finaldecision

Träning och kost, en jojobantares bekännelser. En personlig dagbok med inspirerande bilder och mina tankar om framsteg & motgångar i kampen mot kilona.

bönder

Kategori: Dagbok

Efter nästan ett halvårs husletande, vilket egentligen kanske inte är så överdrivet länge, så har vi hittat ett hus som känns jäkligt bra. Vi förlorade budgivningen, vilket inte heller är första gången det händer. Men sedan drog den högsta budgivaren sig ur och huset erbjuds till oss! Så vi ska besikta nästa vecka och om det fortfarande känns bra så slår vi till och blir "bönder"! Det blir lite mer pendling till jobb men, vi har inte råd att köpa ett hus i Malmö i den storleken, då får vi lägga till minst 6 miljoner i ett "bra område" för 7 rum och kök. 
 
Det är verkligen idyll med hästar och kor runt knuten. Öppen spis, kamin, stor trädgård, snickarbod, uterum, lantligt kök, trägolv, bjälkar i taket och helt nyrenoverat. Vi försöker ha lite is i magen och vänta med att bestämma oss helt till vi läst besiktningsprotokollet. Håll tummarna =)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: