finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

zzzz...

Kategori: Dagbok

Är dödstrött efter en vecka med bara 5-6 timmars nattsömn. Känner mig ganska mörbultad. Skönt med helg. Var hos barnmorska idag och fick ett nytt preventivmedel som förhoppningsvis inte påverkar mig lika mycket med aptit, pms, nedstämdhet och blödningar som jag haft problem med sen jag började på piller i oktober. 
Ska lägga mig och vila...är inte så peppad idag.
 

trappor..

Kategori: Dagbok

Kom nyss hem från jobb, är redigt seg efter 2,5 timmars springande i trappor, och det blir samma sak imorgon! Har redan träningsvärk efter deadlifts och squats, vill inte ens veta hur det känns imorgon! Jag försöker hålla fast vid min planering, min kost och min träning för att få ihop det denna vecka med renovering/jobb/hundar. Blir mer och mer sugen på att flytta in tillfälligt i pappas lägenhet för att slippa allt släpande fram och tillbaka på hundar, kläder, duschande, gymväska, cyckel och lunchmat. I alla fall 1 vecka tills de fixat det grövsta. Får se om jag orkar konka dit mina grejer i helgen.
 
 
 

trött...

Kategori: Dagbok

Är dödstrött, det är verkligen inte min grej att vakna 6.30 för att hinna klä på mig innan hantverkarna kommer. Nu återstår bara en cementklump av mitt forna badrum! Idag blev det lunchträning, dock utan kollega denna gången. Men jag vägrade rubba mina planer, har jag planerat något så gör jag det oavsett punkt slut. Man får aldrig något gjort om man bara skjuter upp allt hela tiden. Att ha genomfört ett 30-40 min pass trotts stress i vardagen är mycket bättre än ingenting!
 
Onsdag + torsdag ska jag jobba cirka 12-20 så det blir morgonträning för hela slanten. På kvällarna ska jag och en kollega ut på ett projekt i ett bostadsområde. Efter denna vecka lugnar det ner sig lite grann på jobb förhoppningsvis.... Men jag ska också börja sitta i vår jurdiska telefonrådgivning som jag ska börja fasas in i nästa vecka och det blir givetvis också en omställning och massa nytt. Jag får ta varje dag som den kommer, för jag är bara så trött just nu.
 
 
 

cardio

Kategori: Dagbok

Jobbade 4 timmar förmiddag och 4 timmar kväll idag. Så det blev ett skönt kondispass på gymmet under eftermiddagen, som bekvämt nog bara ligger 10 minuter från jobb. Gymmet ligger desutom i samma hus som min pappa har lägenhet där jag närmaste tiden kommer ha mina hundar på dagtid på grund av renoveringen i mitt badrum. Eftersom han är i Thailand i 1 månad så kan jag komma och gå som jag vill. Väldigt bekväm lösning att kunna gå ut med hundar och träna och äta och jobba inom en 10 minuters radie. 
Jag försöker se det positivt iaf, med tanke på att jag från och med idag varken har toalett eller dusch i min lägenhet, lite smått frustrerande redan efter bara 30 minuter hemma!!! Jag funderade nästan på att flytta in hos pappa några veckor men jag orkar inte bära saker fram och tillbaka, lättare att gå fram och tillbaka med hundarna.
 
 

storkok

Kategori: Dagbok

Eftersom jag jobbar konstiga tider kommande vecka + har hantverkare här dagtid så har jag framförhållning nog att räkna ut att det kommer bli tight med tid för att laga mat. Jag säger bara en sak när det kommer till en hållbar kost: FRAMFÖRHÅLLNING IS THE SHIT.
 
Efter en lång trevlig kväll igår, där jag ramlade hem lagom full vid 3 på natten i regnet, så borde jag vara bakis idag. Men jag har mått rätt bra och har hunnit tvätta 5 maskiner, städa och storhandla. Just nu håller jag på att laga kyckling i ugn, sötpotatis, grekiska biffar och fullkornslasagne. Det lär väl bli tillräckligt mycket mat för att jag ska ha matlådor så jag klarar mig ett tag!! Om jag ska kunna fokusera på att få in träningspass runt jobb och hundar så måste jag göra det smidigt för mig själv. Ska försöka bli klar här snart så jag kan dra till gymmet och svettas bort lite kalorier...
 

