finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

bönder

Kategori: Dagbok

Efter nästan ett halvårs husletande, vilket egentligen kanske inte är så överdrivet länge, så har vi hittat ett hus som känns jäkligt bra. Vi förlorade budgivningen, vilket inte heller är första gången det händer. Men sedan drog den högsta budgivaren sig ur och huset erbjuds till oss! Så vi ska besikta nästa vecka och om det fortfarande känns bra så slår vi till och blir "bönder"! Det blir lite mer pendling till jobb men, vi har inte råd att köpa ett hus i Malmö i den storleken, då får vi lägga till minst 6 miljoner i ett "bra område" för 7 rum och kök. 
 
Det är verkligen idyll med hästar och kor runt knuten. Öppen spis, kamin, stor trädgård, snickarbod, uterum, lantligt kök, trägolv, bjälkar i taket och helt nyrenoverat. Vi försöker ha lite is i magen och vänta med att bestämma oss helt till vi läst besiktningsprotokollet. Håll tummarna =)
 
 

RIP Kicker

Kategori: Dagbok

För några dagar sedan fick jag tyvärr ta det otroligt tuffa beslutet att åka in akut till djursjukhuset med Kicker mitt i natten. Det fanns inget mer att göra för honom, då han fått luftvägskollaps. Medicinen han fått hjälpte några dagar men sedan dippade han igen och fick verkligen inte luft. Trotts att vi gjorde en förebyggande operation i halsen 2012 så orkade hans kropp inte mer nu. Han hade problem med ryggen, prostatan, huden och åkte på det ena efter det andra. Nu busar han i himlen och hålle min mamma sällskap <3 
 
Mitt älskade hjärtegryn, tack för att vi fick låna dig på jorden i 10 år
 

Thailand

Kategori: Dagbok

Lite bilder från vår semester i Thailand, vi blandade storstad med landet och turistby i två veckor.
Shoppade, åt god mat och badade. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vacation

Kategori: Dagbok

Har haft tre veckors semester och spenderat två av dom i Thailand. Haft det jäkligt gött och kopplat av. 
Börjar jobba på måndag men har ledigt några veckor till om 3 veckor.