrån lite ikväll. Snooze på den. ZzZzzz...

 
 
 

Insurgent

Kategori: Dagbok

Haft en galen vecka på jobb, jobbat flera kvällar och hållt en utbildning. Men jag tog en sovmorgon och gick och tränade. Så nu har jag haft träningsvärk from hell i tre dagar! Har precis tvättat allt jag äger inklusive madrassen på sängen. Städat hela hemmet med klorin och desinfekterat mitt kök. (JA jag läste en artikel om bakterier!!!) Nu ska jag på bio och se Insurgent i 3D!
 
Gymmet på jobb börjar bli klart, bara speglar kvar!
 
Köpte nytt protein som jag hört mycket gott om. Bra smak och utan aspartam.
 

wtf

Kategori: Dagbok

Jag är trött på allt! Jag är trött på godis, choklad, läsk, kakor, bröd. Inget är gott längre. Jag har så dålig kondis nu så det är löjligt. Jag är trött på mitt jobb, jag är trött på mina nuvarande vanor. Jag är trött på att vara trött. Jag känner hur all min styrka förtvinar. Jag måste vända på det NU. Jag vet ju att jag kan så varför gör jag inte det? Jag kan inte bara sitta hemma och kolla på pretty little liars vecka ut och vecka in. 

Jag har räknat på att det är 17 veckor kvar tills jag (troligen) startar min semester. Veckorna är inte helt spikade på jobb än men ungefär där. Visst hade det varit gött att komma i min sommar garderob då och känna mig lite mer bikini-fit. 
 
Jag har handlat hem vad jag behöver för veckan, peppar mig själv att gå till gymmet om en stund. Vädret och dagsljuset börjar tillåta att jogga i parken även tidigt på morgonen nu. Nu jävlar är det ändring på gång. Man måste inte nödvändigtvis gå all out och träna 15 gånger i veckan och äta endast broccoli. Men man måste börja någonstans, och kosten är alltid en bra start. 
 
 

beach 2015

Kategori: Dagbok

Jag saknar min sommarkropp! Mina sommarkläder och min solbränna <3 Dags att jobba på det igen ja......

 
 
 
 
 
 
 
 

en händig kvinna reder sig själv

Kategori: Dagbok

Det är ju tydligen inte säkert att släppa ut mig med visa kortet! Jag skulle "bara ha" en ny dörrmatta på ÖB och det slutade med att det rann iväg pengar på mer än så. En ny stekpanna, kökslampa, soffkuddar osv på Chilli. Den gigantiska new york tavlan fick jag av en kollega igår och lyckades montera upp själv! (montera ihop ramen och spänna duken rätt + spika upp den på väggen någerlunda rakt) Jag får såna perioder där jag vill piffa till här hemma och göra det hemtrevligt. Synd det är så jäkla dyrt med möbler och heminredning bara. 

Veckorna går så jäkla snabbt och jag glömmer att uppdatera bloggen. Veckan har varit upp och ner med PMS och huvudvärk. Jag fick i alla fall ut något bra av veckan och lämnade in bilen på verkstan för kammremms-byte. Sååååååå jäkla skönt att ha det gjort!!!!! En kostnad som svider men en investering om bilen ska hålla några år till.