finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

mycket jobb

Kategori: Dagbok

 
Konferens idag trotts att det är lördag. Körde crossfit måndag onsdag torsdag. Har bokat träning imorgon, och sen ska jag till Stockholm på konferens. Nu ska jag prova göra egen purjolök och potatis soppa, är fett sugen på det. 
 

konferens

Kategori: Dagbok

 
Denna veckan har jag varit iväg på konferens, men var på crossfiten måndag onsdag lördag =) Det har blivit alldeles för mycket god mat men det är bara att ta tag i saker igen... På fredag ska jag på min första mammografi undersökning (jag har remiss att gå trotts att jag är så ung eftersom jag har en ärftlig muterad bröstcancergen) och dessutom har jag samma dag en tid för cellprov och kontroll av äggstockarna. 
 

helg

Kategori: Dagbok

 
 
Körde kvällspass i tisdags, nybörjarkursen i onsdags och eftermiddagspass idag. Imorgonbitti blir det olympiska lyt pass och sen ett team pass på söndag =) Så härligt att känna att man klarar passen och hänger med.

så grym

Kategori: Dagbok

Körde ett riktigt bra lag-pass i söndags, vila igår och en grym wod idag med fokus på core. Vi övade också på att stå på händer, vilket var kul även om jag var rädd först. För första gången blev jag klar innan tiden var ute och före några andra! Tjoho framsteg! Har bokat onsdag, fredag , lördag, söndag och på torsdag ska jag på kalas. Så veckan är spikad =)
 
 

oly-pass

Kategori: Dagbok

Hade ett av mina hårdaste pass hittills igår! 5 varv: 400 meter löpning, 30 box jumps och 30 wall balls på 35 min. Idag fick jag gå upp tidigt för att köra olympiska lyft teknikpass. Det var bra och kul att få BARA teknik och slippa tänka på tid och reps och stress. Imorgon blir det team-wod som säkert blir svinig. Jag ska mest ta det lugnt i helgen, känner att jag behöver varva ner i huvudet. Har haft en hel veckas PMS och mensvärk utan att jag faktiskt fått någon. 
 

Köpenhamn

Kategori: Dagbok

Det var intensivt i helgen med gäster och jag var på grillfest med kollegorna. Det har varit mycket mat och mys. Vi var i Köpenhamn i lördags men jag lyckades ändå få in 2 crossfit pass i helgen!! Idag startade jag en intro kurs steg 1 av 4 där man går igenom grunderna, tänkte det kan vara bra att lära sig all teknik från grunden och höra alla termer. 
Jag har faktiskt glömt väga mig och varit helt off på dieten.