Matschema vecka 129

Kategori: Dagbok

Nästan bara restaurangmat denna veckan, så kalorierna är grovt uppskattade. Nu får jag anstränga mig att gå ner några kg igen! 
 
Lördag 18/5: frukost ostfrallor,choklad, lunch korv stroganoff med ris, middag grillspett med potatisklyftor och tzatziki
Träning: 30 min jogging, 15 min spinning
Kalorier: 1378
 
Söndag: frukost frallor, godis, middag korv stroganoff med ris, fralla, kaka, kvällsmat nötbar
Träning: 35 min jogging
Kalorier: 1833
 
Måndag:frukost drickyoghurt, chailatte, scone, mellanmål snickers, yoghurt, lunch kyckling med potatis och surdegsbröd, middag charkbricka med ost, lamm med potatis och rödvinsås
Kalorier: 2300
 
Tisdag: frukost 1 ägg, 1 prinskorv, 2 baconskivor, naturell yoghurt med musli, 2 skivor filmjölksbröd, mellanmål vaniljbulle, lunch lax med potatis, middag asiatisk buffe, fika nöt och kola paj, chailatte
Träning: 25 min jogging
Kalorier: ca 2600
 
Onsdag: frukost 1 skiva filmjölksbröd, yoghurt med bär och musli, 1 ägg, mellanmål banankaka, lunch biff a la lindström med potatis, fika rabarberpaj med grädde, middag grillad flankstek med bakad potatis, majskolv och bröd
Träning: 25 min jogging
Kalorier: ca 1800
 
Torsdag: frukost yoghurt med musli, 2 skivor bröd, fika smörbulle, lunch chili con carne med tacochips, fika banankaka, choklad, godis, middag kycklingburgare med pommes
Kalorier: ca 2300
 
Fredag: frukost 2 frallor + chokladmjölk, efter träning protein bar, lunch grekisk yoghurt med granola och kokos, middag chili con carne med vitlöksbröd, fika lösgodis
Träning: 20 min jogging, 1 h överkropp
Kalorier: 1845
 
Dagens vikt: 84,1 kg
Från förra v: +1,4 kg

Before & after

Kategori: Dagbok

Jag sliter och sliter men jag känner fortfarande mig fet. Jag tittar på bilder och ser... men det hjälper inte. Det sitter fast i huvudet, fastän jag kan köpa kläder i Medium och 40/42 så känns det så orealistiskt. Dessutom att försöka ta till mig att jag gjort något bra/rätt/självständigt är jättesvårt. Jag är så van vid att vara svag, känslig, blyg och allmänt oduglig att jag inte ens kan erkänna för mig själv att jag lyckats med något som är svårt. Det är tryggare att gömma mig i gamla mönster än att möta mina rädslor.
 
 
På insidan skriker den smala tjejen efter bekräftelse. Ser ingen hur bra människa jag är, hur duktig jag kan vara, hur snäll jag är, hur mycket jag klarar, min styrka? Så länge ingen ser den personen så kommer jag tro att jag är för tjock för att någon ska kunna tycka om mig. Fettet kanske är borta men skalet sitter kvar. Så jag fortsätter plåga mig själv och leva destruktivt för att bevisa för mig själv att jag inte förtjänar bättre. "Du måste banta mer, för ingen tycker om dig som du är ser du väl. Du duger inte till nånting, mer än att hanka dig fram genom livet och försöka göra andra nöjda."
 
 
 

upper body

Kategori: Dagbok

Nu har jag checkat av dagens to do list, ett träningspass som heter duga. Nu ska jag slappa, gå ut med vovvarna i solen och njuta av helgen. Nästa vecka kommer bli hektisk så jag passar på att ta det lugnt som fan nu. Imorgon blir det grillfest, annars ska jag mest fixa lite här hemma. 
 

home sweet home

Kategori: Dagbok

Är hemma från Stockholm nu! Sovit 11 tunga timmar inatt, var helt slut när jag kom hem. Det har varit 4 intensiva dagar men nyttigt och givande. Första kvällen var vi så trötta i huvudet så vi bara gick en sväng, spelade lite biljard och lite dart och la oss ganska tidigt. Andra kvällen stack vi in till city och käkade på restaurang, fikade i gamla stan och gick en runda. Tredje kvällen hade vi grillkväll och gitarren plockades fram och vi satt och sjöng hela kvällen. Jag var faktiskt ganska duktig, trotts att jag va trött så gav jag mig ut på joggingrunda både tisdag och onsdag morgon ensam. Överlag har jag haft väldigt trevligt denna veckan! Det var en bra blandad grupp där alla kom överens och kunde ha kul tillsammans. Intressant att se hur olika vi jobbar över landet, men hur lika våra problem och svårigheter är. 
 
Idag är jag ledig, ska bli skönt med en långhelg. På måndag börjar renoveringen av mitt badrum, vilket innebär att jag inte kommer ha något badrum på 3 veckor. Som tur är har jag både min pappa och 2 gym inom 300 meter så jag får väl försöka lösa det på bästa sätt. Jag bryr mig inte så mycket om toalett+dusch dilemmat för det löser sig. Men att inte kunna ta sovmorgon för att det kommer hantverkare kl 7 är ett värre problem för mig eftersom jag kommer jobba mycket kvällar! 
 
 
 

Mot Stockholm

Kategori: Dagbok

Satsade på att klå min tid på 5 km från Blodomloppet på 34:04 minuter.
Självklart gjorde jag det, med 33:12! 
 
Åker på utbildning med jobb denna veckan,
försöker uppdatera bloggen via mobilen om jag får tid.
 

Matschema vecka 128

Kategori: Dagbok

Denna vecka har jag verkligen ätit upp mig. Jag bunkrade upp med kolhydrater inför blodomloppet och sen har jag fortsatt vara hungrig och äta därefter. Endast 1 dag höll jag mig till min kalorigräns och det var bara för att jag tränade 2 gånger den dagen! Nästa vecka kommer jag vara bortrest i jobb i 4 hela dagar och det kommer givetvis påverka både kost och träning, med restaurangmat och inget tillgång till gym! (Låter ju som en klassisk Biggest Loser utmaning!) Jag kommer ta med mig träningskläder och försöka bege mig ut på joggingturer när jag får möjlighet. Maten är säkert dessutom mer näringsrik än den jag lagar hemma, om man väljer klokt vad man stoppar i sig.
 
Lördag 11/5: frukost 2 frallor med salami, efter träning swebar, middag räkor med hommus, ägg och vitlöksbröd, fika hemmagjorda granolachoklad + lakrits
Träning45 min jogging
Kalorier: 1800
 
Söndag: frukost 1 fralla + smoothie, lunch macka, middag chili con carne, mjölk, sallad och 2 tacoskal, fika hemmagjorda granolachoklad, efter träning swebar
Träning: 1 h powerwalk, 40 min crosstrainer
Kalorier: 1320
 
Måndag: frukost swebar, grovt bröd, lunch chili con carne med grovt bröd, mellanmål banan, middag fullkornspasta med chili con carne, toscabulle + chokladkex, kvällsmat grekisk yoghurt med hasselnöter, kokos, granola och honung, swebar
Kalorier: 2765
 
Tisdag: frukost 2 fiberbröd mackor, lunch chili con carne + fiberbröd, fika chokladboll, middag 2 mackor med 2 ägg, efter lopp banan, daimbulle, 2 cheeseburgare
Träning: Blodomloppet 5 km 34 min
Kalorier: 2038
 
Onsdag: frukost swebar, lunch 2 mackor med ägg, mellanmål cola + banan, middag ost & broccoli paj, fika 2 mackor + budapest bakelse, kvällsmat macka
Träning: 1 h underkropp
Kalorier: 1723
 
