finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

Inget hus

Kategori: Dagbok

Det blev inget med drömhuset efter att ha genomfört besiktningen. Allt var felgjort och hemmafix av säljaren så vi räknade på att det hade kostat alldeles för mycket att återställa allt. Och säljaren var inte villig att sänka priset något större så vi släppte det. Det var nog bäst så, vem vill stå med ett fallfärdigt hus med massa dolda fel. 
Det är trögt på husmarknaden i sommar och vi skulle kika på ett renoveringsobjekt imorgon. Men redan innan visning har budet gått upp över 700 tusen kronor. Och därmed över vår tänkta budget.
 
I övrigt så avslutar jag min semester nu och börjar jobba på måndag. Men jag har tagit nån dag ledigt veckan efter för vi ska åka iväg en sväng med husbilen och hundarna för att hälsa på vänner uppåt landet. Sen börjar han plugga i slutet på augusti så det kommer bli nya rutiner för oss. Kanske hamnar husletandet lite på is då, beroende på vad banken säger om bolån och studier. Vi har inte kollat upp det än men vi får ju vara beredda på att banken inte lånar ut lika höga belopp till oss om vi bara har en inkomst. Vi har satt oss i kö på hyresradhus med trädgård som en tillfällig möjlig lösning ett par år för att spara pengar till drömhuset på landet. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: