finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Nytt hår

Kategori: Dagbok

 
                               Före                                                                    Efter
 
 
 

wörk

Kategori: Dagbok

 
imorgon är det äntligen dags att gå till frissan och klippa barret.
Jobbat kväll idag och ska sova tidigt, sömnig....
 

legday

Kategori: Dagbok

Har haft en riktig vilohelg, blev rygg igår på gymmet och ben idag. Kollat på filmer, tagit det lugnt och myst. Känner desperat att höstfluffet måste bort och försöker verkligen kötta på gymmet nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

plöfs

Kategori: Dagbok

Känner mig riktigt plöfsig. Vill tillbaka till sommarens toppform. Om 3 månader flyger jag till Thailand och vill ha beachformen igen. Startade dagen med 1 h PW, kvarg och en dusch. Drog och småshoppade lite nödvändigheter, mascara, underkläder, rakhyvlar, klänning, osv. Har lagat kasslergratäng med ris, kollat på biggest loser, och nu är det dags för gymmet! =)
Juli 2014
 
 
 

window

Kategori: Dagbok

Veckan har känts sjukt lång. Men det är löning idag och jag är fett nöjd att äntlign ha cash igen. Fick nya fönster i lägenheten igår så här är ganska dammigt även om jag städat så gott det går, och lite förstörda saker. Pappa fyllde år igår så jag var där och käkade tårta. Har bokat tid hos frissan nästa vecka, ska bli sjukt skönt att kapa lite slitna toppar.
Har problem med att synka telefonen till datorn så det är svårt att få över bilder och få internet i datorn.
 
 
 

fest

Kategori: Dagbok

Dagarna går så jäkla snabbt. Hösten och regnrusket är här. Jag var på fest i fredags hos en kollega och spelade frågesport. I helgen är min brorsa på besök från Schweiz så det blir mest familjemys. Ska dra en sväng på gymmet nu och sen hem till pappa. 
 
 
 

softar

Kategori: Dagbok

Har haft en jäkligt chill helg. Har inte gjort många knop men har fått in ett cardio pass och ett helkroppspass. Var så trött efter konferensen i fredags att jag knappt lämnade sängen. Nu måste jag åka och veckohandla. 
 
 

konferens

Kategori: Dagbok

Gått cancerfondens lunchpromenad idag och varit en sväng på jobb såklart. Nu ska jag iväg på två dagars konferens med övernattning. Lagat goda fajitas ikväll och fnissar till Bonde söker fru. 
 
 
 

drick kvarg

Kategori: Dagbok

Har tagit ut en ledig dag idag, tagit sovmorgon och ska mest städa lite här hemma och träna. Ska dra till gymmet nu för ett helkroppspass och njuta! Så jäkla skönt att kunna plocka ut lite ledigt när man känner för det. Jag får 11 dagar per år att plocka ut utöver mina semesterdagar, sjukt användbart ibland. 
 
Smakade nya drick kvarg, smakade exakt som yoggi.
 

vintersemester

Kategori: Dagbok

Igår försökte jag jobba upp min kondis med lite intervaller i 5 km men fy fan vad tungt det var! Käkade middag hos en kompis och snackade skit hela kvällen. Idag har jag handlat, tränat och paniktvättat lite rödvinsdränkta kläder. Fick äntligen bokat en biljett till thailand i januari/februari, så nu är det spikat och klart. Jag har faktiskt aldrig varit på vintersemester eller i Thailand på högsäsong, konstigt nog. Men jag har varit på Koh Samui förut. Men denna gången blir det ju en speciell upplevelse med strandbröllop!
Kommande vecka blir lång. Utbildning på måndagen, ledig tisdag, telefonjour på onsdagen och konferens med övernattning torsdag-fredag. 
 
 

after work

Kategori: Dagbok

Har haft en händelserik dag idag, med blandade känslor. Har varit på ikea, fått jobbigaste telefonsamtalet ever och svurit över mitt liv, fått världens gulligaste presentlåda, och blivit dränkt i rödvin. Avslutade dagen med en after work innan jag åkte hem och softade med vovvarna. Känner mig helt slut, ska kasta in handduken tidigt ikväll. 
 
 

the winner takes it all

Kategori: Dagbok

3 dagar utan red bull/celsius och godis/kakor/snacks och det känns som en vinst mentalt. Att kunna fasa ut det och vara stark. Jag börjar vakna lite ur dimman och känner inte lika stort behov av koffein. Däremot är jag väldigt sötsugen så jag tänkte göra lite nyttiga rawfoodbollar istället ikväll. Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon och köra cardio innan jobb. 
 
Hemmagjorda köttbullar och klyftpotatis, med sockerfri lingon.