finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

ledig

Kategori: Dagbok

 
 
 
 
Är ledig två veckor nu över jul och nyår, väldigt skönt men tyvärr har jag åkt på en rejäl förkyldning och ligger mest hemma och kollar på TV. Men jag var på bibblan igår och lånade några böcker, och hoppas vara på fötterna igen snart. Tänkte ta en tur på stan, på IKEA och till djuraffären. Det har ju blivit en del gotter, bakande och restaurangbesök i december, men jag har lyckats behålla vikten ändå. Jag har ju matlagning som en stor hobby och jag lägger gärna lite extra tid och pengar på god mat. Men jag ska verkligen försöka bli bättre på matlådor 2017 för att spara pengar. Blir tyvärr lite så med en sambo att maten äts upp till middag och det blir nästan aldrig något över till matlåda. Min bror fyller 30 år i januari och jag köpte ballongflygning till oss, som vi förhoppningsvis kan parera in till sommaren om han kommer och hälsar på!
 
 

Julafton

Kategori: Dagbok

 
Hoppas alla haft en bra jul. Saker å ting har lugnat ner sig för mig och jag mår lite bättre nu. Men det kommer kräva lite förändringar och kompromisser. Vi har bestämt oss för att avvakta lite med hus eftersom han pluggar. Jag ska försöka lägga upp en bra sparplan att lägga undan så mycket som möjligt till 2018 för att vi ska kunna köpa ett bra hus. Kan rekommendera get Dreams appen där man kan lägga upp drömmar att spara till på massa roliga sätt med bra funktioner.

Annars har jag haft en bra jul, min bror har varit hemma och vi har haft en mysig jul med släkten. Fick fina julklappar, parfym, spa presentkort, lite kökspylar, Rituals produkter, fin choklad, osv.  Nu är vi lediga i två veckor från jobb och skola. Jag ska på ansiktsbehandling och mest ta det lugnt. Har åkt på en förkyldning, vaknade hängig och svullen i halsen. 

Parfym tips, jag tröttnar aldrig på Marrakech nights från Rituals, har haft den i ett år och önskade mig en ny i julklapp! Fick även Aether Citrus ester, jävligt fräsch och kryddig. 
 
 
 
 

Kaos

Kategori: Dagbok

 
Just nu är allt så jävla svart och tungt. Det känns som att allting faller isär och jag vet inte hur jag ska orka med något. Jag får ta en dag i taget och fokusera på min hälsa, och hoppas att allt löser sig. Jag är ganska shockad just nu och försöker bara greppa hur allting föll isär. Jag får fundera på vad som blir bäst för mig och ta ett beslut. Jag är rädd att jag ska ta fel beslut och sen stå där och ångra mig sen. Jag vet inte hur mycket jag ska anpassa mig och kompromissa för någon annans skull, på min egen bokostnad.