Torsdag: frukost 1 bulle, fika kex + cola, lunch korv med bröd + cola, fika kanelbulle, glass, cola, middag korv stroganoff med ris
Kalorier: 2316
 
Fredag: frukost bröd, lunch korv stroganoff med ris + wienerbröd, efter träning smoothie, kvällsmat 2 ägg, fika marabou choklad
Träning: ca 1 h överkropp
Kalorier: 2211
 
Dagens vikt: 82,7 kg
Från förra v: +1,2 kg

TGIF

Kategori: Dagbok

Efter en superstressig halv arbetsdag där jag hoppas att jag fick gjort det mest akuta innan jag sticker på utbildning så var jag inte direkt på bra humör. Jag såg nog ut som en hög duracellkanin, jag bokstavligen sprang mellan mötena, satt med ögon stora som talrikar och skrev så att tangentbordet glödde och var så sjukt speedad i allt jag gjorde så jag måste sett ut som en robot.
 
Men efter lite lunch och övervägande så stack jag till gymmet och körde ett riktigt hårt överkroppspass. Hade jag kunnat namnet på alla övningar så hade jag gärna presenterat det, men jag är hopplös på det. Pinne och dra i snöre och stång och lyfta hit å dra dit ;) Håller på att tvätta, tog en solig promenad med hundarna och pratade lite vovvesnack med en gammal dam. Gjort en god smoothie och lutar mig tillbaka med Biggest Loser season 14. Det kan bli en skön helg trotts allt. Ska gå några ärenden i stan imorgon hade jag tänkt, och sen självklart årets höjdpunkt Eurovision song contest! Min religion. 
 

stress

Kategori: Dagbok

Har haft en solig men jävligt tråkig personaldag. Utflykterna kändes som en pensionärsresa, faktiskt blev de förvånade att det kom så unga människor på det sista stället. 2 museum som jag har noll associationer till och en sjukt skabbig lunch. Lunchen kunde jag inte ens äta och gick och tog en korv i grillen brevid. Jag funderade på att svälta istället men det hade ju inte gjort mig gladare. Jag känner mig jättestressad över jobb och vill absolut inte åka till stockholm nästa vecka! Är på sjukt dåligt humör och känner inte alls för att gå till gymmet ikväll. Tankarna snurrar i huvet och till slut orkar man ingenting. Just nu vill jag bara kräka på allt och ta några veckors semester. Imorgon jobbar vi bara till 12 och jag har 3 möten och tusen saker att göra, jag vet inte hur fan det ska gå till.

Leg day

Kategori: Dagbok

Började dagen med ett ett skönt benpass i lugn och ro. Har haft långt kvällsmöte idag så jag tog förmiddagen ledigt istället. Imorgon har vi personaldag på jobb och vi startar 8.00 mot okänd destination, förra året blev det Köpenhamn. Det blir säkert supertrevligt men det känns som att 1 hel arbetsdag hade behövts på kontoret för att få undan en del som ligger och behövs göras akut! Hela nästa vecka försvinner åt utbildning i stockholm och jag har smått panik över allt som måste göras. Jag bad om hjälp med 1 simpel uppgift som måste bli klar, att bara ringa och bekräfta en bokning nästa vecka när jag inte är på kontoret, men såklart totalvägrade min kollega. Schysst! Det är bra att veta var man har folk. FU.
 

yahosi

Kategori: Dagbok

Blodomloppet gick skitbra, trotts att jag trodde jag skulle missa starten. Satt i bilkö i säkert över en timme, bara någon hundra meter ifrån platsen. Sprang runt och letade efter mitt företags tält där min nummerlapp fanns, kom 5 minuter innan start. Men jag hade grym energi laddad i kroppen efter 2 kolhydrat-ätar-dagar och vila. Jag sprang hela sträckan utan att ens fundera på att sakta ner. Fick inte håll, började inte hosta, och höll ett jättebra tempo. Att springa i klunga gjorde mig tävlingsinriktad och det var kul att springa om folk i backar och kurvor! Jag vet tyvärr inte vad min sluttid blev för jag sprang 5 km med en 10 km nummerlapp som inte ens var i mitt eget namn. Men det kändes grymt bra, och jag är peppad till milen på midnattsloppet!
 
 

Carbing up for my first 5 K

Kategori: Dagbok

Imorgon är det Blodomloppet och jag planerar att springa 5 km. Därför har jag vilodag idag och äter kolhydrater för att samla energi till kroppen. Grovt bröd + fullkornspasta och skiter i vad kalorierna står på idag. Det kan jag träna bort resten av veckan ;) Jag hoppas att pressen med tävlingen gör att jag inte vill sakta ner. Inomhus klarar jag 5 km runt 34 minuter men ute verkar det svårare för mig att hålla ett jämnt tempo. Skit samma, det kan va skoj att prova ett lopp, även om det ska regna och va kallt imorgon.
 

chili con carne

Kategori: Dagbok

Alltså jag är så stolt över mig själv just nu, så sjukligt nöjd! Jag har samlat så galet mycket vuxenpoäng. Jag har köpt gardinstänger och satt upp dom. Lister att dölja sladdar på golvet, och lagt längs golvet så att inte TV-antennen ligger och skräpar över halva vardagsrummet. Putsat alla fönster ute och inne. Köpt blomsterlådor och solcellslampor till balkongen. Dammsugit och städat. Och gjort världens GODASTE chili con carne helt från grunden. Jag har aldrig gjort det men det blev helt cp gott! Mums mums mums. Har inte hunnit gå till gymmet än, jag tror jag orkar om en stund när jag inte är lika mätt.
 

smoothie

Kategori: Dagbok

Började denna soliga morgon med 1 timmes powerwalk ner till havet med en vän.
En smoothie på det så är dagen igång! Årets första svenska jordgubbar! 

healthy snack

Kategori: Dagbok

Nyttigt lördagsgodis, granola kanel med 70% mörk choklad, smält chokladen,
blanda och klicka upp på bakplåtspapper, in i kylen.
 

Övade utomhus inför Blodomloppet idag, fyfan vad tungt det var.
Men jag gav inte upp och jag sprang bitvis ganska snabbt.
 

Matschema vecka 127

Kategori: Dagbok

Nytt gym och nya möjligheter denna vecka. Jag tror det kommer hjälpa mig att komma under 80 kg snabbare än vad jag hade gjort annars. Kommande vecka blir förhoppningsvis bra, på tisdag kväll ska jag springa Blodomloppet, som får gå som det går. Jag får betalt för att vara där och det va jobbet som stod för anmälningsavgiften, så jag får bara göra mitt bästa och se det som en övning inför Midnattsloppet. Ska strax slänga in tvätten och dra ut i parken och springa bästa möjliga tid på 5 km!
 
Lördag 4/5: frukost 3 frallor med leverpastej, mellanmål korv med bröd, middag hemmagjord tonfisk pizza, fika choklad
Träning: uppvärmning, 1 timme överkropp + trappmaskin
Kalorier: 1535 
 
Söndag: frukost 3 frallor + choklad, middag flintastek + potatis med bea och sallad, kvällsmat swebar + chokladmjölk
Träning: 1 h underkropp
Kalorier: 1572
 
Måndag: frukost smoothie, swebar + banan, lunch kesella citrus med hasselnötter, middag hemmagjord tonfisk pizza, efter träning swebar
Träning: 40 min intervaller
Kalorier: 1673
 
Tisdag: frukost mörkt bröd, mellanmål banan, lunch fläskkotlett med potatis och bea + macka,fika liten bit kladdkaka med grädde, kvällsfika kakor
Träning: 25 min jogging, 10 min rodd
Kalorier: 1665
 
Onsdag: frukost 1 fralla + banan, lunch nudelsoppa med kyckling, middag pommes med mayo, 1 öl + en drink
Kalorier: ca 1600
 
Torsdag: frukost 1 toscabulle + drickyoghurt, middag köttfärs/chilipirog, lösgodis
Kalorier: 2300
 
Fredag: frukost 2 frallor med salami, efter träning swebar, middag entrecote med pommes och bea, kvällsmat 1 ägg
Träning: 20 min uppvärmning, 45 min överkropp
Kalorier: 1600
 
Dagens vikt: 81,5 kg
Från förra v: -0,1 kg

Det tar sig

Kategori: Dagbok

Ledig idag också, skönt att bara ta det lugnt. Tog lång sovmorgon, lång frukost och ett tungt överkropps pass på gymmet. Det är lite "läskigt" att gå in ett rum fullt med Vin Diesel klon och låtsas att man vet vad man håller på med! Man tar inte ens 1/4 av vad de lyfter, och skakar i armarna. Tittar dom för att jag är tjej eller tittar dom för att jag gör fel? Hjärnspökena väljer alltid de negativa tankarna, och man känner sig tjock och malplacerad.
Bara att hålla masken och kötta, ignorera allt annat. Jag har kommit såå långt helt på egen hand och uppenbarligen gör jag något rätt annars hade jag inte fått såna här resultat. Det hade varit jäkligt intressant att veta hur mycket jag minskat i fettprocent!
Nu ska jag iväg och käka plankstek och snacka skit.

Köpenhamn

Kategori: Dagbok

Mööööhhhhh, heldag i köpenhamn igår, drack faktiskt bara 1 öl (min första öl någonsin) och 1 drink, men ändå känner jag mig helt kass. Kom hem vid halv 2 på natten och kunde inte sova. Drog och hämtade hundarna från pappa på förmiddagen, redigt sliten. Förstår verkligen inte nöjet i att dricka, det är inte gott, man blir sjukt trött, och man mår inte bra efteråt.
Jag hade tänkt träna nu i 4 lediga dagar men jag vet inte om jag orkar idag. Vi får se hur jag mår ikväll. Pappa ska komma och hjälpa mig borra upp min spegel, nån hylla osv, äntligen efter att ha bott här i 8 månader!
 

Kristi

Kategori: Dagbok

Kort arbetsvecka, slutar 12 imorgon sen drar vi ett gäng kollegor till Köpenhamn.
Jag hoppas det kan bli en skoj dag men vi får se! Om folk är dryga kommer jag dra hem tidigt.
 
Sprang igårkväll, kändes inte så bra, måste ta det i intervaller för att orka 5 km. Jobbade kväll idag men lyckades få in en kort lunchträning, sprang 3 km. Mycket på jobb nu, känns stressigt. Ska till stockholm i 4 dagar snart. Jag är inte så mycket för att resa med jobbet, jag hatar att känna mig tvingad till saker. Om jag ska resa någonstans vill jag själv bestämma var hur och när! Ska till stockholm igen i augusti, och till Polen igen i oktober. Jag har svårt att slappna av och känna mig engagerad när jag bara tänker på att jag med skuld och ångest lämnat mina ansvar i andras händer (hundarna).
 

BBQ

Kategori: Dagbok

Jag är kär i mitt nya gym! Efter en ordentlig frukost drog jag dit och körde underkropp. Kände mig ganska svag i benen eftersom jag inte tränat underkropp på 3 veckor, men det kommer väl. Himla härlig anläggning med många olika rum med många olika allternativ och mycket inspirerande ytor som triggar fantasin. Man bara går runt och gottar sig och provar nya maskiner som om det vore godis. Jag tror min taktik kommer vara 4 dagar kondition och 2 dagar styrka/vecka fram till blodomloppet. Sen vänder jag på det typ.
 
Snabb veckohandling, in med tvätten och nu ska jag dra till pappa och grilla för första gånge i år, i det supervarma vädret, det är 16 grader i skuggan och det känns som att sommaren är här!
 
Hmmm....ser inte så fet ut som jag känner mig!

Matschema vecka 126

Kategori: Dagbok

Känns skitbra, är back on track. Idag provtränade jag på ett nytt gym som ligger 300 meter bort (har dock 2 olika gym precis brevid mitt hus). Det var som ett disneyland för en träningsnarkoman, de hade allt och lite till, och utvecklingsmöjligheterna är enorma för styrketräning! 
Och poff så har jag ett gymkort till! Köpte ett sommarkort maj-augusti så kan man känna efter ordentligt.
 
Tror dock jag kommer säga upp fitness 24/7 kortet, där är alltid så trångt och tråkigt. Man kör den maskinen som är ledig och sen orkar man inte vänta eller klydda med att ändra sin plan så man går hem istället.
 
Lördag 27/4: frukost ostfralla + pucko, middag korv stroganoff med ris och mjölk, fika naturgodis
Kalorier: 2360
 
Söndag: frukost ostfrallor, fika glass + muslibar, middag korv stroganoff med ris
Träning: 30 min powerwalk
Kalorier: 1358
 
Måndag: frukost macka + morötter + päron, lunch korv stroganoff med ris, middag blodpudding med bacon, lågkalorilingon och mjölk, efter träning muslibar
Träning: 30 min spinning
Kalorier: 1370
 
Tisdag: frukost surdegsbröd, lunch muslibar, middag blodpudding med bacon, fest cider
Kalorier: ca 2350
 
Onsdag: frukost 2 frallor, lunch 1 fralla, middag pepparstek med stekt potatis och svampsås, efter träning 1 fralla + chokladmjölk + daim
Träning: 40 min jogging
Kalorier: 1443
 
Torsdag: frukost kvarg & yoghurt med 2 kiwi + 1 banan, lunch ost & broccolipaj, mellanmål muslibar, middag kycklingwrap med hommus
Kalorier: 1617
 
Fredag: frukost yoghurt med banan + chokladmjölk, mellanmål banan, middag kyckling wrap med hommus, fika jordnötssmör
Träning: 30 min jogging, 10 min core
Kalorier: 1464
 
Dagens vikt: 81,6 kg
 Från förra v: -2,4 kg
 

Toughest

Kategori: Dagbok

Var precis på gymmet och sprang 30 min, körde sen lite försiktigt core. Jag kommer att köra på som vanligt nu och träna som mycket som möjligt. Känner mig helt återställd nu förutom att operationssåret kanske behöver några dagar till för läkning så jag kan inte belasta just den punkten för då gör det ont. Planer för helgen? Ska vara hundvakt, kanske ska dra ner och kolla på Toughest (hinderbana) tävlingen också förhoppningsvis blir det grillväder också =) Ska springa en runda utomhus också för att känna skillnaden jämfört med löpband inför Blodomloppet.
 

Wrap

Kategori: Dagbok

Grillad kyckling, hommus, grönsaker och fullkorns tortillabröd

Bakis

Kategori: Dagbok

Trotts att jag är lite bakis idag så känner jag att jag är 99% bra igen i kroppen och efter en softardag hemma, lite middag hos pappa så drog jag till gymmet för att återuppta min konditionsträning inför Blodomloppet den 14 maj. Jag gjorde lite sämre ifrån mig än innan men det var nog mest för att jag inte riktigt försökte och för att jag inte förväntade mig att jag skulle klara samma tempo efter 12 dagar utan löpningen. Hade jag verkligen pressat skiten ur mig så hade jag säkert klarat samma tid som förut, men det kanske inte är ultimat när man är bakis och uttorkad. 
 
Det känns jättekonstigt att va ledig en dag såhär mitt i veckan! Som om det va fredag och nu söndag. Men sen blir det fredag igen! Och nästa vecka är vi också lediga 4,5 dag! Vilken lyx!
Tack för komplimangen om mina bilder, om det är uppskattat så lägger jag självklart upp mer av det när jag kan.
Ska bli intressant att höra skvallret på jobb imorgon.
 

osynlig

Kategori: Dagbok

Well, jag försökte mitt yttersta att ha kul på festen igår, men det slutade ändå med att jag (halvnyktra hönsmamman) fick ta hand om en stupfull kollega som tackade mig genom att försöka kyssa mig några gånger. Jag fick sen betala hans taxi och googla fram vart han bodde medans ingen annan brydde sig. Man kan bara hoppas att karma faktiskt existerar? Isåfall vill jag casha ut mitt karmakonto genast, det borde vara översvämmat vid det här laget?!