finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Födelsedag

Kategori: Dagbok

Firade min födelsedag och fars dag i helgen, fick presentkort, choklad och armband och lite annat. Vi var också på en visning och la bud på huset men blev överbjudna direkt. Min sambo ska börja extraknäcka vartannan helg för att dryga ut studielånet och kunna lägga undan lite till handpenning på hus. Bostadsmarknaden är verkligen så jäkla död just nu, ingen säljer hus innan jul och det stagnerade rejält efter nya ammorteringsreglerna i sommras. 
 
Jag vet inte varför men jag känner mig väldigt ivrig att året ska vara över. Jag brukar se fram emot julen men jag vet inte om jag gör det nu. Jag älskar att baka, pyssla, dekorera, tända ljus lyssna på jullåtar och köpa julklappar. Men jag känner mig lite stressad på insidan över jobbet och hus och barn och hälsan för både mig själv och mina vänner.
 
Fick en ny parfym som jag trodde skulle lukta skitgott men den var lite tantig och väldigt tung.
 

Tyskland

Kategori: Dagbok


 
 
I helgen var vi i Lübeck och Travemünde på weekend med TTline och hade lite mysigt. Vi kände att vi ville komma iväg lite och fira vår 1 års dag. Tyvärr regnade det mycket men det var trevligt ändå. Köpte lite marsipan och alkohol till våra hundvakter.
 
Idag var jag hos gynekologen och såklaaaart har jag en cysta igen. Inte så stor cysta och förhopningsvis försvinner den av sig själv. Men det känns så jäkla drygt att jag har en cysta VARJE gång jag går till gynekologen. 
Eftersom jag bara har 1 äggstock kvar efter att en enorm cysta pajade den andra, så blir jag såklart orolig över att något ska förstöras igen. Eftersom jag har den ärftliga bröstcancergen2 så måste jag operera bort äggstock och bröst innan jag blir 40, vilket också stressar mig. Allt som hotar min fertilitet både stressar och skrämmer mig.
 
 

Biehl

Kategori: Dagbok

 
Har en ny parfym som jag älskar, Biehl Parfumkunstwerke pc01. Den är väldigt lätt och sitter inte i så länge, precis som Clean parfymerna. Men den är superfräsch och kryddig, träig och myskig. 
 
Imorgon ska vi till Tyskland på weekend och det ska bli mysigt att komma iväg lite. Vi har omorganisering på jobb nu och fått veta vem som ska bli vår nya chef. Så det är stora omställningar och mycket förändringar i luften som skapar oro.