finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

snart 30

Kategori: Dagbok

 
Nästa helg fyller jag 30 och planerna är i full gång för min stora fest. Jag ska ha maskerad med filmtema och det kommer cirka 25 stycken. Själv ska jag vara Marilyn Monroe, efter att ha provat min catwoman dräkt som var något för porrig! Det mesta är klart nu och det enda jag ska fixa innan är en jordnötsdressing, pastasallad och tunnbrödsrullar, allt annat är färdigt och fryst. Ska köpa nån tårtor på Delicato butiken också bara, och lite färskt bröd. Jag har så sjukt mycket sprit och chips och juicer! Hoppas det inte blir alltför mycket över. 
 

sushi

Kategori: Dagbok

 
 
Det var längesen jag uppdaterade! Nästan en månad har gått men mycket har hänt. Både kul grejer och tråkiga grejer. Kul är bland annat att jag har bokat en solresa med en kompis i januari och att jag är i full gång att planera min 30 års fest som jag ska ha nästa helg! Jag har också gått på en del trevliga dejter.
 
Tråkigt är att jag har fått en cysta på min äggstock. Eftersom jag hade en GIGANTISKT cysta för 3 år sedan som förstörde min andra äggstock, så är jag givetvis väldigt orolig över detta. Jag bär dessutom på en genetisk mutation som gör att jag har förhöjd risk att få äggstocks och bröstcancer, och läkarna vill operera bort äggstockar (och gärna bröst också) innan jag är 40 år. Kombinationen med att jag bara har 1 äggstock och att jag nu har en cysta (som kanske växer?!) gör mig väldigt nervös över min fertilitet. Jag har lämnat in en förfrågan till min genetiska vägledare att få remiss på att frysa in några ägg till framtiden. Skulle det vara så att den sista äggstocken ryker av någon anledning så har man då åtminstone en liten chans att få biologiska barn, när jag hittar en lämplig man.
 
Så det är mycket i mitt liv just nu som är cirkus, och jag jobbar 2-3 kvällar i veckan plus helger.